Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel - Duopack - Wit & Paars

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel - Duopack - Wit & Paars - Elektrische tandenborstel

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel - Duopack - Wit & Paars op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

IL15-07-2020

Compleet pakket en goed te koppelen met de app

Jarenlang gebruik ik tot volle tevredenheid Oral-B; elke morgen een fris en schoon gevoel. Met deze nieuwe tandenborstel set heb ik een nog frisser en schoner gevoel. In de verpakking zitten twee tandenborstels (met een witte en zwarte kleur), twee opladers en twee opzetborstels. De app kun je op een makkelijker manier koppelen met de Oral-B en dit heeft echt een meerwaarde; tijdens het poetsen krijg je feedback over de poetsduur en welke delen van je gebit je bent vergeten. Opladen gaat snel en makkelijk door de magnetische opladers. De borstels hebben een kleurendisplay waarmee je kunt kiezen welk poetsprogramma je wilt activeren. Tenslotte hebben de tandenborstels een heel mooi en straks design.
Pluspunten
  • Laden snel op
  • Verschillende poetsprogrammas
Minpunten
  • Er zit maar 1 reisetui in de verpakking.
Rritskes15-07-2020

Prachtig design en schone tanden

Dit is een prachtige zwarte tandenborstel met jammer genoeg, een lage resolutie display erop. Hij houdt goed vast en het opzetstuk is makkelijk erop te klikken voor het poetsen. Er is een mooi reisetui bijgeleverd voor het handstuk en eventueel 2 opzetborstels. Je kan kiezen tussen 7 verschillende poetsstanden, zodat je naar eigen wens, je tanden schoon kan poetsen. Het opladen gaat door middel van een magnetisch oplaad station, heel stijlvol! En binnen 3 uur is de borstel volledig opgeladen. Bij mij gebruikt de borstel ongeveer 10% per poetsbeurt van 3 minuten. Dit vind ik best flink. Via de bijbehorende app kan je je poets manieren bijhouden en zien welke gebieden je minder of meer aandacht geeft. Handig maar ik weet niet voor hoe lang dat nuttig is. Doordat het poetsborsteltje redelijk dik is, kan ik mijn mond niet lekker dichthouden. Als tester ben ik gecharmeerd van de etui en het design en de lader, de app, het display en de dikte van het borsteltje, laten voor mij te wensen over. Mijn tanden zijn wel opvallend glad na de poetsbeurt, dus dikke plus daarvoor!
Pluspunten
  • Design
  • Snelle oplaadtijd
  • Reisetui erbij
  • Magnetisch oplaadsysteem
Minpunten
  • Gaat snel leeg
  • Onvoelbare aan en uit-knop
StefanS15-07-2020

Nu weet je wat goed poetsen is.

Ik was erg blij verrast toen ik met pakket binnen kreeg. Ik maakte de doos open en er zaten 2 mooie luxe tandenborstels in. Met een mooi schermpje aan de voorkant. Wat ik wel miste was een extra laadstation. Je krijgt 2 tandenborstels en maar 1 oplaadstation. Het design is echt heel mooi, beter als al die oudere versies. De accu gaat lekker lang mee en laad snel op. Ook de verbinding met de app werkt super. Laat heel goed zien wat je beter moet doen en wat je al gepoetst hebt. Ook laat die zien als je te hard of te zacht drukt. Heel fijn.
Pluspunten
  • app gebruik
Minpunten
  • beetje luidruchtig
Farah Boujdi14-07-2020

Moderne tandenborstel

De Oral-B IO Series 8N black is een hypermoderne elektrische tandenborstel. Dit product is pas sindskort op de markt en is voor mij echt een nieuw product. De tandenborstel ziet er modern uit, ligt lekker in de hand en heeft een strak design. Het display op de tandenborstel ziet er ook top uit en is makkelijk in te stellen met behulp van het instructieboekje daarnaast kan je de elektrische tandenborstel door middel van bluetooth verbinden met de Oral-b applicatie en zo je patroon en dergelijke in beeld brengen. Tijdens het testen van dit product viel mij het opzetstuk op wat ik erg fraai eruit vind zien. Ik heb zelf last van gevoelige tanden deze tandenborstel heeft een zogehete 'Supergevoelig' poetsstand en gebruik deze stand graag wanneer ik mijn tanden poets.
Pluspunten
  • Fraai design
  • Makkelijk in gebruik
  • Stil
Coba14-07-2020

Een slimme tandenborstel

Bij het testen van dit product was ik al verrast over de vormgeving. Wat een mooi product. Het uitpakken was al een feest. Het leukste vind ik de app die me helpt lang genoeg en goed te poetsen. Je kunt een doel instellen en je ziet op de app wat je moet doen, hoe lang, en hoeveel druk je moet zetten. Het lichtje in de borstel helpt hier ook bij. Zelfs de snelle oplader is high-tec.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • De app
Minpunten
  • Nieuwe soort opzetborstel. De oude passen niet.