Kenwood audio KDC-BT720DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
50 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

KDC-BT720DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio met vele handige functies. Vooral handig is de meegeleverde dab antenne. Deze moet je bij veel vergelijkbare autoradio's van andere merken apart kopen. Ook de mogelijkheid om 2 telefoons the verbinden is heel handig.

Pluspunten

  • Meegeleverde dab antennen
  • Eindelijk een heel frontje!
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Flying Puke 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topradio met alle functies die ik wil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies de functies die ik wilde (en meer!); uitgebreide audio instellingen, diverse afspeelmogelijkheden voor audio (telefoon met kabel of bluetooth, mediaspeler) en zelfs Spotify.

Kan geen audio van DVD's afspelen en helaas geen doosje voor het afneembare frontje

Pluspunten

  • Uitgebreide instelmogelijkheden
  • Veel afspeelmogelijkheden
  • Makkelijke telefoonbediening
  • Mogelijkheid voor stuurwielbediening

Minpunten

  • Afspelen van audio op DVD niet mogelijk
  • Geen doosje voor het frontje
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Frank 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, goede knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, kwalitatief goede knoppen vergeleken met alternatieven. Geluid goed en veel instelmogelijkheden

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Gerard 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super audiokwaliteit, zelfs in een Twingo met standaardspeakertjes. Ik wilde een dab-radio en daarom deze Kenwood gekozen. Ook handig om handsfree te bellen, al laat de kwaliteit van de microfoon te wensen over. Maar als je daar niet zwaar aan tilt is het een prima audioapparaat. De dab-antenne zorgt, anders dan je wel eens leest op fora, voor een uitstekende ontvangst.

Pluspunten

  • Audiokwaliteit
  • Goede dab-antenne
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Microfoon
  • Manuel soms onbergrijpelijk
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Nanne singstra 03-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg veel opties voor niet te veel geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kenwood is altijden een erg goed merk daar om heb ik gekozen Kenwood ,door de vele mogelijk heden voor op mijn boot
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Ben Mans 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de kdc-bt720dab is een supper autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super radio hij voldoet aan mijn verwachtingen.
het front is simpel te bedienen,een zeer goed geluid.goede ondersteuning van de bluetooth,zeer goed ontvangst voor de telefoon zo wel bellen als ontvangen

Pluspunten

  • zeer goed geluid
  • prima bluetooth

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Maarten01 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product. In tegenstelling tot sommige andere DAB-ontvangers kun je hiermee ook CD's afspelen. Verder heeft hij USB-ingang en kun je vanwege de blue tooth connectie hem gebruiken voor handsfree bellen (en via mijn iphone de navigatie aansluiten).

Pluspunten

  • laatste technologie
  • veelzijdig
  • ook cd's afspelen

Minpunten

  • install. (micr. + Dab): veel tijd / vakman inhuren
  • veel mogelijkheden: vergt wat studie
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

NBKNIBE 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KDC-BT720DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Overtreft mijn stoutste verwachtingen echt geweldig alles werkt perfect ook voor een linkspoot als ik. Als ik u was gewoon doen.

Pluspunten

  • Het geluid
  • Gebruiksgemak
  • Werkt perfect met mijn Iphone

Minpunten

  • Zijn er eigenlijk geen
  • Blijf langer hangen in de auto
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer

Waakvlam 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig gebruiks gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldig simpel te gebruiken geweldig geluid en de tel werkt perfect en goed te bedienen via app mooi frond cd werk prima usb en stremen ook

Pluspunten

  • het geluid
  • gebruiks gemak

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood audio KDC-BT720DAB

Reageer