Amslod Venton LRX-600 - Stadsfiets - 2022 - Zwart - 600Wh Accu - 600W Motor - Lage instap - Elektrische fietsen

8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Amslod Venton LRX-600 - Stadsfiets - 2022 - Zwart - 600Wh Accu - 600W Motor - Lage instap op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p******@g********05-07-2021

Top Ebike

Wat een fijne comfortabele fiets. Vering in zadel en voorvork. Wegrijden bij het verkeerslicht door de automaat totaal geen energie. Goede wegligging en de middenmoter zorgt dat de fiets niet zwaar aanvoelt Kortom ik zou de fiets iedereen aanraden.
Pluspunten
  • Makkelijk opstappen
d********@g********19-06-2021

Fantastische fiets

We hebben deze fiets sinds 19 april en kan niet anders zeggen dat we er super bij mee zien meer dan voldoende ondersteuning en de accu gaat erg lang mee we hebben inmiddels al 1300km mee gereden en totaal geen spijt van ik had 1 keer een tik in me moter en na bellen was het snel gerepareerd top service. Inmiddels ook onze eerste beurtje gehad ook hier totaal geen problemen. Volgende wordt weer een amslod.
Pluspunten
  • Accu
  • Display
Paul Oldenhof31-03-2021

Super E-bike,beter kan niet!

Als je van kwaliteit, strakke afwerking en design houd is deze fiets een goede investering voor jaren. De fiets is gebruiksvriendelijk voor jong en oud. Ik heb er zelf nog Amslod fietstassen bij gekocht met het MIK systeem. De gehele verkoop begeleiding en afhandeling van de fiets is van A tot Z fijn geregeld en niet te vergeten Amslod service deze is correct en snel zowel telefonisch als digitaal. Team Amslod bedankt en ga zo door! Paul Oldenhof Apeldoorn
Pluspunten
  • lange accu duur
  • remlicht achter (extra veiligheid)
  • geluidloze midden motor
  • Amslod fietstas MIK (aanbevolen)
  • gebruiksvriendelijke fietscomputer
Herman22-03-2021

Uitstekende fiets, zonder tekortkomingen

Deze fiets is compleet en kan de concurrentie met gerenommeerde merken goed aan. Als het je om de fiets gaat en niet om een gerenommeerd merk dan koop je een Amslod. De accu is super, het display is helder, mooi en goed leesbaar en goed bedienbaar. Remmen, versnellingen zijn prima en gemakkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Display goed leesbaar en bedienbaar
  • Fijne remmen
  • Geluid motor minimaal
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Jacob Kajuiter08-10-2020

Zeer goed afgewerkte e-bike met goede materialen en motor.

Is de prijs zeker waard, mede dank zij de goede krachtige motor met zeer goede accu, en motorbediening. Het geheel oogt goed d.m.v een goede afwerking en het heeft goede rijeigenschappen. Met het automatische verlichtingssysteem en het remlicht is het een veilig geheel. Het ABS-remsysteem is erg prettig en natuurlijk veilig. De middenmotor voelt heel natuurlijk aan en is krachtig, echt een aanrader.
Pluspunten
  • Geweldig frame
  • Natuurlijk aanvoelende middenmotor
  • Lange accuduur
  • ABS remsystem
  • Stille motor
Minpunten
  • Tijdsaanduiding op display wijkt snel af
Johan M.26-08-2020

Rappelkist

3.0
Deze fiets rammelt aan alle kanten. Schroeven laten los. Daardoor eerst een losgeslagen standaard. Nu een kapotte rem. En ze hebben een service van likmevestje. Ik wacht nu al meer dan 3 weken op de reparatie afspraak. In de winkel werd mij verteld dat de accu van deze fiets een actieradius heeft van 150 km, maar je mag blij zijn als het 75 km is.
Tom Kats19-08-2020
2.0

slechte accuduur, fiets met 600 wH nog geen 80 km

2.0
In reclamespots op Tv geven ze aan 150 km te kunnen fietsen met een accu van 600 wH. Ik kom op nog geen 80 kilometer. Gewisseld met een fiets met 400 wH blijk ik nog vele kilometers over te houden. Bij reclameren wordt er door Amslod medegedeeld dat ze 80 km acceptabel vinden. Zij wel maar ik niet omdat ik nu geen lange ritten met vrienden kan maken.
Gerrit25-06-2020

Mooie afwerking

3.0
Ik heb voor deze fiets gekozen omdat ik fiets in het hogere sigment zocht. Daar ik met de fiets naar het werk rijdt heb, moest het wel een degelijke fiets zijn. Het design is goed afwerkt, het ziet allemaal mooi strak uit en de lasnaden zijn mooi weggewerkt. Het display is goed af te lezen en de ondersteuningsstappen zijn goed voelbaar. De fiets heeft 5 "normale" ondersteuningen met 7 versnellingen en 5 "turbo" ondersteuningen b.v. als je wilt inhalen of in een steilere berg bent. De aansluiting van de koplamp vind ik vrij fragile, daar deze met een ultra dun draadje is verbonden. Echter is er een groot min punt de moter had nog 500 km gelopen en was al stuk daarbij is de service omdat te verhelpen, niet al te best. Ik ben al 6 weken het wachten op een vervangende moter. Kortom: een prachtige fiets, maar als het gaat service koop dan een fiets bij de lokale dealer.
Pluspunten
  • Strak design
  • Goede ondersteuning
  • Lange accuduur
Minpunten
  • Slechte moter
  • Slechte service
Arnoud Dill18-06-2020

Prettig rijdende fiets voor een redelijke prijs

Herenfiets met lage instap heeft als consequentie dat het frame, hoewel dit er erg degelijk uitziet, niet zo stijf is als ik graag zou zien. Het lijkt mij niet dat het problemen gaat opleveren, maar het voelt niet prettig. De fiets heeft 7 versnellingen, maar ik fiets altijd in de 7de versnelling en had eigenlijk zeker fietsend tegen de 25 km/h liever langzamer willen trappen, maar dat was volgens de verkoper niet mogelijk. Ik moest leren fietsen zoals het hoort !
Pluspunten
  • Prijs / kwaliteit
  • Zware standaard accu
Minpunten
  • Slap aanvoelend frame
  • Verplichte ANWB fietsverzekering
Jajo04-06-2020

Prima

Goede stevige fiets die prettig rijdt.Ziet er netjes uit .De remmen ziijn goed. Het schakelen gaat ook prettig.
Pluspunten
  • Sterke motor
Minpunten
  • Bagagedragers iets te klein ivm plaatsen ta