De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch UniversalLeafBlower 18V-130 - Bladblazer - Incl. 18V 2.5Ah Accu & Oplader op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Compact en licht van gewicht. Blaast de stoep weer vrij van blad en zand. Ook ideaal om een lichtbed,opblaasboot etc mee op te blazen met de meegeleverde ventielen. De accu is te gebruiken op andere bosch electrische aparaten en andersom ook, ideaal! Wat ik zelf erg fijn vind is dat het het geen storende herrie maakt maar een acceptabel blaas geluid
Hele fijne bladblazer met een goede krachtige blaaskracht en ook nog super handzaam te bedienen. Zeker een aanrader en vooral bij een wat minder grote opslagplek.
We hebben deze bladblazer gekocht en zijn er na de eerste keer gebruiken tevreden over. Het apparaat is wel compact en voelt heel licht in de hand, wat in eerste instantie twijfels opriep over de bladzuiger. Maar eenmaal in gebruik blijkt de bladzuiger een goede blaaskracht te hebben en doet hij precies wat je ervan verwacht.
Een aandachtspunt is de accu. Zorg ervoor dat deze goed wordt opgeladen, anders gaat hij snel leeg.
Als je een compacte bladblazer zoekt die licht aanvoelt is de Bosch UniversalLeafBlower 18V-130 perfect!
Klein maar fijn! Zo is mijn ervaring tot nu toe met de Bosch UniversalLeafblower 18V-130. Heel fijn dat deze te combineren is met de andere Bosch apparatuur, de accu kan zo mooi worden gedeeld. Een 2de accu als back-up is dan altijd fijn! De doos waarin hij wordt geleverd is erg klein, je verwacht hier dan ook geen bladblazer met accu in. Eenmaal uitgepakt, klik je de bladblazer met zijn 3 delen eenvoudig in elkaar. Het formaat is zó handig! Hij is gemakkelijk op te bergen en eenvoudig te gebruiken. Aan of uit. Lichtgewicht en gemakkelijk in de hand. Je pakt hem er zo bij, dus ik verwacht hem vaker te gaan gebruiken. Door het slechte natte weer en de min temperaturen van de afgelopen 2 weken, heb ik hem helaas nog niet optimaal kunnen uitproberen. Natte bladeren zijn volgens mij voor elke bladblazer een probleem. Daarmee valt bijna niet te werken. Deze bladblazer blaas wel heel krachtig, wat je helemaal niet verwacht vanwege het formaat. Ik ga er dan ook vanuit dat hij bij goed weer goed functioneert, zeker gezien de prijs/kwaliteitverhouding! Ik zou hem sowieso aanraden voor de kleinere tuinen of voor oudere mensen of mensen die niet te zwaar kunnen tillen. Het is zeker ook een uitkomst in een drukker schema, omdat hij snoerloos is en je hem zo erbij neemt. Ik verwacht hem vaker te gaan gebruiken.
Toen mijn nieuwe Bosch bladblazer binnenkwam, was k erg verbaasd dat deze in zo’n kleine verpakking zat! Deze bladblazer is namelijk zeer compact. Wel is de blazer krachtig en doet wat hij moet doen. Een groot voordeel vind ik dat hij op een accu werkt, hierdoor heb je geen gedoe met een snoer. Daarnaast passen de Bosch accu’s op ieder ander accu apparaat van Bosch, dus mocht je meerdere apparaten hebben dan is het ook nog handig accu’s uitwisselen! Het enige wat ik mis aan deze bladblazer is dat er geen bladzuigfunctie op zit. Al met al ben ik zeer tevreden!
Ik test dit product voor de reviewclub. Vanwege een kleine berging en een grote tuin bij huis was ik op zoek naar een compacte en krachtige bladblazer. Bij aankomst ben ik erg verrast hoe deze bladblazer klein is ingepakt. De bladblazer bestaat uit 4 onderdelen. De oplader, accu, de motor en natuurlijk de bladblaaspijp (deze bestaat uit twee delen. Het in elkaar zetten is eenvoudig en was zonder instructieboekje prima uit te voeren. Helaas is het winter en valt de test niet zo uit als ik had verwacht. Buiten is het nat waardoor de bladeren zwaar zijn. Het effect van de bladblazer komt dus niet zo goed van de grond. Gelukkig is er ook een optie om onder de overkapping te testen. Dit gaat erg goed, al het zand, stof en bladeren verplaatsen gemakkelijk. Naast een aan/uit functie heeft de bladblazer ook een extra blaasfunctie die minder had blaast.
De **Bosch UniversalLeafblower 18V-130** is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een licht en compact apparaat om de tuin schoon te houden. Met een gewicht van slechts 1,7 kg is deze bladblazer uiterst gebruiksvriendelijk en ideaal voor langdurig gebruik zonder vermoeide armen. Het ergonomische ontwerp maakt hem gemakkelijk hanteerbaar, zelfs voor kleinere klussen zoals het verwijderen van bladeren op smalle paden of rond bloemperken.
De kracht van de 18V-motor is indrukwekkend genoeg om droge bladeren snel en efficiënt weg te blazen, wat hem perfect maakt voor onderhoud in de herfst. Een ander groot pluspunt is dat hij snoerloos is, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt.
Een kleine teleurstelling is het ontbreken van een versnipperaarfunctie. Dit had het apparaat veelzijdiger gemaakt, zeker voor gebruikers die graag bladeren verzamelen en composteren. Desondanks biedt de UniversalLeafblower een fijne ervaring voor lichte tuinwerkzaamheden.
accubladblazer UniversalLeafBlower 18V-130 van Bosch
Ik heb de Bosch UniversalLeafBlower 18V-130 nu een paar keer gebruikt in de tuin en ben er best tevreden over. Voor een draadloze accubladblazer doet hij het verrassend goed. Hij is licht en makkelijk te gebruiken, wat fijn is als je lang bezig bent. De accuduur is prima, ik kon er m’n hele terras mee schoonblazen zonder problemen.
De blaaskracht is sterker dan ik verwacht had voor zo’n klein apparaat, hij kreeg zelfs natte bladeren redelijk makkelijk weg. Het enige is dat ik soms wat langer nodig had bij hoeken waar bladeren wat vastgeplakt zaten. Ook moet je even wennen aan de twee standen, maar dat is niet echt een probleem.
Al met al ben ik blij met deze bladblazer, hij doet wat je ervan verwacht en het gemak van geen snoer is echt een pluspunt. Zeker een aanrader voor kleine tot middelgrote tuinen!