Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart - Deurbellen

Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart
Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 79,95 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m******@g********27-12-2025
Ik gebruik de Imou Deurbel 3 Kit nu een paar weken en over het algemeen ben ik tevreden. De installatie ging verrassend makkelijk. Ophangen, app installeren en koppelen was zo gedaan. De Imou Life app is duidelijk, al moest ik wel even zoeken naar sommige instellingen. In het dagelijks gebruik vind ik het fijn dat ik direct een melding krijg en kan meekijken wie er voor de deur staat. De detectie van personen werkt meestal goed en pakketjes worden vaak herkend, al merk ik soms dat de melding wat vertraagd binnenkomt. Dat kan sneller, maar het is niet storend. Het design is strak en modern, hij staat netjes naast mijn voordeur. Ook de gong voor binnen is handig, zodat je de bel altijd hoort. De batterij gaat bij mij meerdere weken mee en opladen via USB-C is simpel. Minpunt vind ik dat de app soms wat traag reageert. Maar voor deze prijs krijg je een complete, gebruiksvriendelijke deurbel met veel mogelijkheden.
l************@z*******21-12-2025
Deze video deurbel is een mooie complete set die bestaat uit de deurbel zelf en een mooie ontvanger die je binnen in een stopcontact stopt en dient als gong. De geheugenkaart moet je in deze ontvanger plaatsen en dat is zeker een voordeel want hiermee is de data veilig voor onbevoegden. Wel een klein nadeel is dat je zelf voor een SD kaartje moet zorgen anders werkt het lokaal opslaan van data niet! Wat wel opvalt is dat de deurbel een behoorlijk groot formaat is. Ik ken andere merken die echt wel minder fors zijn. Let dus op met deze bel of hij past op jouw kozijn! De installatie is vrij eenvoudig alhoewel de bijgevoegde handleiding niet precies het installatieproces aangeeft. Er worden wat andere stappen genomen maar uiteindelijk gaat de installatie vrij vlotjes. De app is wel noodzakelijk om deze deurbel optimaal te kunnen gebruiken. De app beschikt over voldoende en redelijk overzichtelijke instellingen. Wat ik wel bijzonder jammer vind is dat er geen hoeksteun geleverd wordt om de deurbel iets schuiner te hangen. In mijn geval zou dit zeer zeker een aanvulling zijn geweest want nu komt een behoorlijk deel van de muur op beeld. Overdag heb ik geen last van de kwaliteit van het beeld maar als het donder wordt zorgt de muur ervoor dat de rest van het beeld vrij donker wordt en daardoor is het beeld behoorlijk slecht om te zien wie er voor je deur staat. Ik beschouw dit wel als een duidelijk minpunt van deze deurbel! Overdag is het beeld dus prima maar de nachtmodus is bar slecht! Een belangrijk onderdeel van een goede deurbel is natuurlijk de snelheid van detectie en het generen van een melding op je telefoon. Helaas moet ik constateren dat het na 2 weken experimenteren mij nog steeds niet gelukt is om dit optimaal op elkaar af te stemmen. Ik hoop dit de komende tijd te kunnen verbeteren want anders presteert deze deurbel ondermaats. De deurbel is nu bijna 2 weken operationeel en het batterijniveau is nog bijna 90%, kortom prima! Mocht je geen hoeksteun nodig hebben dan kan ik je deze deurbel aanbevelen.
r*********@h**********20-12-2025

Prima deurbel met grote kijkhoek

De bel is vrij makkelijk te installeren (draadloos) door middel van plakstrips. Door de Fish-eye-lens gaat het zicht verder dan je zou verwachten, bij ons pakt hij nu echt een groot stuk van de gang in plaats van enkel recht ervoor. Via de app krijg je de meldingen en krijg je zelfs een 'oproep' als er iemand aanbelt. Er zit volgens mij wel iets vertraging op als er beweging wordt gedetecteerd. Nadeel is wel dat je een abonnement moet nemen voor de opslag en terugkijken van beelden. Batterijduur is prima, hij gaat vrij lang mee.
Pluspunten
  • Fisheye-lens
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Wat laat met bewegingsdetectie
  • Abonnement nodig voor opslag en terugkijken
I******@g********19-12-2025
De Imou Doorbell 3 Kit is een fijne videodeurbel voor wie zonder veel gedoe meer zicht wil op de voordeur. De installatie is eenvoudig doordat de deurbel draadloos is en werkt op een oplaadbare batterij. Via de Imou Life app zie je snel wie er aanbelt en ontvang je duidelijke meldingen. De detectie van personen werkt goed en ook pakketten worden meestal correct herkend, wat handig is bij bezorgingen. Het beeld is scherp en laat een groot deel van de voordeur zien. Het design is strak en modern en past bij de meeste woningen. De batterij gaat bij normaal gebruik meerdere weken tot maanden mee en is eenvoudig op te laden. Al met al een gebruiksvriendelijke en betrouwbare videodeurbel die doet wat hij belooft.
t*****@k**********19-12-2025
De behuizing is van goede kwaliteit. Het ophangen en installeren van de bel is eenvoudig. De batterij gaat best lang mee. Ik heb hem nu 2 weken en de batterij is nog 65%. Ik vind de detectie erg traag. Als er iemand naar de deur toe loopt reageert hij pas als de persoon aanbelde. Terwijl iedereen die met een hond langs (ongeveer 5 meter verder) loopt wel gedetecteerd wordt. Als er iemand aan belt krijg je een melding op je mobiel maar ik vind het lang duren voordat ik kan reageren. Het beeld zou, vooral in het donker, wel wat scherper kunnen en ook het opgenomen geluid is van slechte kwaliteit. Maar voor deze prijs is de deurbelcamera op zich wel redelijk
f***********@g********19-12-2025

Doet wat het moet doen

Ik gebruik de Imou Doorbell 3 Kit nu een paar weken en ik ben er erg tevreden over. Het installeren ging snel en duidelijk met de app. Je hoeft geen expert te zijn om deze deurbel te installeren. Binnen een half uur hing hij bij mij al aan de muur. Het beeld is scherp, zowel overdag als ’s avonds. Dankzij de grote kijkhoek zie je niet alleen wie er recht voor de deur staat, maar ook wat er aan de zijkanten gebeurt. Dat vind ik erg fijn, vooral bij pakketbezorging. De meldingen komen snel binnen op mijn telefoon. De spraakfunctie werkt goed. Ik kan duidelijk praten met mensen aan de deur, zelfs als ik niet thuis ben. De batterij gaat ook verrassend lang mee. Al met al vind ik dit een complete en betrouwbare deurbel voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Helder beeld
Minpunten
  • Ietwat trage detectie
BramAP14-12-2025

Matige bel, maar volstaat.

Middelmatige deurbel. De set is compleet en het ophangen of eigenlijk installeren is zo gepiept. De gebruiksvriendelijkheid is prima. De app is overduidelijk van Chinese makelij, maar er is prima mee te werken. Zelf zou ik willen adviseren om ook andere modellen in overweging te nemen; ik vind hem traag in de detectie van personen en andere gebeurtenissen en de beeldkwaliteit kan tegenwoordig echt wel beter, vooral ook in de nacht. Wel leuk is dat je veel kunt instellen naar eigen wens, en ook de verbinding met de app is vlot genoeg. Heen en weer praten gaat zeker prima, dat is fijn. Diefstalgevoeligheid: de microSD kaart met beelden zit niet in de bel maar binnen in de chime, super!
Pluspunten
  • Instelmogelijkheden
  • Verschillende beeld modi
Minpunten
  • Trage detectie
  • Beeldkwaliteit