Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RLDH1 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie, makkelijk te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke koffie valt er te zetten met deze machine! Heel veel verschillende smaken te verkrijgen die allemaal van goede kwaliteit zijn.
Waterreservoir is relatief klein bij deze uitvoering

Pluspunten

  • Goede hete koffie

Minpunten

  • cups niet te recyclen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Digger2003 10-10-2019
  • Product getest

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

7,0
Heb de Dolce gusto nu een paar weken in huis.
Leuke klein apparaat. Neemt weinig plaats in op het aanrecht. Ook handig om mee te nemen naar de camping.
Lekkere koffie. Dat je zelf de hoeveelheid wat moet bepalen heeft zijn voor en nadelen. Je moet erbij blijven, maar kunt wel zelf de sterkte van de koffie bepalen.
Er is voor iedereen wel favoriete koffie. Kids vinden de Chococino heerlijk. Zelf ga ik voor de Essenza di Moka.

Pluspunten

  • Neemt weinig plaats in
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Water stoot niet vanzelf

Reageer

IngeH500 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer enthousiast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

9,0
Eerste indruk
De piccolo is echt een grote verassing. Ik werd gelijk enthousiast toen ik de doos opende een schattig klein rood koffiezetapparaat. Qua uiterlijk vind ik hem echt perfect. Wij hebben een klein aanrecht dus dan is een klein apparaat erg prettig.

Gebruik
Vervolgens konden we gaan testen. De gebruiksaanwijzing is makkelijk en het apparaat was dan ook zo geïnstalleerd. Maar toen de koffie. Er staat een hoeveelheid water op de doos maar hoeveel is dat in een kopje? Ik heb dit met een maatbeker uitgetest. Wij hebben eerst de aanbevolen hoeveelheid water gebruikt.

Smaak
Dan de smaak test. De espresso en de grande vielen erg in de smaak. De lungo was wat te sterk. Ons tweede kopje lungo was dan ook met iets meer water en daardoor was de smaak beter. Maar de grande is tot favoriet gekozen. Ook hebben we de cappuccino bijgekocht. Deze is ook erg lekker. Wij zijn dus super tevreden. Even zoeken hoe het werkt met de hoeveelheid maar dat heb je snel door. De grote van het apparaat en de smaak van de koffie zijn het beste aan dit apparaat. En de handigheid met hoeveelheid is makkelijk te leren. Ik raad het apparaat dan ook zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Revelations 07-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
De Piccolo XS is een stijlvol apparaat dat weinig ruimte inneemt. Het apparaat springt automatisch aan en gaat ook na enige tijd weer uit. Het waterreservoir is groot genoeg voor ongeveer 6 lungo's. De koffiecups zijn relatief duur, maar eenvoudig en snel te gebruiken.

Het apparaat kent geen geheimen en is daarom erg gebruiksvriendelijk. Een voordeel is dat je zelf kunt bepalen welke koffiesterkte je wilt door het bepalen van de waterhoeveelheid. Daarentegen is het een nadeel dat de gebruiker hierdoor bij het koffieapparaat moet blijven staan en het apparaat geen geheugenfunctie bezit.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Handzaam
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Niet volautomatisch
  • Geen geheugen
  • Relatief kleine capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maaike1110 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact apparaat, let op handmatige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Het apparaat is klein en compact dus er is altijd wel een plekje voor je in je keuken.
De koffie van Dolce Gusto is erg lekker, drank is niet te heet dus je kunt redelijk snel drinken. Fijn dat je ook koude dranken ermee kunt maken.
Enige nadeel is dat je even moet “oefenen” wat een goede verhouding is voor je koffie. Je moet dit handmatig doen en dus even goed opletten.

Pluspunten

  • Koude en warme dranken
  • Compact apparaat

Minpunten

  • Handmatige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marika 06-10-2019
  • Product getest

Mooi om te zien en koffie in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Wat een mooi apparaat is dit om te zien, het staat prachtig op het aanrecht. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik. Doordat je hem handmatig bedient kan je precies de sterkte van de koffie bepalen. Zo krijgt iedereen het perfecte bakje koffie!
Er zijn veel verschillende smaken op de markt. De kinderen zijn superblij met de cups van Nesquick. Ze kunnen nu zelf warme chocolademelk maken, heerlijk voor na school!
En mijn man en ik genieten vooral van de cappuccino. Het heeft wel als nadeel dat je daar twee cups voor moet gebruiken en dat geeft veel afval. De cups moeten bij ons in de grijze container en de cups waar melk in heeft gezeten gaan enorm stinken. Wanneer de cups recyclebaar zouden zijn dan was dit voor mij het perfecte apparaat!

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Neemt niet veel ruimte in
  • Voor ieder wat wils wat smaken betreft
  • Snel lekkere koffie
  • Sterkte van de koffie makkelijk aan te passen

Minpunten

  • Blijft lang nadruppelen
  • De spetters op het aanrecht
  • Veel afval dus niet de beste keus voor het milieu

Reageer

Cepstak 05-10-2019
  • Product gekocht

Leuk, compact koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Wij hebben zelf een kleine keuken, en deze machine past perfect op het aanrecht. Ideaal om variatie van koffie mee te zetten, er zijn vele smaakjes op de markt. Enige minpunt is dat je erbij in de buurt dient te blijven, want hij stopt niet vanzelf.

Pluspunten

  • Klein
  • Veel koffievariatie
  • Op eigen smaak koffie zetten

Minpunten

  • Je moet erbij blijven
  • Cups zijn dure aanschaf

Reageer

Jbo 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en eenvoudig te bedienen voor elke smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

9,0
Het apparaat geeft heerlijke koffie! En wat fijn is dat je zelf de sterkte kunt bepalen door de hoeveelheid water die je gebruikt. Dat je er bij moet blijven staan is niet zo heel erg aangezien het apparaat snel klaar is voor gebruik en relatief vlot het water er doorheen perst. Het is makkelijk schoon te maken en neemt vrij weinig ruimte in op het aanrecht. Een klein handzaam apparaat, met weinig poespas.

Voor een huishouden waar weinig personen koffie drinken is het een perfect apparaat. Het zou ook heel goed gebruikt kunnen worden in een huishouden waar verschillende smaken koffie gedronken wordt, je pakt een andere smaak cup en voila voor ieder wat wils.

De Nesquik variant vonden mijn man en ik niet lekker, maar onze oudste zoon (11 jaar) maakt er gretig gebruik van! Geeft ook aan hoe eenvoudig de Piccolo te bedienen is, want zonder enige uitleg zet hij het cupje erin, kopje eronder en laat het water er door gaan.

Smaken verschillen, maar allemaal kunnen we van de Piccolo gebruik maken!

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Elke smaak mogelijk

Minpunten

  • wellicht 0,8L reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Assie 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein en fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Super schattig apparaatje. Klein maar fijn. Ik heb een fel rode en deze staat prachtig te glimmen in mijn keuken. Heel handig dat je zelf de sterkte kunt bepalen door de handmatige bediening. In het begin even proberen maar dan heb je ook een lekker bakkie koffie! Persoonlijk vind ik de Lungo het minst lekker. De grande met minder water smaakt veel lekkerder en de Espresso is ook heerlijk. In de supermarkt zijn ook nog heerlijke smaken te koop zodat je lekker kunt afwisselen. Enig puntje van kritiek tot nu toe is dat hij een minuutje na druppelt en dus een beetje spettert op de aanrecht omdat ik de mok dan al weg gehaald heb.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handmatige bediening
  • Diversiteit in koffie

Minpunten

  • Drupt een minuutje na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

8ianca 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
De dolce gusto nu een aantal weken in huis en er al veel plezier van gehad. De eerste paar keer is het even wennen wanneer je hem aan en uit zet, want hoe sterk is de koffie dan? Dit went wel snel en het is dan ook fijn dat je de koffie zo sterk kan maken als je zelf wilt en dit per kopje aan kan passen.
Ook de andere smaken zoals de latte bevallen goed hoewel het hierbij wel opvalt dat het water snel moet worden bijgevuld. Fijn dat iedereen zijn eigen koffie en smaak kan kiezen.

Pluspunten

  • sterkte goed aan te passen

Minpunten

  • water is snel op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlvol en compact

Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
De Dolce Gusto is een stijlvol en compactie machine. Er zit geen aan en uit knopje meer op. Als je een tijdje niks doet gaat deze automatisch uit en moet je de capsulehouder weer even bewegen.
De opwarming van het water gaat wel snel en dat is prettig.
De koffie smaakt lekker maar is niet heel heet. Je kan dus meteen beginnen met het drinken van je koffie zonder iets te verbranden.
Wat ik mis is dat je zelf moet stoppen in plaats van dat dit automatisch gebeurd. Persoonlijk heb ik liever een functie waarbij je automatisch insteld hoeveel koffie je wilt.
Voor de liefhebbers van ijskoffie is dit een handige functie die erop zit.

