TP-Link Tapo C420S2 - IP-beveiligingscamera - Binnen & buiten - 2560 x 1440 pixels - Wit

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 191,00Bekijk alle aanbieders
Katagiri26-02-2023

goede statische camera

In eerste instantie is het een mooie en fijne camera, hij is alleen in het wit verkrijgbaar. Eerst hebben we de camera's binnenshuis getest (gericht naar buiten) dit was geen succes! De camera's hebben erg veel moeite met de reflectie van de ramen, dit is vooral in de nacht. overdag hebben ze geen enkel probleem. Ons huis is te goed geïsoleerd waardoor de wifi buiten in de tuin zeer slecht bereik heeft, ook zijn de camera's manueel beweegbaar en niet op afstand, dat maakt het nog wel eens lastig om de goede hoek te vinden. Het beeld is wel zeer scherp en zeker de moeite waard! ook is het geluid goed verstaanbaar als mensen praten. Je kan de camera uitgebreid instellen via de app, je kan bijvoorbeeld een zone uitlichten die je in de gaten wilt houden of alleen voertuigen of dieren volgen, ook krijg je bij bewegingen (gevoeligheid kan je instellen) een melding indien gewenst. Nadeel vind ik dat je of een SD-kaart moet kopen of een abonnement voor de Cloud moet kopen. Voor de installatie kan je de app raadplegen, die geeft allemaal tips hoe de camera's goed op te hangen, de schroeven en pluggen worden bijgeleverd.
Pluspunten
  • beeld/ geluid kwaliteit
  • makkelijk in te stellen
  • geen bekabeling nodig
  • accu makkelijk op te laden
  • app gebruik
Minpunten
  • alleen in wit verkrijgbaar
  • glasreflectie
  • bereik van wifi
  • Cloud of SD-kaart aanschaffen