Oral-B Vitality 100 CrossAction - Reviews

Specificaties
Timer
Ja
Snelheid instelbaar
Nee
Elektrische flosser
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Vitality 100 CrossAction op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KirstenW 04-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Handzaam, gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik heb nog niet zo vaak met een elektrische tandenborstel gepoetst, maar deze tandenborstel is heel gebruiksvriendelijk. Het product is licht en bevat een anti-slip gedeelte op het handvat. Dit zorgt ervoor dat de tandenborstel niet uit mijn handen glijdt. Dat heb ik bij een andere tandenborstel wel eens gehad. Daarnaast zorgt de timer van 30 seconden ervoor dat ik weet hoe lang ik aan het poetsen ben. Dit vind ik persoonlijk fijn, omdat ik dan meer structuur tijdens het poetsen krijg met een beter resultaat. Het enige nadeel is dat er geen acculampje op zit. Hierdoor weet ik niet of ik hem alweer moet opladen. De tandenborstel staat daardoor bij mij voortdurend op de oplader, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Ik vind het prettig dat ik dit product gratis kon testen, want nu weet ik dat een elektrische tandenborstel voor mij positieve resultaten geeft.

Pluspunten

  • 30 seconden timer
  • Anti-slip handvat
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen acculampje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michelle 23-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Simpele tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

7,0
Een simpele tandenborstel met maar 1 snelheid. Zodra er druk wordt gezet verliest deze ook deze snelheid voor mij dus niet ideaal. Verder miste ik het indicatielampje met wanneer de batterij vol is. Wel vond ik de 30 seconden timer wel ideaal, zo weet je precies wanneer je naar het volgende stuk mag en klaar bent. Ik ben wel blij dat ik dit product heb mogen testen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HesterD 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig apparaat!

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

7,0
Een krachtig apparaat. Batterij heeft een lange duur maar moet lang opladen (lees ik in de reviews), van het laatste heb ik geen last omdat ik hem altijd in de houder heb staan. Je kunt niet zien hoe vol de batterij is. Ik merk direct het verschil met mijn hand-tandenborstel, mjn tanden zijn veel schoner. Ik was al van plan om weer over te stappen, ik was dan ook blij toen ik deze gratis mocht testen. Het bijgeleverde opzetstukje, wat er wel goed uit ziet, heb ik niet kunnen testen door allergie.

Pluspunten

  • 30-secondentimer
  • krachtig

Minpunten

  • Geen batterijlampje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rianne 01-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer fijne tandenborstel met timer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Begin september heb ik de Vitality 100 Black van Oral-B in gebruik genomen. De tandenborstel werd geleverd met een cross-action opzetborstel. De opzetborstel omhult elke tand voor een goede reiniging. Ik heb heel lang een handtandenborstel gebruikt, je merkt echt een verschil op het moment dat je overstapt. De elektrische tandenborstel is veel krachtiger en zorgt voor een beter resultaat. De 2 minuten timer speelt hier ook een rol in, je weet precies hoe lang je moet poetsen. Toen ik de Vitality 100 Black van Oral-B voor het eerst ging testen voelde de 2 minuten veel langer aan. Voor mij zit er echter één minpunt aan de tandenborstel en dat is het ontbreken van een batterijindicator.

Pluspunten

  • Goed werkende timer
  • Krachtige tandenborstel
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Ontbrekende batterijindicator

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JelleK 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Matige tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

6,0
Na de Oral-B Vitality een maand in bezit te hebben gehad, kan ik zeggen dat ik niet heel tevreden ben. Ik mocht dit product gratis ontvangen om hem te testen. Het eerste wat mij opviel is dat er geen indicatielampje voor de batterij (die je maar liefst 16u moet opladen voordat hij vol is!). Wel handig is de tijdsindicatie tijdens het poetsen. Na 30 seconden weet je dus dat je een ander gedeelte moet poetsen van je gebit, en na 2 minuten weet je dat je klaar bent. Wat mij verder tegenviel is dat als je maar een klein beetje kracht zetten de tandenborstel gelijk kracht verliest (die al matig was)

Pluspunten

  • Tijdsindicatie

Minpunten

  • Geen batterij indicatie lampje
  • Lang laden (16u)

