De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX8019DABS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
fijn dat ie wifi verbinding maakt en altijd goed. start snel op en werkt soepel. mooi design. zou fijn zijn als je het basis scherm zou kunnen aanpassen.
Goede upgrade voor mijn auto, car entertainment top
Ik vind dit toestel een prima upgrade voor mijn auto, huidige oem installatie was zwaar verouderd, gebruikte nog navigatie cd’s, en geen streaming mogelijk.
Met deze Kenwood met draadloze Apple CarPlay geen probleem met verouderde navigatie.
Tevens prima geluid van DAB+ en FM, ook de geluidskwaliteit van de streamingdiensten (Apple Music & Spotify) zijn prima.
Ik heb dit product gekozen omdat het wireless Android auto ondersteund.
Dat werkt zeer goed met een Samsung S9
Tevens is de Kenwood kwaliteit erg goed!
Ik ben lang op zoek geweest naar een autoradio met draadloze Apple CarPlay. Uiteindelijk bij deze radio uitgekomen en ik ben blij deze keuze te hebben gemaakt. De radio is zeer compleet. De Apple CarPlay werkt perfect. Het scherm is geweldig mooi en reageert snel. Kortom, een top product!
Toestel is erg veelzijdig alles wat je nodig hebt onderweg zit erop.
Bedieningsgemak is helemaal super en duidelijk.
Geluid en beeldkwaliteit is uitstekend.
Afwerking van het toestel is erg netjes.
Kortom een echte aanrader.
Hoewel het aansluiten niet bijzonder eenvoudig was, was de bijgeleverde handleiding dusdanig uitgebreid dat het daardoor toch gelukt is.
Eenmaal werkend is het apparaat echt een genot. Intuïtief, geweldig geluid. Alleen het regelmatig wisselen tussen FM en DAB geeft het gevoel dat 'de plaat overslaat'. Verder alleen lof!
Ik heb afgelopen week deze kenwood gekocht en inlaten bouwen door een winkel. Ik ben heel tevreden met de radio en ook de opties die erop zitten. Dat hij van fm naar dab switcht is ook een fijne functie. Wij zijn heel erg blij met de aankoop