SpeedComfort Radiator Ventilator met Control Sensor - Duo Set (2x) - Sneller Verwarmen - Tot 22% Energie Besparen - Geschikt voor Warmtepomp - Meerdere Snelheden - Simpel te Plaatsen - Fluisterstil

AnjaR26-01-2026

Eenvoudig te monteren en verbetering van het comfort.

Ik heb een enkelplaats radiator en was verbaasd hoe eenvoudig deze te monteren was. De in te stellen temperatuur is met een warmtepomp erg prettig. Ze gaan dus ook al werken op een lage temperatuur. Het comfort in huis is echt verbeterd. Ik was een beetje bang voor het eventuele geluid van de speedcomfort maar deze viel enorm mee. Je kunt deze op verschillende snelheden zetten. Bij de hoogste stand is deze duidelijk te horen maar in de middelste stand is deze echt fluisterstil. De besparing van energie kan ik nog niet meten omdat ik ze nog niet zo lang heb. Toch kan ik zeggen dat ik tevreden ben al was het alleen al door het verbeterde comfort.
Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Beter comfort
Minpunten
  • Snoeren zichtbaar