Safecourt Kitchen Slow Juicer - krachtige motor [Pre-cutter & Cold-press technologie] - eenvoudige reiniging - BPA-vrij - sapcentrifuge Blauw

j*********@i*********24-03-2026
De Safecourt Kitchen Slow Juicer SJ500-BK bevalt me tot nu toe erg goed. Het apparaat is makkelijk te monteren en te demonteren, waardoor je snel kunt beginnen. Ook het schoonmaken is heel prettig. Voor mij is het echt een geweldige uitvinding dat vrijwel alle onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen. Dat maakt het gebruik een stuk eenvoudiger en scheelt veel tijd. Alleen het filter vraagt soms wat extra aandacht, maar dat hoort bij de meeste slowjuicers. Tijdens het juicen valt het lage geluidsniveau positief op. De juicer maakt slechts een zachte brom, waardoor je hem zonder problemen kunt gebruiken zonder dat de buren hiervan meegenieten. Dat maakt hem ideaal voor gebruik op rustige momenten. Daarnaast is de kwaliteit van het sap echt heel fijn. Het komt er mooi egaal en zacht uit, zonder stukjes of schuim, precies zoals je het van een slowjuicer verwacht.