GP Batteries AA NiMH Rechargeable Batteries - 2600mAh (4-pack) - Batterijen

GP Batteries AA NiMH Rechargeable Batteries - 2600mAh (4-pack)
GP Batteries AA NiMH Rechargeable Batteries - 2600mAh (4-pack)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 17,90 Bekijk alle aanbieders
5.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de GP Batteries AA NiMH Rechargeable Batteries - 2600mAh (4-pack) op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Pas423-08-2016

erg goede accuduur

Ik heb 3 verschillende merken oplaadbare batterijen. De GP is veruit de beste. Ik gebruik ze voor mijn controller van mijn Xbox 360 en op vakantie voor mijn camera. Ik heb erg goede ervaringen. Ik hoef pas na maanden de batterijen in mijn controller te wisselen. Een dergelijke accuduur ken ik alleen van Duracel, maar ik denk dat de GP ReCyko zelfs langer meegaat. Nu speel ik geen uren per dag, maar als ik ze vergelijk met andere batterijen dan blijf ik me telkens weer verbazen hoe lang ze mee gaan.
Pluspunten
  • lange accuduur
Minpunten
jeabenruud20-02-2016
een jaar geleden aangeschaft. toen al zeer ontevreden. Hij is zo leeg. Ik gebruik hem voor de garmin navigatie. ik ben ook in het bezit van de panasonic deze is inmiddels twee jaar oud maar is nog in redelijke staat.