Kortom is het een mooie machine die makkelijk in gebruik is. Het assortiment van capsules is groot en hiermee is er voor een ieder wat wils.

Pluspunten

  • Design
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Handmatige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Happyme 25-09-2019
  • Product getest

Lekkere koffie en compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

9,0
Leuk compact apparaat en geeft lekkere koffie!
En de kleur geweldig zelfs het snoer is rood en hij straalt me tegemoet in de morgen!!!😁

Reageer

Mirie_1 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi plaatje, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Naast dat het uiterlijk van dit koffiezetapparaat een mooie aanvulling is in onze keuken, zet hij ook erg lekkere koffie.

Eerst is het wel even aftasten met de hoeveelheid water per soort koffie, maar dat went vrij snel. Vooral als je de streepjes op de cups in de gaten houdt met de voorgaande ervaringen.

Een echte aanrader als je van lekkere koffie houdt.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • veel opties qua soorten koffie

Minpunten

  • handmatig afstellen wateraanvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Skipinder 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Jammerrrrr....

Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

5,0
Wij waren aanvankelijk erg enthousiast, zowel over het design, als de koffie als het gebruikgemak. Echter na een dag of twee testen bleef de cuphouder klemzitten. We hebben 'm er nog een keer uitgekregen en koffie kunnen maken, maar nu zit ie muurvast... Erg jammer...

Pluspunten

  • Design
  • Koffiesmaken

Minpunten

  • Cuphouder zit klem
  • Prijzen cups

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Britt 20-09-2019
  • Product getest

Dolce gusto

Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

7,0
Een compact formaat, mooi design. De koffie smaakt erg lekker. De cupjes zijn groot in verhouding met andere merken waardoor ze minder milieuvriendelijk zijn.
Apparaat schakelt zelf uit na korte periode wat echter een pluspunt is.
De handmatige bediening is wennen, maar prima te doen als je eenmaal weet hoeveel water er per kopje nodig is.

Pluspunten

  • Apparaat gaat schakelt vanzelf uit
  • Compact

Minpunten

  • Grote cupjes hierdoor minder milieuvriendelijk
  • Handmatige bediening

Reageer

yvootje73 20-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een schattig apparaatje..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Dat was mijn eerste gedachte, hij staat fantastisch op mijn aanrecht. Zoonlief ook blij want er zit een koud functie op voor iced cappuccino. Maar..... hoe lang moet hij nu lopen voor een perfect kopje koffie? het was iets makkelijker geweest als dat ook in de beschrijving had gestaan. Het is nu gok en probeer werk met als resultaat 1 keer te slappe en 1 keer te sterke lungo. Heb het nu dan te pakken, maar als ik een andere soort probeer, begint het weer van voren af aan....De koffie is niet al te heet dus direct drinkbaar, maar als je hem ff laat staan is hij direct lauw.Dit kun je voorkomen door de kopjes voor te verwarmen. De smaak is prima, en kun je door de handmatige bediening makkelijk aanpassen. Als je minder water gebruikt om de smaak sterker te krijgen is hij wel al snel bitter, maar dat komt door de te lage temperatuur van het water .De grote tank is fijn en ook makkelijk bij te vullen. Het is ook erg makkelijk dat hij aangaat wanneer je de capsule houder er uit haalt en ook uit zichzelf uitschakelt. Scheel veel stroom. Kortom veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • grote tank
  • schakelt zelf uit
  • sterkte aanpasbaar

Minpunten

  • niet al te warm
  • handmatige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 20-09-2019
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS rood

Algemene score

8,0
Het product heeft een mooie prijs/ kwaliteit verhouding. Het apparaat is snel klaar voor gebruik. Als je de houder vd cups openmaakt gaat automatisch het apparaat aan. Na enkele minuten schakelt het apparaat zelf weer uit.
De verschillende soorten koffie zijn er lekker van smaak. Ook kan je chococinno maken, er lekkere warme chocomelk.

Pluspunten

  • Snel in gebruik
  • Klein formaat apparaat

Minpunten

  • Hendel om zelf de koffie sterkte te bepalen
  • Niet automatisch

Reageer

The Cyberdude 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS wit

Algemene score

8,0
Mooi en leuk design. Wit met een rood netsnoer. Aangezien we normaal een vrij grote espresso machine hebben staan valt wel op hoe klein de machine is. Eerst even alles schoongemaakt en toen aanzetten. Hoe gaat hij eigenlijk aan? De gebruiksaanwijzing zegt automatisch maar dat was bij mij niet het geval. Water erin, reservoir erop, niets. Reservoir eraf en weer erop, niets. Klepje aan voorkant open en weer dicht, niets. Reservoir er weer af en erop, ja! Het lampje gaat rood knipperen en wordt na een korte tijd groen. Even later mijn eerste bakje koffie gezet. Lekker! Goed heet en lekker sterk. Voor mijn vrouw een cappuccino gemaakt die ook goed in de smaak viel. Eerste ervaringen zijn dus positief. Nu nog even aan- en uitzetten onder de knie krijgen. Wat lastig is dat er geen automatisch stop op zit. Je moet dus goed in de gaten houden dat je kopje niet overstroomt. Zeker met het maken van een cappuccino moet je eerst de melk door laten lopen en daarna de koffie. Maar hoeveel melk dan? Ervaring zal het wel eenvoudiger maken. Nadelen: apparaat maakt vrij veel herrie, trilt behoorlijk, spat nogal, koffie vrij prijzig. Voordelen: klein formaat, snel warm, goed hete koffie.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Snel opgewarmd
  • Goed hete koffie

Minpunten

  • Apparaat maakt vrij veel herrie
  • Trilt behoorlijk
  • Spat nogal
  • Koffie capsules prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Amirah 15-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel een stevige bak koffie !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS wit

Algemene score

9,0
Dit product heb ik getest/ aan het testen en weet nu al dat het een blijvertje is. Heb dit klein pittig apparaat ruim enkele maanden in huis en ben er content mee.  Het wit met rode design staat sierlijk in de keuken en vereist niet veel ruimte op het aanrecht of wandkast in. Persoonlijk hou ik wel van iets aparts en dit is er zo een. Klein, compact design/smaakvol en snel in gebruik. Ondanks de heldere overzichtelijke beschrijving ging ik veel de snel aan 'start' voorbij. Je moet wel eventjes wachten en niet te snel doorschakelen naar de volgende stap. Voor je er erg in hebt staat je kop Nespresso klaar. Vind het wel zo fijn dat je ook zelf kunt doseren hoe sterk je de koffie wilt. Heb je eenmaal de opstart en de snelheid door dan ben je iedere ochtend een vrolijk mens in de keuken. Geen gepruttel meer en lang wachten op een kop koffie. Dit is zeker een groot pluspunt. Dit kleintje heeft de snelheid en de kracht om snel een heerlijk geurende kop  af te geven. Het assortiment smaken uit uitgebreider dan je kunt denken. Voor mij een de lungo in de ochtend mijn wake up koffie en in de avond is de cafe au lait heerlijk. Overigens kun je met de koffiecups ook lekkere iced coffee maken. De kwaliteit uit de Piccolo is mij echt treffend. Ik zet 's morgens al de iced coffee cafe au lait klaar in de koelkast. Bij thuiskomst is deze  mog lekkerder ijskoud zonder verlies van de smaak. Althans voor mij. Over de prijs van de cupjes ben ik positief, je kunt her en der een continue bundel bestellen waardoor je mag blijven genieten van je Piccolo XS.

Pluspunten

  • zeer smaakvol
  • zet snel koffie, korte tijdspanne
  • mogelijkheden ice koffie / tea / chocomelk
  • mooi design
  • neemt weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • ik zou andere melk opties willen in de cups
  • kans op spetters wanneer je snel je kop wegneemt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VON 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en snel

Geschreven voor: Krups Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto XS wit

Algemene score

6,0
Klein, compact koffie-apparaatje dat heel wat in zijn mars heeft. De koffie is goed warm en heeft een lekkere smaak. Alleen jammer dat je bij dit apparaat geen automatische stop van het water hebt, je moet er dus bij blijven staan. De ene keer heb je sterke koffie en de andere keer een slappe bak. De cups druppelen na. Het apparaat heeft een relatief grote watertank en is snel warm. Het apparaat heeft geen aan/uit knop, maar schakelt zichzelf uit na 1 minuut.

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Apparaatje snel opgewarmd
  • Veel verschillende smaken koffie
  • Grote watertank

Minpunten

  • Geen aan/uit knop
  • Geen automatische waterstop
  • Veel nadruppelen
  • Dure cups in aanschaf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews