Profoon PDX-1100 DECT telefoon - Zwart - 1 Handset - Verlicht display

Profoon PDX-1100 DECT telefoon - Zwart - 1 Handset - Verlicht display - Bedrade telefoons

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 32,99Bekijk alle aanbieders
7.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Profoon PDX-1100 DECT telefoon - Zwart - 1 Handset - Verlicht display op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

bkaatje26-01-2022

niet tevreden

Niet tevreden. Geluid is veel te stil, men kan nauwelijks horen wat er aan de andere kant van de lijn gezegd word. kan niet luider gezet worden. Heeft geen luidspreker functie. Zit enorm veel gekraak op. Lag niet aan onze lijn, met een andere telefoon hebben we dit niet.
Minpunten
  • storing
  • te stil
  • geen luidspreker optie
Kaspers07-07-2020

Prima telefoon toestel.

Voor zo weinig geld kun je perfect telefoneren voor elke leeftijd. Je hoort weer wat je zegt. Toestel is gebruiksvriendelijk.
Kaspers19-03-2020

Perfect gehoor

Telefoon, merk Profoon, type PDX - 1100, gekocht bij Wehkamp. Zeer goed toestel en wij kunnen weer horen wat wij zeggen.
Tineke18-03-2020

Overzichtelijk display

Stand-by 100 uur, spreektijd 10 uur. Voor mij tweede zakelijke lijn. Dus moet betrouwbaar zijn en dat is hij