Tiesto - DJ In Concert 2003

Tiesto - DJ In Concert 2003 - Dvd's

Tiesto - DJ In Concert 2003 - Dvd's

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tiesto - DJ In Concert 2003 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Drpeer11-07-2004
Ben al vanaf 1998 fan van tiesto, en ik moet zeggen, had niet verwacht dat er ooit een dvd uit zou komen, maar nu hij er is. Ik heb maar 1 advies KOPEN!! Jammer is alleen dat ie niet in dolby surround is, maar gelukkig komt er binnenkort een DTS versie uit :D Ben er echt tevreden over, zet hem zeker nog 1x per week op!! Krijg iedere keer weer kippevel bij de opening..
Hansjepansje01-02-2004
Leuke DVD om terug te zien, maar niet te vergelijken als je zelf er bij bent geweest. Wat me opvalt aan deze DVD is dat bij somige live optredens de zang niet live is. Dit hoor je onderandere tijdens Andain, want tijdens het concert zong ze ongelovelijk vals. Maar goed, wat ik zeg je moet erbij zijn geweest, dan is deze DVD leuk om naar terug te kijken, en zeker de opening met al het vuurwerk en gejuich. Krijg ik toch steeds weer kippevel. ;)
dirkkie23-12-2003
3,5 uur de beste dj ter wereld aan het werk in het gelredome.
Tom Houweling30-10-2003
Deze Dvd van Tiesto is echt kei en kei goed moet je echt kopen!