JVC KD-DB622BT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB622BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**z@h**l.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ABSOLUUT EEN GOEDE KOOP!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Heb deze JVC KD-DB622BT 8 september 2021 gekocht omdat het alle digitale muziekformaten afspeelt die ik op een USB stick heb. Geluid perfect en je kan het aanpassen naar je zitpositie (TIME ALIGNMENT), het heeft bluetooth, dab, dab+, 13 band EQ, auto dimmer enz. Kortom te veel om op te noemen. Inbouw was heel simpel, had al een JVC in de auto. Stekker en antenne aansluiten en klaar. USB 1.5A laadt zeer snel op. Ben er zeer content mee.

Pluspunten

  • DISPLAY
  • INSTEL MOGELIJKHEDEN
  • SIMPELE MONTAGE
  • BEDIENING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@h**l.com 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

8,0
Voorzien van alle gemakken (DAB+, handsfree bellen, enz.) en zeer makkelijk in te bouwen. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Inclusief DAB+ antenne

Minpunten

  • De verlichting is soms wat fel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJ 27-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Radio met bluetooth en Dab+, veel in te stellen goed geluid. kortom voor ons juiste prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaxx 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Schitterende autoradio met alle mogelijke functies. Installatie is makkelijk en geluid is prachtig. Handsfree werkt prima en ook DAB na installatie. Enige minpunt is dat je zelf moet uitzoeken hoe je dat DAB antenne plaatst, want dit staat niet in de handleiding.

Pluspunten

  • DAB+
  • handsfree

Minpunten

  • matige handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gaatse 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
Fijne radio, werkt super en ben blij dat er nog een cd speler in zit. Radio werkt naar behoren

Pluspunten

  • Cd speler
  • Dab+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nee 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
mooie radio, goede prijs en makkelijk te installeren, bluetooth werkt goeden dab is prima.

Pluspunten

  • Gemakelijk
  • supper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe radio voor een audi a2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Nieuwe radio gekocht voor onze audi a2 veel opties en dab plus ook bluetooth voor twee telefoons en een heldere handleiding

Pluspunten

  • Twee telefoons koppelbaar
  • Dab plus
  • Cd speler
  • Usb poort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer