HP OfficeJet Pro 6950 All-in-One Printer - Color Inkjet - Print/Copy/Scan/Fax - Wireless - All-in-one printers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HP OfficeJet Pro 6950 All-in-One Printer - Color Inkjet - Print/Copy/Scan/Fax - Wireless op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Frustrated user08-02-2023

Piece of junk!

This is a piece of crap. It takes fooooooorever to print something, and when it somehow decides to print…it will print every second sentence just to piss you off. If you cancel your print midway…this piece of junk will just continue on printing and waste your ink which is more expensive then this garbage.
Pluspunten
  • It has no plus points
Minpunten
  • Everything!
  • A printer that cannot print
  • Cannot believe HP actually built this crap
  • Causes high blood pressure
  • Will result in a heart attach and or stroke
h***@o********17-01-2023
3.0
3.0
Printer lijkt alles te kunnen, maar huismerk cartridges worden niet geaccepteerd. Reset naar fabrieksinstelling werkt niet en HP ondersteuning is niet beschikbaar of ze willen het niet zeggen dat je gedwongen wordt de HP cartridges te gebruiken. Ik wil graag die keus zelf maken welk merk ik koop. Voor mij geen HP printers meer.