BaByliss X-10 Wtech E837E - Multitrimmer - 10 Opzetstukken - Zwart/Grijs - Knippers

BaByliss X-10 Wtech E837E - Multitrimmer - 10 Opzetstukken - Zwart/Grijs
BaByliss X-10 Wtech E837E - Multitrimmer - 10 Opzetstukken - Zwart/Grijs
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss X-10 Wtech E837E - Multitrimmer - 10 Opzetstukken - Zwart/Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Koen21-06-2017

Prima multi-use apparaat - houder niet handig

Makkelijk product, scherp, lange accuduur, compact, attractief geprijsd en toepasbaar voor bijna alles op scheren/onthaar gebied. De houder voor de opzetstukjes is eigenlijk waardeloos. Die is erg licht, dus niet handig om de verschillende opzetstukken erin te zetten. Ik heb ze gewoon los in een bakje gedaan.
Pluspunten
  • makkelijk
  • voordelig
  • lange batterijduur
Minpunten
  • houder opzetstuk onhandig
Hendrik21-06-2017

Oplossingen die eerdere producten niet boden

Prima werking alle modules die er bij zijn. Vele andere geprobeerd maar b.v. Neustrimmer werkt hier wél. Scheerfunctie zou zo moeten werken dat de haartjes worden opgezogen. Nu moet je opletten dat je het scheren boven een wasbak of bad doet. Dan zijn ze weg te spoelen. Werkt wel goed en glad.
Pluspunten
  • glad scheren mogelijk
  • neustrimmer werkt prima, maar wel goed richten
Minpunten
  • Met scheeroptie vallen haartjes in het rond
Anoniem31-10-2015
M'n Philips had het begeven na 2 jaar. Het leek wel of de messen helemaal niet meer scherp waren. Deze BaByliss is een heel stuk sterker en ik heb nog nooit een trimmer gehad die zo makkellijk door het haar ging. Lekker handig apperaat en ook nog 3 jaar garantie zag ik. Dan moet het wel goed zijn. Ben benieuwd hoelang ik deze kan gebruiken. Tot zover ben ik dik tevreden. Ik gebruik trouwens niet alle onderdelen die erbij zitten. Veel te veel eigenlijk. Maarja, zat bij de prijs in.
tonnie196127-11-2013
deze tondeuse is makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand. alle hulpstukken passen goed en geven ook het gewenste resultaat. en de hulpstukken zijn makkelijk schoon te maken,ook onder de douche doet hij het goed. al met al een goed apparaat voor een goede prijs.
DennisLindsay26-11-2013
Een erg fijne tondeuse. Door zijn unieke mesjes 'hapt' hij niet in je haren. Er zitten veel verschillende opzetstukken bij, waardoor hij voor veel doeleinden te gebruiken is. Het enige wat lastiger is, is hem te gebruiken voor een echte 3-dagen-baard. Voor de rest een prima tondeuse en zeker een aanrader qua kwaliteit-prijsverhouding.