De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver DAB-48GREY - DAB/DAB+/FM Radio - Bluetooth - Grijs/Hout op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik mocht deze DAB-radio testen. Het kostte mij behoorlijk wat moeite om een zender te vinden die niet stoorde. Na veel verplaatsen had ik uiteindelijk 1 zender die het goed bleef doen.
Leuk design dab+radio. Lekker op elke plek waar je een stopcontact beschikbaar hebt luisteren naar je favoriete radiostation. Gemakkelijk in gebruik te nemen. Geluid is prima.
De radio heeft een mooi design met houtlook en is compact. Verder eenvoudig in gebruik en een prima geluid. Soms wat storingsgevoelig, dus even zoeken wat een geschikte plek in huis is. Daarna prima ontvangst!
De Denver radio is een prima radio, door het design valt hij goed op. Hij heeft wat handige functies, hij scant bijvoorbeeld direct alle zender bij het aanzetten. Ook de wekker/ sleep functie werkt vrij eenvoudig. De radio is vrij klein en handzaam. Het volume moet je daarom niet al te veel van verwachten.
Ik ben erg blij met mijn mooie retro radio. Het geluid is zeer zuiver en ik kan hem zelfs gebruiken als wekker. De radio is ook lekker licht waardoor die makkelijk mee te nemen is naar een andere plek