The Ladykillers - (DVD)

The Ladykillers - (DVD) - Dvd's

The Ladykillers - (DVD) - Dvd's

5.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de The Ladykillers - (DVD) op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Dieter Labeeuw30-09-2005
Tom Hanks, in de rol van van een dubieuze professor. Samen met zijn kornuiten wil hij de kraak van de eeuw plegen. Hiervoor moeten ze een tunnel zien te graven die start in de kelder van een huisje van een oude dame die leidt naar het plaatselijke casino. Alles verloopt oké tot de vrouw te weten krijgt van het plan. Een hele goede film. Alweer zet Tom Hanks een fantastische rol neer. Het verhaal zit goed en de film wordt ook op de juiste manier opgebouwd. Niet meteen een film waar je bij moet komen van het lachen, maar dat vraagt deze film ook helemaal niet. Iedereen die een leuke film met Tom Hanks wel ziet zitten moet deze zeker bekijken!
Ilona431-03-2005
3.0
3.0
Ik heb de film niet eens afgekeken. Het kon me niet boeien en vond het humorloos. Dit terwijl ik absolute fan ben van Tom Hanks!