Amslod Kent E-LD-600 Elektrische Fiets - Air Force Blue - 2022

Amslod Kent E-LD-600 Elektrische Fiets - Air Force Blue - 2022 - Elektrische fietsen

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Amslod Kent E-LD-600 Elektrische Fiets - Air Force Blue - 2022 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Dirk Mulders06-07-2022

zeer goede fiets, aanrader.

toen we zoek gingen naar een nieuwe E-bike hebben we verschillende merken en winkels bezocht. de Amslod kwam naar boven als een van de weinige met een zeer sterke middenmotor. omdat hij maar liefst 10 ondersteuningsniveaus heeft is dit de idelae fiets voor iedereen. bovendien mochten we de fiets uitgebreid testen , zelfs meer dan eens. :-) we kregen daarbij ook nog eens uitgebreid uitleg door de verkoper in Hasselt. ondertussen rijden we al enkele weken met veel plezier op onze nieuwe e-bikes die trouwens netjes bij ons thuis werden afgeleverd door een zeer vriendelijke jonge man, ook hier was niets teveel. onze oude fietsen werden ook overgenomen. kortom, zeer tevreden en op weg naar veel leuke kilometers.
Pluspunten
  • batterij
  • sterkte middenmotor
Minpunten
  • geen groen op de grote maat
d***********@k*********01-07-2022

Prima aankoop

Een hele mooie en fijne fiets met mooie technische snufjes. Ik heb diverse fietsen vergeleken voordat ik de amslod kocht. Ik ben heel goed voorgelicht en de aflevering van de fiets was helemaal top. Alles werd ingesteld en een goede uitleg over de weekimg. Ik ben heel blij met mijn fiets ......
Pluspunten
  • Compleet
  • Hoog accu en motor vermogen
  • Kabels mooi weggewerkt
Minpunten
  • Zadel
  • Geen voorvering
Kees01-07-2022

Amslod E-bike

Ik heb deze e-bike gekozen voor zijn stoere uiterlijk, de sterke motor en de grote accu. Deze fiets heeft brede banden die het rijden comfortabel maken. Achteraf vindt ik het jammer dat er geen voorvorkvering op zit maar ik mis het niet. Door de sterke motor zit je al heel snel tegen de top van de ondersteuning aan ook als je in de eco modus rijdt. Fijne fiets om op te rijden maar niet goedkoop maar dan heb je ook wat.
Pluspunten
  • stoer uiterlijk
  • lage instap
  • krachtige motor
  • grote accu
Minpunten
  • geen verende voorvork
  • zelf alles naar je eigen wensen af stellen
k*******@z*******01-07-2022
Het is een schitterende fiets heel netjes afgewerkt en rijd heerlijk kwa prijs wel een hoop geld maar dat is het waard
Pluspunten
  • hele nette fiets
  • rijd heerlijk