Fysic FC-29 Ultrasone Luchtbevochtiger - 5L - Ultrasoon - Aroma Diffuser - Grijs/Wit - Bevochtigers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Fysic FC-29 Ultrasone Luchtbevochtiger - 5L - Ultrasoon - Aroma Diffuser - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Peter12-03-2022

Veroorzaakt schade door lekkage

Werkt goed en ziet er mooi uit. Maar NIET kopen, het water kan uit het reservoir stromen en je meubel, vloerkleed of parket daardoor beschadigen.
Pluspunten
  • goede bevochtiger
  • mooi
Minpunten
  • waterschade doordat reservoir leegloop
Ton Damen14-02-2021

compact apparaat

Deze dampverspreider werkt goed als luchtbevochtiger, ook in een ruime kamer is het resultaat meer als voldoende.
Pluspunten
  • compact
  • strak model
Minpunten
  • druppelgeluid in de hoogste stand
ccw02-04-2020

goede vormgeving

Goed product. Doet wat er van verlangd is. Met hygrometer gechecked. Resultaat is duidelijk merkbaar
Pluspunten
  • vormgeving
  • goede werking
Minpunten
  • gebrekkige gebruiksaanwijzing
J.Soons23-01-2019

Luchtbevochtiger Fysic F-29

Mooie uitvoering geruisloos gemakkelijke bediening werkt prima een goed product voor deze prijs en is beslist een aanrader.