Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun - Reviews

Specificaties
Kinderborstel
Nee
Terugslagfunctie
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

moniekdeoet 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superfijne en snelle tandenborstel

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel is voor mij een en al luxe! Alleen de doos straalt dit al uit, en het is echt een cadeautje om uit te pakken.. Dit is wel echt een variant voor vrouwen, deze uitvoering. Maar er zijn meerdere uitvoeringen, dus ook aan de man is gedacht. Ik vind hem echt heel mooi uitgevoerd, vooral ook de reisetui. Er zitten een divers aantal opzetstukjes bij voor diverse toepassingen, en ook een houder voor je telefoon om in combinatie met de oral b app je poetsbeurten bij te houden. Ik heb dit wel geprobeerd, maar voor mij heeft dat geen toegevoegde waarde. Ik poets liever op eigen gevoel en zo nodig advies van de tandarts. Maar anno 2018 is het wel nodig om met de tijd mee te gaan en het aan te bieden. Dat het allemaal werkt via bluetooth vind ik dan wel weer heel geavanceerd. De verbinding komt ook goed tot stand. Persoonlijk vind ik de ring die oplicht zodra de tandenborstel aangaat niet zo prettig. Je kunt deze wel via de app van kleur laten veranderen, maar niet uitzetten. Als je tijdens het poetsen in de spiegel kijkt is de verlichting wel weer ideaal.
De tandenborstel heeft ook diverse standen met ieder een eigen pulsering. Mocht je een of meer gevoelige plekken in je mond hebben, dan kan je hem dus wat zachter poetsen op die plek, terwijl je de rest van je gebit de volle snelheid kunt geven. Ik vind vooral die stand heel prettig, want dat zorgt voor een lekker schoon gevoel doordat de plak er goed afgepoetst wordt.
Mijn hele gezin poetst overigens met deze tandenborstel. Door de aparte opzetkopjes kan dit. Ieder heeft een eigen kleur. Ik heb dit product mogen testen, en ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • mooi design
  • veel rotaties
  • schoon gevoel
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GittM 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer chique tandenborstel met alle gewenste mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
OralB levert met deze tandenborstel absoluut een top product af. De box bevat alle benodigdheden, waaronder verschillende opzetborsteltjes die goed aansluiten bij de diverse mogelijkheden van de tandenborstel (standaard, extra intensief, gevoelig tandvlees, tong borstelen, polijsten, etc). Daarnaast de telefoonhouder die het mogelijk maakt om tijdens het poetsen gebruik te maken van de handige en leuke app. En vanzelfsprekend de oplader, maar ook een reistasje en een houder voor de verschillende opzetborstels.
De tandenborstel is super gemakkelijk in het gebruik, de accuduur laat je ruim een week poetsen voordat hij weer aan de lader moet. Dit wordt tijdig aangegeven waardoor je niet opeens tijdens een poetsbeurt wordt verrast. Zelf gebruik ik eigenlijk maar 2 van de aanwezige standen, maar af en toe extra polijsten is ook zeer prettig.
De signalen die het apparaat afgeeft, helpen je om aan de aanbevolen poetstijd te komen en te weten wanneer je het beste van kant kan wisselen. De app kan je hier ook verdere tips en adviezen voor geven en is het is best leerzaam om te kunnen wat je poetsgewoontes eigenlijk zijn.
Al met al een apparaat dat ik ten sterkste aanraad. Alhoewel de tandenborstel mij gratis is toegestuurd om te testen, vind ik hem een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.
En ook nog eens een heel mooi vormgegeven apparaat met een schitterend uiterlijk.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jesskn 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel die heel goed poetst en motiveert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Genius 10000N Rose Gold nu ongeveer een maand en ik ben super tevreden.
Na het poetsen met deze tandenborstel voelt je mond net zo schoon als wanneer je bij de mondhygiëniste ben geweest.
Je kunt ook een app installeren op je telefoon,die is niet alleen leuk (je kunt allerlei leuke achtergronden kiezen, punten scoren door goed te poetsen, dingen filmen en delen met vrienden via Facebook etc.) maar ook handig. Hij heeft bijvoorbeeld een poetsdetectie programma die laat zien waar je goed poetst en plekken die beter kunnen en doordat je punten kunt sparen, motiveert hij je om beter te poetsen.
Je kunt uit verschillende standen kiezen en er is zelfs een stand om je tong mee schoon te maken.
Ook kun je via de app de volgorde van de standen kunt wijzigen. Dus als je altijd eerst Pro clean doet en dan tandvleesmassage en dan de tongreiniging, dan kan je dit ook zo instellen waardoor je niet steeds je volgende onderdeel hoeft te zoeken.
Ik heb deze fijne tandenborstel gratis gekregen om te testen en ben daar heel blij mee, ik wil niet anders meer. Binnenkort naar de tandarts voor controle en ik hoop dat hij mijn gevoel dat de tandenborstel echt goed poetst ook kan bevestigen!

Pluspunten

  • Goede reiniging
  • verschillende standen
  • Motiveert om goed te poetsen

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvelienS 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Stijlvolle tandenborstel met veel functies

Algemene score

9,0
Een stijlvolle elektrische tandenborstel met rosé gouden details die van alle gemakken is voorzien.
Er zitten zes verschillende standen op de tandenborstel, meestal gebruik ik 2 of 3 van deze standen. Er zitten opzetborstels bij en hiermee kun je kiezen wat je de prettigste borstel vindt. Er zit een houder met zuignap die je op een spiegel bevestigt en waarin je je telefoon kunt hangen. Via de Oral B app op je telefoon en een bluetooth verbinding kun je je tanden extra goed poetsen omdat de app je hierbij helpt. Verder kun je via de app kiezen uit kleuren om in te stellen als verlichting in de tandenborstel, deze kleurt standaard rood wanneer je te hard poetst en blauw als je met bluetooth verbindt. Een handige app en leuke extra gadget, maar hij staat bij mij niet elke dag aan.
Qua accessoires zit er een standaard bij, waar je 4 borstels in kwijt kunt en de oplader in kunt bevestigen. Er zit een reisetui bij die je via USB kunt opladen. Er zit nog een andere oplader waarmee je de tandenborstel kunt opladen via de reis etui en deze kun je ook gebruiken voor andere Braun apparaten. Mijn tandenborstel heeft ongeveer een gebruikstijd van een ruime week voor hij weer opgeladen dient te worden, deze wordt alleen door mij gebruikt. Als je 'm met partner en kinderen deelt, zal dit waarschijnlijk korter zijn. Als je batterij bijna leeg is, gaat deze op een langzame stand, dus hij stopt niet ineens als je middenin je poetsbeurt zit.
De tandenborstel geeft handige trillingen om aan te geven hoe lang je poetst en waarbij je dan van kant kunt wisselen. Ik heb de tandenborstel kosteloos gekregen om te mogen testen en ik ben er zeer tevreden mee. Deze tandenborstel en in het bijzonder de rosé gouden variant stond al langer op mijn verlanglijstje, dus ik had 'm al eerder op het oog. Hij heeft mijn verwachtingen in ieder geval meer dan waargemaakt.

Pluspunten

  • 6 standen
  • verbinding met app
  • mooi design
  • lange batterijduur

Minpunten

  • volledig opladen duurt lang
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RosanvdT 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Onder de indruk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Yesss, wat een top ding!

Echt (nogal) bijzonder wat deze elektrische tandenborstel allemaal heeft en kan. Ik som op: een app om te timen, een houdertje waar je telefoon in kan, een oplader, reisdoosje, bakje voor opzetstukjes en meerdere standen om te poetsen.

Tevens werkt de tandenborstel prettig. De verschillende standen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is: zo laat ikzelf de tandenborstel meestal op de eerste, 'zachte' instelling staan (al is die al vrij hard) en gebruik ik daarnaast de 'extra clean' stand voor een nog schoner gevoel (hier moet je wel even aan wennen want deze stand is vrij... intens). Naast bovengenoemde standen, zijn er standen voor gevoelig tandvlees, de tong en voor het witter maken van de tanden - uiteraard allen met speciaal opzetstukje. Voor dagelijks gebruik vind ik dat een beetje too much (meestal geen tijd voor) maar in theorie is het wel geinig/nuttig!

Trouwens ook fijn: middels trillingen laat de borstel je weten als je hard poetst, je van kant moet wisselen en als je 2 minuten poetstijd er weer op zitten. En dan als laatste: ook vind ik deze elektrische tandenborstel erg stylish en chique. Dus, al met al zeker een aanrader. En ondanks dat ik hem gratis mocht testen/reviewen, zou ik de Oral-B Genius 10000N Rose Gold aanraden aan eenieder die hem wil aanschaffen (de dure prijs meer dan waard!).

Pluspunten

  • Geavanceerd
  • Kwaliteit
  • Poetsresultaat
  • Vele opties

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Moniek 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel is echt het nieuwste op het gebied van je gebit verzorgen. Hij heeft diverse mogelijkheden waaronder de stand om je tong schoon te maken die ik erg prettig vind.
Ik zie duidelijk verandering in de kleur van mijn tanden na een maand gebruik zeker twee tinten witter. Ik ben dan ook heel erg blij met deze tandenborstel die ik gratis heb ontvangen om te mogen testen.

Pluspunten

  • resultaten
  • mogelijkheden

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

zeer tevreden met de tandenborstel

Algemene score

8,0
Ik heb deze tandenborstel gratis gekregen om te testen en ben er erg blij mee want mijn oude elektrische tandenborstel was hard aan vervanging toe. Wat ik fijn vind aan de tandenborstel is dat je tanden heel erg glad aanvoelen nadat je gepoetst hebt. De timer dat hij aangeeft wanneer je naar het volgende poetsvlak kan vind ik ook fijn. Er zitten meerdere functies op de tandenborstel waaronder ook een borstel voor je tong. Ook kun je de app van oral b gebruiken om te zien hoe je poetst. De batterij gaat lang mee, ongeveer 1,5 week. Er zit ook een fijne reisetui bij waarin je direct je tandenborstel kunt laden en ook extra borsteltjes in kwijt kunt. De tandenborstel ziet er ook erg luxe uit. De tandenborstel is zeker goed van kwaliteit maar wel vrij prijzig. Toch erg tevreden ermee.

Pluspunten

  • fijne poetstimer
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • borsteltjes doen in het begin zeer
  • vrij prijzig
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

NienkeH 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne tandenborstel met meerdere opzetstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een aantal weken geleden heb ik deze tandenborstel ontvangen om te testen. Voorheen poetsen ik zowel met een ander type elektrische tandenborstel als met een handtandenborstel. De resultaten van deze tandenborstel zijn beter dan beiden. Mijn tanden voelen super glad na het poetsen en ook de speciale whitening borstel werkt echt. De tandenborstel maakt wel meer geluid dan mijn eerdere elektrische tandenborstel, waardoor ik hem niet altijd kan gebruiken. De bijbehorende app is wel grappig, alleen omdat hij zeer regelmatig vast liep ben ik gestopt hem te gebruiken.
Al met al een top tandenborstel, die ik zeker aanbeveel.

Pluspunten

  • tandartsschoongevoel
  • Verschillende opzetborstels

Minpunten

  • vrij veel geluid
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanna H 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtige tandenborstel. Hij heeft verschillende standen, zodat je harder of zachter kan poetsen. Dit is ook in te stellen met de app die je kan downloaden op je telefoon. De tandenborstel heeft namelijk bluetooth. Nadeel van de app is wel dat je niet meerdere profielen aan kan maken. Dus als je met je gezin de tandenborstel gebruikt dan komen die allemaal als een persoon in de app. Het werkt niet om de app dan niet te gebruiken, de tandenborstel onthoud tot een x aantal poetsbeurten. Je kan wel ‘records’ verwijderen, maar op dit moment werkt dat nog niet helemaal goed. (hij verwijdert een ‘record’ die je niet aangeklikt hebt) Maar verder poets hij prima. Je kan de kleuren van het lampje aan de bovenkant ook nog aanpassen aan je smaak. (ook via de app) En op de tandenborstel zelf kan je kiezen wat je wil doen/hoe je wil poetsen doormiddel van een pijltje knop. Dit werkt prima. Er gaat dan een lampje branden van waar je hem op gezet hebt. Ik heb hem ook mee gehad toen ik een paar daagjes weg ging. Toen had ik de tandenborstel mee in de bijgeleverde reishoes. Deze kan je aansluiten op het stroom om de tandenborstel op de laden en hij heeft ook nog een usb uitgang, zodat je daar bijvoorbeeld je telefoon aan kan opladen. De binnenkant van de hoes kan je er ook uithalen en in de vaatwasser doen. Heel makkelijk dus. Ik heb deze tandenborstel gekregen om te testen en ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • met app
  • poetst erg fijn
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Motiverende tandenborstel

Algemene score

9,0
Een paar weken geleden heb ik mijn nieuwe tandenborstel ontvangen. Ik had de kleur rosegold gekozen. Toen ik de doos ontving leek de tandenborstel bijna bruin van kleur, maar gelukkig was dit alleen de verpakking en is de tandenborstel echt mooi rosegold kleurig. Er zitten veel standen op de tandenborstel. Zoals een tongreiniger en een stand voor gevoelige tanden. Wat ik erg fijn vind is dat de tandenborstel aangeeft wanneer je te hard poetst. Hij veranderd dan van kleur en stopt met maximaal roteren. Er zit een hoesje bij voor als je op reis gaat. Erg makkelijk; hij blijft mooi, en is makkelijk op te laden aan bijvoorbeeld het kabeltje van je Iphone. Ook kun je de tandenborstel koppelen aan een app. Dit maakt het poetsen leuker. Ik geloof dat dit mensen motiveerd om (beter) te poetsen. Ik heb deze tandenborstel gekregen om te testen. Ik zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk voor op reis

Minpunten

  • Gaat bij een minder volle batterij trager roteren
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein Blok 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijen tandenborstel !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Oral B Genius 10000N Rose Gold nu 4 weken geleden gratis ontvangen om te testen. Mijn ervaring tot nu toe is dat dit de beste tandenborstel is die ik tot nu toe heb gehad. Het mooie is dat hij niet alleen fijn poetst maar ook nog eens een lust voor het oog is. Er zijn verschillende programma’s die je in kan stellen zoals extra reiniging, extra zacht, extra witte tanden (met speciaal borsteltje) en een stand om je tong te reinigen. De handleiding geeft aan dat je mond verdeeld is in zones. Iedere zone komt aan de beurt en als je moet wisselen geeft de tanden borstel een seintje door middel van een trilling. Je kan ook poetsen in combinatie met je smart telefoon, hiervoor is een handig ophangsysteem bijgeleverd. Je bevestigt het systeem op de wand of spiegel en als het eenmaal zit dan zit het stevig. Via de app kan je allerlei poetsbelevingen ervaren. Minpuntje hieraan is dat je dit niet per gezinslid kan doen. De app slaat elke poetsbeurt op ook die van de huisgenoten. Ook kan je bijvoorbeeld de kleur van de led verlichting van de tandenborstel veranderen zodat je ook nog eens met je favoriete kleur led verlichting kan poetsen. De tandenborstel kan neergezet worden in de oplader waaraan je het bakje met tandenborstels kan bevestigen. Anders dan mijn vorige Oral B borstels is dit niet een lelijk systeem maar ziet het er best fraai uit. Ook is het resultaat meer dan goed te noemen had ik de eerste dagen nog best wat bloedend tandvlees na een dag of 4 was dat helemaal verdwenen. Ook voelen mijn tanden veel gladder aan als met mijn vorige borstel. Kortom een dikke aanrader !
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy Pers 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Just genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken poets ik mijn tanden meerdere malen per dag met de Oral-B Genius 10000N. Het is een fijne en krachtige tandenborstel met maar liefst zes verschillende poetsstanden! Ik moet toegeven dat ik niet alle poetsstanden gebruik. Ik had al snel mijn voorkeur ontdekt maar het is leuk om af en toe eens af te wisselen. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat de tandenborstel mij een seintje geeft als ik te veel kracht op mijn tandenborstel zet. Daardoor heb ik minder last van gevoelig tandvlees.
De tandenborstel heb ik overigens ook via een app en bluetooth aan mijn telefoon gekoppeld om inzicht te krijgen in mijn poetsgedrag. Indien gewenst kan ik op deze manier mijn poetsgedrag verbeteren. De gegevens van mijn poetsbeurten worden tijdelijk in de app opgeslagen en die kan ik zelfs aan mijn tandarts laten zien bij mijn halfjaarlijkse controles voor eventuele poetsadviezen. Voor ouders kan deze app trouwens handig zijn om te zien of kinderen die dag hun tanden hebben gepoetst en wat hun poetsgedrag is.
De tandenborstel geeft op tijd aan wanneer hij opgeladen dient te worden zodat hij niet halverwege een poetsbeurt uitvalt. Mijn ervaring is dat ik zeker twee weken met de tandenborstel kan poetsen voordat hij weer opgeladen moet worden. Ik heb de tandenborstel gratis ontvangen om te testen en kan hem iedereen aanraden! Het is een tandenborsten met veel mogelijkheden en toch is de tandenborstel eenvoudig te gebruiken voor iedereen. Hij doet zijn werk grondig en ik ben er erg over te spreken. Na het poetsen voelen mijn tanden glad en schoon aan en zien mijn tanden er goed uit!

Pluspunten

  • Reinigt grondig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vele mogelijkheden
  • Diverse poetsfuncties
  • App
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tandenpoetsen met je smartphone

Algemene score

6,0
Om alles goed te gebruiken van deze tandenborstel, moet je gebruik maken van de app waar je programma’s selecteert die je tijdens het poetsen moet volgen. Ik mocht het product gratis testen, en dat was zeker leuk om een keer te doen, maar voor mij is het niet handig dat je gebruik moet maken van de app. Ik heb namelijk mijn smartphone nooit mee in de badkamer en ik wil dat ook niet gaan doen om mijn tanden te poetsen.

Minpunten

  • Prijzig
  • Gebruik app
Geschreven voor: Oral-B Genius 10000N Rose Gold Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer