Luvion Easy Babyfoon - Babyfoon met camera - 250m Bereik - Blauw/Wit - Audio- en videobabyfoons

Luvion Easy Babyfoon - Babyfoon met camera - 250m Bereik - Blauw/Wit
Luvion Easy Babyfoon - Babyfoon met camera - 250m Bereik - Blauw/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 99,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 93 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Easy Babyfoon - Babyfoon met camera - 250m Bereik - Blauw/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sevda05-07-2016

Luvion Easy

Super kwaliteit met duidelijk beeld dag en nacht! Handig zonder kabel. Geluid is helder. Ik ben er superblij mee :)
T. Zijlstra28-06-2016

Prima no-nonsense babyfoon voor dit geld

We hebben een hoop babyfoons in onze handen gehad maar uiteindelijk toch voor deze babyfoon gekozen. Een prima babyfoon zonder toeters en bellen en hij is z'n geld meer dan waard. Alle functies die je echt nodig hebt zitten erop, het geluid en de beeld kwaliteit is echt prima en overal in huis (zelfs bij de buren) hebben we goed bereik.
valkie21-06-2016

Luvion Easy top babyfoon

Ik heb deze babyfoon nu een paar maanden in gebruik en ik ben echt meer dan tevreden. Het beeld is heel goed en dat vind ik toch een hele geruststelling als mijn kindje ligt te slapen. Verder makkelijk in gebruik en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader
kevvdijk12-06-2016

Simpel en goed

Wat je ziet is wat je krijgt. Een babyfoon met camera voor en die doet wat hij beloofd. Beeld is goed, in het licht en ook snachts. Bereik is ruim voldoende bij ons en het geluid is prima. Verder een temperatuurweergave. Niet duur voor wat je krijgt.
INGE10-06-2016

Prima product voor deze prijs.

Product gekocht in april maar onlangs pas in gebruik genomen. Beeld is goed en scherp genoeg. Er zit weinig vertraging op wat ik erg prettig vind. Nachtzicht is duidelijk voor de afstand die het in de babykamer moet overbruggen. Dit is 2 meter max. Bij ons. Product voelt stevig aan. We wilden eerst een met een nog groter scherm hebben maar uiteindelijk zijn we hier wel blij mee en zien onze dochter duidelijk. Verbeterpunten zou ik zeggen extra adapter in de doos doen aangezien ik soms op en neer loop naar boven als ik 'm op wil laden. Voor de rest gewoon een prima aankoop...zeker voor deze prijs.
Sosofie08-06-2016

Een dikke 10, ook op vakantie!

Wij zijn heel erg blij met deze aankoop voor een goede prijs (en bekend merk). We zijn op vakantie en kunnen heerlijk bij het zwembad aan de voorkant zitten terwijl ons kleintje op haar kamertje ligt (derde verdieping). De babyfoon doet gewoon wat hij moet doen, we kunnen haar zien en horen! Het is allemaal heel ´easy´! Blij dus en aanrader.
Sief30-05-2016

Luvion Easy Babyfoon

Zeer gebruiksvriendelijke babyfoon. Erg blij mee. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mogelijkheden zijn prima, van zowel de camera, geluid en beeld.
Melissa220521-05-2016

Prima babyfoon

Voor als je gewoon een simpele babyfoon wilt met beeld dan is dit zeker een aanrader! Beeld is duidelijk, ook in het donker. Ik vind het voor dit geld zeker een goede aanschaf.
napolitana21-05-2016

Prima koop

Een degelijk en zeer makkelijk te installeren babyfoon met camera functie met een goede beeldkwaliteit.
Sylvia Mulder18-05-2016

Luvion easy babyfoon, inderdaad makkelijk

De luvion easy is gemakkelijk in gebruik. Je zet hem aan en hij doet het. Fijn dat er ook een camera op zit. Die schakelt automatisch over op nachtstand als het donker wordt. Wel moet de camera altijd in het stopcontact zitten. De ouder unit (monitor) hoeft na opladen niet in het stopcontact, maar de batterij gaat vrij snel leeg. Wij laden hem iedere dag op. Minpuntje is dat de tijd binnen een dag al begint af te wijken. Het heeft dus niet zoveel zin om de tijd in te stellen. Het bereik is binnenshuis goed, maar achterin de tuin wordt het minder en in onze schuur verliezen we bereik. Maar ik ben over het algemeen zeer tevreden.