• Best Reviewed 2 keer sep 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB622BT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 24-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer complete autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
Top product, goede kwaliteit, mooi design..
Veel mogelijkheden in één apparaat voor een representatieve prijs.
Eenduidige handleiding en eenvoudige montage.

Pluspunten

  • mooi design
  • zeer compleet, DAB, USB, bluetooth, CD

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uitziende radio met vele opties. Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
Radio met vele opties. Met 2 telefoons continu geconnect, 5 telefoons voor muziek. Zelfs met cd speler en usb aansluiting, handig ook om telefoon te laden. Dus veel keus om muziek te luisteren. Kortom een radio met alles wat je nodig hebt voor onderweg. Hebben trouwens vaker een JVC auto radio gehad, altijd veel plezier aan gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

p**s@u**l.nl 06-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
veel mogelijkheden, kan ook nog cd's afspelen, tevens voorzien van Bluetooth en USB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**s@z**t.nl 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
Goede en niet te dure radio.
De BT afstandbediening. Was voor mij de reden dat ik gekozen heb voor deze radio.
Goed geluid en vele instellingen

Pluspunten

  • Goed geluid.
  • DAB
  • BT control

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**n@p**t.nl 05-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
product voldoed aan de verwachtigen, en is zeker een aanrader. Veel instel mogelijkheden.

Reageer

Steven 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Het is een complete autoradio met vele mogelijkheden voor de prijs met een gratis DAB+ antenne

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**z@h**l.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ABSOLUUT EEN GOEDE KOOP!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Heb deze JVC KD-DB622BT 8 september 2021 gekocht omdat het alle digitale muziekformaten afspeelt die ik op een USB stick heb. Geluid perfect en je kan het aanpassen naar je zitpositie (TIME ALIGNMENT), het heeft bluetooth, dab, dab+, 13 band EQ, auto dimmer enz. Kortom te veel om op te noemen. Inbouw was heel simpel, had al een JVC in de auto. Stekker en antenne aansluiten en klaar. USB 1.5A laadt zeer snel op. Ben er zeer content mee.

Pluspunten

  • DISPLAY
  • INSTEL MOGELIJKHEDEN
  • SIMPELE MONTAGE
  • BEDIENING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@h**l.com 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

8,0
Voorzien van alle gemakken (DAB+, handsfree bellen, enz.) en zeer makkelijk in te bouwen. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Inclusief DAB+ antenne

Minpunten

  • De verlichting is soms wat fel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJ 27-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Radio met bluetooth en Dab+, veel in te stellen goed geluid. kortom voor ons juiste prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaxx 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Schitterende autoradio met alle mogelijke functies. Installatie is makkelijk en geluid is prachtig. Handsfree werkt prima en ook DAB na installatie. Enige minpunt is dat je zelf moet uitzoeken hoe je dat DAB antenne plaatst, want dit staat niet in de handleiding.

Pluspunten

  • DAB+
  • handsfree

Minpunten

  • matige handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gaatse 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
Fijne radio, werkt super en ben blij dat er nog een cd speler in zit. Radio werkt naar behoren

Pluspunten

  • Cd speler
  • Dab+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nee 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

10,0
mooie radio, goede prijs en makkelijk te installeren, bluetooth werkt goeden dab is prima.

Pluspunten

  • Gemakelijk
  • supper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe radio voor een audi a2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB622BT

Algemene score

9,0
Nieuwe radio gekocht voor onze audi a2 veel opties en dab plus ook bluetooth voor twee telefoons en een heldere handleiding

Pluspunten

  • Twee telefoons koppelbaar
  • Dab plus
  • Cd speler
  • Usb poort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer