Kenwood KMM-BT306 - Mechless autoradio - Bluetooth - Spotify & Amazon Alexa voorbereid - Autoradio's
Ja mooie nette radio met veel functies
Goede nette radio met veel functies waardoor je goede mogelijkheden voor goede geluidskwaliteit !!!!
Wat een allround, geweldig en mooie radio
Eenvoudige installatie, mooi design, veel opties in kleuren, verbindingen, telefoneren, geluid en opties om uit te breiden
Pluspunten
- Veelzijdigheid
- Connectiviteit
- Meerdere gsm’s
Minpunten
- Nog niet gevonden
Mooie en vooral goede receiver??
Goede prijs/kwaliteit, ook fijn dat je je telefoon kan aansluiten met bluetooth en zo muziek kan luisterrn en bellen kan vanaf je telefoon
Top product
Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekend geluid en veel mogelijkheden. Aanpasbare kleuren zorgt dat hij goed in het interieur past
Pluspunten
- Mogelijkheden
Minpunten
- Verbinden met BT mag sneller
KMM-BT306
Een mooie niet te dure autoradio met veel opties! Gekocht en laten inbouwen door Vos CAR-Sound in Raamsdonksveer!
Pluspunten
- Duidelijk
- Opties
- Geluid
- Bediening
- Een app
Minpunten
- Nog niet gevonden
Stevig en netjes
Het is een erg mooie radio, veel keuzes en goed geluid geeft hij af. Prijs/kwaliteit verhouding vindt ik erg goed, voor wat je betaald vind ik dat je een mooie radio krijgt.
Pluspunten
- Genoeg keuzes
- Bluetooth
- Alexa
Top radio met veel mogelijkheden
Zocht een radio met rds bluetooth, Spotify bediening, en handgreep bellen,
Deze heeft het allemaal,
Maar ook nog een externe microfoon voor handsfree bellen is meegeleverd,
Jammer dat er niets bij zit om het frontje in op te bergen.
Pluspunten
- Spotify bediening
- Externe microfoon
Minpunten
- Geen opbergdoosje voor frontje
Goede auto radio
Goede auto radio een goed belgeluid
Hij doet het goed ben er blij mee
Zou zeker weer terug komen in de toekomst
Goede accue
Ik ben erg blij met de aanschaf van mijn accue radio. Top qualiteit. Ik heb deze radio aangeschaft voor inder andere kwaliteit en het aansluiten van mijn subwoofer. Heel erg tevreden. Zeker een aanrader voor iedereen
Pluspunten
- Blutooth
- Licht gevend
groot scherm en goed leesbaar
Zeer mooie autoradio die makkelijk in te bouwen / installeren is .
zeer mooi geluid en geeft mooie kleuren weer .
demo stand kan je uitzetten . tijd / batterij niveau en ontvangst ( mobiel) word weer gegeven . je dient wel toestemming te geven dat de radio je contacten mogen inzien om vanauit het menu / telefoonboek iemand op te bellen.
de app alexa is alleen in het engels te bedienen . heb voicedial nog niet uitgeprobeerd ( schijnt samen te werken met google assistant )
Pluspunten
- zeer duidelijk display
- zeer mooi geluid
Minpunten
- geen