De'Longhi ECAM 23.120.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koffie 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
doet het goed, lekkere koffie, mooi kleurtje makkelijk in het gebruik en lekker klein apparaat neemt weinig ruimte in

Reageer

Leon 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

De Longhi ECAM 23120 SB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top koffie smaak en goed heet. de mogelijkheden zijn voldoende en de installatie verloop simpel. kortom een goede keuze geweest.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • mogelijkheden

Reageer

Gijs 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en gunstige prijs.

Algemene score

8,0
Al eerder soortgelijk apparaat van DeLonghi gehad.
Makkelijk te bedienen en veel is zelf in te stellen: volume kopjes, temperatuur etc.
Aantrekkelijke prijs voor dit apparaat. (zie bij prijzen).

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Temperatuur in te stellen
  • Volume kopjes in te stellen
  • Duur van stand by in te stellen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jowie 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Del Longhi espressoapparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, maakt veel minder lawaai dan de vorige, makkelijk schoon te maken. tot nu toe, zeer tevreden oja en natuurlijk heerlijke koffie.!

Reageer

Frank 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat, makkelijk te bedienen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. DeLonghi biedt ook een goede garantie.

Reageer

Brocard 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoals boven omschreven een mooie vormgeving en goede recensies. Tevens aantrekkelijke prijs. Ook makkelijk om, tussen de gewone koffie door, een decafe bakkie te zetten.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Veel in te stellen naar eigen smaak
  • Gemakkelijk om ook een decafe koffie te maken.

Reageer

Jose Degen 20-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik,en fijn is de watertank aan de zijkant.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas een paar dagen in bezit en hij bevalt prima, ziet er mooi uit ,koffie sterkte moet je even uittesten, en ook fijn dat je een kopje met gemalen koffie kunt maken. Duidelijke handleiding

Pluspunten

  • Veel over gehoord en inderdaad lekkere koffie.
  • Makkelijk in bediening.
  • Ziet er mooi uit een aanwinst voor de keuken.

Minpunten

  • Nog niet!!!!

Reageer

Kick 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Je waant in een Italiaanse koffie gelegenheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine laat zich makkelijk bedienen en onderhouden, maar geeft bovenal de door mij gewenste kwaliteit koffie. Ik houd van een kleine, stevige espresso en de machine is zo in te stellen dat je die ook krijgt. Dit uiteraard in combinatie met de juiste koffiebonen. Mijn echtgenote houdt van een café longo en sommige van gasten willen weer een cappuccino. Geen probleem, iedere koffie wens kan vervuld worden. Tevens is de machine fraai van aanzicht en zal in geen enkele omgeving misstaan.

Pluspunten

  • Zet heerlijk koffie en ziet er fraai uit
  • Makkelijk onderhoud en zeer toegankelijk

Minpunten

  • Geen

Reageer

astrid 20-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie. Cappuccino zijn we nog de juiste stand aan het uitproberen.
De melkopschuimer gaat voor ons nog niet helemaal naar wens. Heb nu andere melk gekocht en ga die nu uittesten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi vormgegeven expresso apparaat met de juiste functies en voor een aantrekkelijke prijs. Ik vind het een gebruiksvriendelijk apparaat en de koffie smaakt voortreffelijk. Even de juiste instelling vinden maar dan is het genieten. Ook door de toegevoegde opschuimfunctie kan je een heerlijke cappucino bereiden.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • veel water gaat verloren door regelmatig reinigen
  • ietwat luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koffiemachine DeLonghi ECAM23120

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met eenvoudige bediening en heerlijke koffie. Makkelijk instelbaar voor diverse smaken en sterkte

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liberté 20-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk, helder en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vriend gebruikt dit product al jaren, vandaar mijn keuze voor dit product.
Altijd lekkere koffie en bovendien een scheiding van bonen en gemalen (decafé koffie) Super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Agnes Linders 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, veel mogelijkheden en lekkere koffie.
Makkelijk schoon te houden.handige bediening.

Pluspunten

  • Mooi compact design
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer