De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X282DBT Autoradio - 1 DIN - Bluetooth - 200W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Vanochtend gekocht en gelijk met inbouwen begonnen. Gemakkelijke handleiding en duidelijke instructies. Fijn om zo een digitale media receiver te monteren in mijn auto.
En een super geluid komt er uit.
Nadat ik eerst een ander onbekend merk heb geprobeerd toch gegaan voor de JVC. Het gaat mij om DBA+ functionaliteit. Plaatsen van de radio ging goed. Handig is dat de rode en gele draad van de verbindingskabel al connecters heeft zodat je makkelijk de 12v continue en die via het contact kan omwisselen. Geluidskwaliteit is ook veel beter. Meer dan tevreden.
Product werkt zoals verwacht en kan deze autoradio dan ook van harte aanbevelen!
Het aansluiten van de mobiele telefoons gaat redelijk eenvoudig.
Het afspelen van muziek via de smartphone werkt uitstekend.
Het installeren van de DAB antenne is wel heel bewerkelijk, maar daarna werkt de DAB- ontvangst fantastisch!
Had hiervoor ook een JVC autoradio. Na 12 jaar toch voor een DAB+ upgrade gekozen. Uit de doos aangesloten met bijgeleverde DAB+ antenne en meteen speelklaar. Nog geen instellingen hoeven te veranderen en een veel beter geluid! Weer een topklasse radio.