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Anne-Carlijn 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel, geen gedoe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met de Oral-B vitality 100. Hij ligt lekker in de hand en heeft een timer met intervallen van 30 seconden en een eindteken op 2 minuten. Ik vind dit persoonlijk erg prettig werken. Met één keer opladen gaat de tandenborstel ongeveer 5 dagen mee. Er kunnen 3 verschillende opzetborsteltjes op. Het enige nadeel van deze tandenborstel is dat er geen indicatielampje op zit van de batterij. Je kunt dus niet zien of hij volledig opgeladen is en of hij bijna leeg is. De tandenborstel valt dus in een keer uit als hij leeg is. Ik heb dit product gratis mogen testen, maar blijf hem zeker gebruiken.

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • Meerdere opzetstukken mogelijk
  • Komt op moeilijke plekken

Minpunten

  • Geen indicatielampje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ilford 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede elektrische tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik was al in het bezit van een elektrische tandenborstel.
Na een paar weken de oral-b vitality 100 white te hebben gebruikt ben ik ervan overtuigd dat ik ook toe was aan een nieuwe elektrische tandenborstel.
Door de bijgeleverde cross action opzet borstel en de korte interruptie na 30 seconden heb je het gevoel dat je tanden goed gepoetst zijn. Door de vormgeving en vooral de grootte van de cross action opzet borstel heb je na een poetsbeurt echt het gevoel dat je tanden en je mond goed zijn schoongemaakt.
De korte interruptie zorgt ervoor dat je voldoende tijd besteed aan elke zone van je mond en is daarbij ook goed voor de opvoeding van je kinderen.
Ik heb de Oral-b vitality 100 white gratis ontvangen om te testen en kan alleen maar zeggen dat hij zeker voldoet aan de eisen die ik aan een elektrische tandenborstel stel.

Pluspunten

  • Cross action opzet borstel
  • gebruiksvriendelijk
  • geeft een schoon gevoel

Minpunten

  • geen oplaadindicator

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chantal25 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een goede borstel voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

9,0
Ik heb deze borstel getest en het is me uitstekend bevallen. De borstel is van een prima A-merk: Oral B. Uit het verleden heb ik prima ervaringen met dit merk.
Daarnaast is de borstel prijsvriendelijk: een prijs waarvan je je van te voren misschien afvraagt hoe dit kan?
Toch heb ik ervaren dat dit een goede borstel is: hij doet wat hij belooft; minder tandplak. Ik heb zelf nogal eens last van tandplak en door deze borstel op de juiste manier te gebruiken merk ik echt verschil, geweldig! In de handleiding wordt duidelijk aangegeven hoe het apparaat te gebruiken is en hoe men moet poetsen; ook altijd handig. Daarnaast bezit het apparaat een timer waarmee aangegeven wordt wanneer de aanbevolen 2 minuten poetstijd bereikt zijn. Dit is een handige functie. Kortom: een goede borstel zonder al teveel poespas welke lekker licht in de hand ligt, een prima prijs en een borstel die doet wat hij belooft. Een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Lichtgewicht
  • Prijsvriendelijk
  • Doet wat hij belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TessaO 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
De elektrische tandenborstel van Oral-B genaamd Vitality 100 White, zorgt voor fijne resultaten. Na een paar weken gebruik is het resultaat dat ik minder last heb van problemen als tandsteen en dat mijn tandvlees niet meer bloed. Dat scheelt heel erg veel! Daarbij is de accu goed, waardoor vaak opladen niet aan de orde is. Verder heeft de tandenborstel een timer, begeleid door een melodietje. Hierdoor weet je precies hoelang je moet poetsen. De tandenborstel, die ik gratis ontvangen heb om te testen, is makkelijk in gebruik doordat de onderkant een anti-slip omhulsel heeft. Wel is deze snel vies en gaan deze vlekken er met moeite af. Ondanks dat, is het product zeker aan te raden!

Pluspunten

  • goed resultaat
  • fijn in gebruik

Minpunten

  • snel vies

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Drwhofan 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

7,0
Ik ben blij verrast met de oral b black vitality 100 black.
Ik mocht hem testen en het beviel me goed. De borstel ligt fijn in de hand. Opladen gaat makkelijk. En fijn dat er na 2-minuten een signaal word gegeven.
Tanden worden schoner en ook op moeilijke plekken.

Minpunten

  • Maar 1-borstel

Review criteria:

Goed

Reageer

AC 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede prijs/kwaliteit-verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gratis gekregen om te testen en aan de hand hiervan plaats ik deze review.

De borstel ligt erg lekker in de hand en is niet te zwaar en niet te licht. Het maakt veel beter schoon dan een handmatige tandenborstel en dit merk je al na 1x poetsen. Ik heb velen gehoord over problemen met de batterij, maar hier op ik tot op heden weinig last van ondervonden.

Het enige nare is wel dat om de 30s een enkele korte onderbrekingen plaatsvinden om te wijzen dat je zou moeten wisselen van het gedeelte van je gebit. Na 2min is er een grotere onderbreking waarbij het de bedoeling is dat je klaar bent. Dit had ik prettigere gevonden in de vorm van een piepje of iets dergelijks, zodat ik in ieder geval gewoon kan doorpoetsen.

Al met al is het een goed product en je krijgt zeker waar voor het bedrag!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Maakt goed schoon
  • Goede prijs/kwaliteit-verhouding

Minpunten

  • De pauzes na 30s en 2min zijn irritant

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Victorg 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product, prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Kieskeurig

Recentelijk ontving ik de Vitality 100 White (CR) - Hbox (D100.413.1)
Het is een prachtig product.
Het zit in een fijne, duidelijke doos. Hierop is ook duidelijk en snel te zien wat er in de doos zit en welke specificaties de tandenborstel heeft.
In de verpakking is naast de body, lader en opzetborsteltjes ook een fijne handleiding te vinden. Hierin staat precies hoe de borstel werkt.

De tandenborstel werkt goed naar behoren. De ingebouwde timer werkt perfect en zorgt ervoor dat de tandenborstel precies na 2 minuten stopt.
Het product heb ik gratis gehad om te testen.


Een goed product voor een mooie advies verkoopprijs.
Ik beveel het van harte aan!

Pluspunten

  • Goedkope adviesprijs
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Weinig extra opties
  • Opzetborstels zijn prijzig

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

JSF 12-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Goed(koop) Oral-B tandenborsteltje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik heb deze tandenborstel gekregen om te testen, en gebruik sinds ik hem heb geen ander meer. Hij is gebruiksvriendelijk, al gebruik ik de timer niet perfect, en poetst plekjes schoon die normaal gesproken een paar keer per jaar door de tandarts werden uitgebikt.

Een degelijke elektrische tandenborstel, die ik iedereen zou aanraden. Het borsteltje houdt het nu al een paar maanden goed vol dus ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Eenvoudig, geen overbodige schermen etc
  • Stevig in de hand
  • Duurzaam

Minpunten

  • Geen batterij indicator

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

rachelle794 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudige, goede tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

7,0
Ik kreeg dit product om te testen. Over het algemeen ben ik er erg tevreden over. Het is een eenvoudige tandenborstel die geen ingewikkelde technische snufjes heeft. Hij poetst goed schoon, beter dan een handtandenborstel. De timer die erop zit vind ik handig. Zo weet je dat je lang genoeg poetst. Wat alleen jammer is, is dat hij niet aangeeft als hij bijna leeg is.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • poetst goed schoon

Minpunten

  • geen lampje als hij bijna leeg is

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kyraek 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

6,0
Deze tandenborstel ligt erg fijn in de hand, hij heeft een stevige grip. Daarnaast is de oplaadkabel lang, wat voor mij erg handig is. Hij is erg makkelijk in gebruik; met één druk op de knop gaat de tandenborstel aan of uit. Ook geeft de tandenborstel na iedere 30 seconden een seintje zodat je weet hoe lang je al poetst. Na twee minuten trilt de tandenborstel een paar keer zodat je weet dat je twee minuten poetst. Hiervoor had ik de Oral B vitality, de standaard versie, dus de Vitality 100 die ik nu heb is een goede opvolger. Toch zou ik wat meer geavanceerde mogelijkheden zien bij een volgende tandenborstel. Ik mis nu bijvoorbeeld een poetsdruksensor en een oplaadlampje. Al met al is het een prima basis tandenborstel voor de prijs.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Lange kabel

Minpunten

  • Geen poetsdruksensor
  • Geen oplaadlampje

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
De oral b vitality doet wat hij beloofd. Je tanden poetsen word erg makkelijk door het gebruik van deze tandenborstel en met name door het bijgeleverde borsteltje dat goed elke tand pakt. Door de timer functie weet je precies wanneer je 2 minuten gepoetst hebt. Ik heb dit product gratis ontvangen om te mogen testen en ik ben tevreden en raad dit product aan. Enigste kleine minpuntje van de tandenborstel is dat er geen lampje op zit om te laten weten dat de batterij bijna leeg is.

Pluspunten

  • Timer functie
  • Bijgeleverde borsteltje

Minpunten

  • Geen lampje voor batterij

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Lichtendonk 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een perfecte tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

10,0
Ik heb mijn hele leven een normale handtandenborstel gebruikt. Op aanraden van mij tandarts ben ik gaan kijken naar een elektrische tandenborstel. Ik kreeg de Oral-B Vitality 100 White gratis aangeboden om te gaan testen.

Wat was dat wennen de eerste dagen, maar ik voelde direct dat mijn tanden schoner werden en ik bereikte zonder problemen alle kanten van mijn gebit. Ook de timer is geweldig, elke 30 seconden een vertraging zodat ik weet dat ik een ander kwart van mijn gebit kan poetsen. Met de handtandenborstel was ik altijd veel eerder klaar.

Ook mijn tandvlees wordt nu goed gereinigd.

Had ik dit maar eerder geweten, ik wil nooit meer anders.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • poets prima

Minpunten

  • geen batterij indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska Visser 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed maar kan iets beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

7,0
Het is een fijne borstel. Ik ben een elektrische tandenborstel voor kinderen gewend toen het nog maar net bestond. Dit is een hele grote, goede overgang! Ik vind het in tegenstelling tot vroeger fijn in gebruik en makkelijk. Hij trilt wel heel erg en de timer is niet zo fijn. Hij gaat om de 30 sec kort stil staan om aan te geven dat je naar het volgende gedeelte van je gebit moet gaan. Een piepje zou fijner zijn. Hij ligt wel fijn in de hand en de accu gaat lang mee.

Pluspunten

  • Fijn in de hand
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Trilt erg hard
  • Vervelende timer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T.Verhoeven 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
Ik heb de Oral-B Vitality 100 een paar weken in gebruik en deel nu mijn ervaringen met jullie. Het grootste pluspunt is de goede accu, ik haal er net een weekje mee. Hierdoor kost het je een stuk minder stroom dan een tandenborstel die elke dag opgeladen moet worden. Ik heb hem gratis ontvangen om te testen maar ik vind wel dat er een poetsdruksensor op had mogen zitten. Mijn vorige tandenborstel had dit wel en dat vond ik prettiger poetsen. Maar voor de prijs is het een hele goede tandenborstel.

Pluspunten

  • Goede accu

Minpunten

  • Geen poetsdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Christiaan S 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel als je geen gevoelig gebit hebt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 CrossAction

Algemene score

8,0
In principe is dit een prima tandenborstel. Hij poetst goed, de batterij gaat lang genoeg mee en hij geeft iedere 30 seconden een seintje zodat je weet hoe ver je bent. Wel is de meegeleverde opzetborstel ontzettend hard en heb ik na 1x gebruiken direct een nieuwe borstel moeten kopen omdat mijn gebit dit niet aan kan. Ook mis ik een lampje voor het opladen en hij valt makkelijk om als je hem op de oplader zet. Doordat ik het apparaat gratis mocht testen ben ik over en poets ik nu elektrisch, hiervoor was ik altijd fan van de hand tandenborstel.

Pluspunten

  • Timer
  • Goede accu

Minpunten

  • Valt om op oplader
  • Geen acculampje
  • Harde opzetborstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews