Tefal MasterSeal Glass Vershouddozenset - 3-delig - Rechthoekig - Glas

Tefal MasterSeal Glass Vershouddozenset - 3-delig - Rechthoekig - Glas - Containers voor voedselopslag

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 35,99Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal MasterSeal Glass Vershouddozenset - 3-delig - Rechthoekig - Glas op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*****@l*******02-03-2022
4.0

Helaas, in de praktijk geen succes.

4.0
In eerste instantie was ik zeer enthousiast. Vooral over de veelzijdigheid en de deksels. Inmiddels gebruik ik het set niet meer. Van twee bakjes is er een stuk glas afgebroken. Dit terwijl de schotels normaal werden gebruikt. Ook het feit dat er geen handvatten aan de schalen zitten maakt het lastig om ze gemakkelijk uit een hete oven te halen.
Pluspunten
  • bijpassende deksels
Minpunten
  • breken snel stukjes glas af
  • gebrek aan handgrepen
  • schalen passen niet in elkaar
lislot01-12-2021

Handige set

Mooie en handige set. Ideaal om je ovenschotel erin te kunnen maken en left overs goed te kunnen bewaren met de bijgeleverde deksel. Omdat de schalen van glas zijn nemen ze geen geur en kleur op van het eten, dat vind ik erg fijn. En alles kan in de vaatwasser, top!
Pluspunten
  • verschillende formaten
  • glazen schalen
Jimbolino29-11-2021

Mooi setje met goed sluitende deksels

Mooi setje, doen wat ze beloven. Het is jammer dat 3 dozen (0,5 0,9 2L) niet precies in elkaar stapelen, waardoor ze wat meer ruimte in de kast innemen. De deksels zijn wat onhandiger in de vaatwasser dan normale deksels maar ze sluiten wel een stuk beter af dan normale deksels.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Prijs
Miiii24-11-2021

Oerdegelijke kwaliteit

Mooie, zware set van 3 schalen in verschillende maten. Je voelt dat je Tefal kwaliteit in handen hebt - de schalen zijn robuust en degelijk, de deksels stevig en goed sluitend. In het begin ging dat wat zwaar en was het stevig duwen, maar nu na enige tijd in gebruik gaat het sluiten en openen heel soepel. Het fijne van deze deksels is dat ze door deze zware kwaliteit mooi blijven in de vaatwasser. Wat ik mis is een ventiel in de deksel om ze in de magnetron te kunnen gebruiken. Ook had ik liever geen aflopende vorm aan de onderkant gehad waardoor de ruimte in de koelkast en vriezer beter benut kan worden.
  • Zware kwaliteit
  • Makkelijk schoon te maken
Ram6522-11-2021

Bakjes met goede kwaliteit

ik heb deze fijne bakjes ontvangen om te testen. De bakjes zien er heel mooi uit en hebben een goede kwaliteit. Ik heb in deze bakjes eten bewaard en meegenomen. De bakjes lekken niet. Daarnaast kunnen ze in de vriezer en magnetron. Ik ben er tevreden mee.
Pluspunten
  • Fijne bakjes
  • Mooie design
  • Goede kwaliteit
Mario22-11-2021

Handig of toch niet, ik ben er nog niet helemaal uit.

De bakjes zelf voelen solide aan en kunnen zowel in oven als vriezer. Ze zijn echter van glas en erg zwaar. Ik heb steeds de angst dat ze kapot zullen vallen. Zeker in de vriezer (die van ons is meestal een rommeltje met twee tieners in huis) is dat risico vrij groot. Voordeel van glas is natuurlijk wel dat de inhoud het bakje niet kan verkleuren of smaak/geur overdragen. Het glas is dik en de bakjes lopen naar de bodem taps toe. Daardoor kan er minder in dan je, gezien het volume van het bakje, zou verwachten. De deksels voelen een stuk minder stevig aan en het sluiten gaat nogal zwaar. Schoonmaken doe ik gewoon in de vaatwasser en dat is natuurlijk fijn.
Pluspunten
  • geen geur/smaakoverdracht
  • kan in vriezer en oven
Minpunten
  • glas kan breken
  • zwaar en volumineus
  • deksel sluiten gaat nogal zwaar
  • prijzig
Larsv221-11-2021

Ideale set

Ideale set die je kan gebruiken zowel in Magnetron, Oven , luchtdicht afsluiten , koelkast en in de vriezer.
Schalen zijn zwaar maar niet te zwaar .
Deksels zijn van plastic
Alle gemakkelijk schoon te maken
s********@h**********17-11-2021

prima bakjes

handige bakjes in verschillende maten, voor mij ideaal omdat ik niet altijd hetzelfde eet als mijn partner omdat hij vaak later thuis is van het werk. ik probeer minder plastic te gebruiken en kan deze bakjes makkelijk afsluiten waardoor de restjes niet in losse bakjes en zakjes hoeven. ideaal. 1 deksel sluit niet helemaal af op het laatste klik systeem. dat is jammer. ik vraag mij dan ook af of het volledig water en luchtdicht is.
Pluspunten
  • handige maten
  • oven en magnetron
  • minder plastic gebruik in de keuken
Minpunten
  • sluit systeem niet ideaal bij grote bak
m********@u*********16-11-2021

Zeker een aanrader

Ik mocht dit set van Tefal testen, toen ik hem toegestuurd kreeg, merkte ik al meteen dat dit echt super goede kwaliteit is, dik en stevig glas en een super mooie en perfect sluitende deksel. Ontzettend makkelijk dat je hem in de oven kan gebruiken, in de magnetron, maar het ook zo in kan vriezen, ik vind het een heel handig set. Bij de twee kleinsten gaan de deksel er heel makkelijk op, bij de grootste gaat dit wel wat zwaarder, dan moet je wat meer kracht zetten om de zijkanten goed naar beneden te drukken.
Pluspunten
  • Sluit goed
  • Stevig
Minpunten
  • De grootste gaat iets lastiger dicht
k***@l******16-11-2021

Top product

Het is echt een topproduct! Ik zocht een vervanging van mijn plastic bakjes en dat heb ik gevonden in dit product. Duurzaam, super stevig en geen rare plastic smaken aan m'n eten. Kan het gebruiken als ovenschaal en de restjes met deksel in de koelkast of vriezer.
Pluspunten
  • Stevig
  • Duurzaam
  • Geen nasmaak
Minpunten
  • Kan breken
g**************@z********15-11-2021

Tefal masterseal set, review na gebruik van de schalen.

Dit is een mooie set van Tefal, het bestaat uit drie ovenschalen met een kunststof deksel, dit deksel sluit aan vier kanten stevig om de glazen schalen. Ondanks dat ze stevig sluiten zijn ze makkelijk er om heen te klappen, ook het schoonmaken gaat goed, ik vindt de kleinste maat wat beperkt qua grote, maar is makkelijk voor jus te bewaren, de grote schaal is goed voor zeker 3 stevige eters, dat heb ik gemerkt na het bereidden van een ovenschotel, de schaal was tot randje gevuld en er was nog wat over wat ik na afkoelen in de koelkast met deksel heb bewaard, hierdoor droogt het gerecht niet uit. Het is een handige hulp bij bewaren, in mijn optiek geen prul dat bij de eerste keer al verkleuring of vervelling afgeeft, gewoon na gebruik is het na schoonmaken weer zo als nieuw..
Pluspunten
  • Schaal van stevig helder glas
  • deksel sluit moeiteloos stevig om glazen schaal
  • passen in elkaar
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • geen ontdekt
L*****@l*******12-11-2021

Complete en veelzijdige set

Tot op heden ben ik erg tevreden over dit Tefal product. Het is een complete set, ik gebruik het om onder andere eten te bereiden, bewaren, op te warmen en zelfs in te vriezen. De deksels zijn praktisch in gebruik, gaan gemakkelijk open en dicht. Het sluitgedeelte ziet er iets fragiel uit, ben wel benieuwd hoe lang deze blijven functioneren. Deksels kunnen niet in de magnetron, dat is wel jammer. Verder fijne set, ook de grote van de schalen zijn erg praktisch.
Pluspunten
  • compleet
  • multifunctioneel
  • fijn formaat
Minpunten
  • schalen passen niet helemaal goed in elkaar