Medisana BS 440 - Blauwe Elektronische Weegschaal - Vierkant - Bluetooth - BMI - Lichaamsanalyse - Badkamerweegschalen

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 47,95 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Medisana BS 440 - Blauwe Elektronische Weegschaal - Vierkant - Bluetooth - BMI - Lichaamsanalyse op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

J************@g********03-01-2026

Medisana

Zoals al aangegeven is de start een beetje lastig. Maar daarna is het een prima apparaat waarmee je de gegevens opslaat in de app. Ik ben zeer tevreden
jan amsterdam28-09-2017

goed apparaat, installatie met app lastig

de medisana BS 440 is een mooi uitziende weegschaal die prettig werkt eenmaal in gebruik gesteld. Ik vond het naar de huidige maatstaven eigenlijk te lastig om bluetooth verbinding op te zetten, maar aan de andere kant: met enig kunst en vliegwerk lukte het wel. En dan heb je ook een schitterend apparaat met veel functionaliteit.
Pluspunten
  • mooi apparaat
  • veel gegevens
  • app met bluetooth voor auto gegevens opslag
  • relatief goedkoop
Minpunten
  • in gebruik nemen app en bluetooth lastig
  • handleiding correspendeert niet met app