Canon PIXMA MG2550S - Inkjet Multifunction Printer - A4 - 4800 x 600 DPI - Black - All-in-one printers

6.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PIXMA MG2550S - Inkjet Multifunction Printer - A4 - 4800 x 600 DPI - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p*******@l******21-11-2022
5.0

Canon mg2555s

5.0
Heb er nu 2 van dit merk gehad binnen een half jaar werkte de kleuren cadridge niet zo als het moet. Stap over na een ander merk
canon pixma04-02-2021
3.0

canon pixma

3.0
Al na ongeveer twee jaar met weinig printen gaf het apparaat het op. Geen zwart afdrukken meer. Dacht eerst nog dat het aan de inkt cardridge lag, maar na het plaatsen van een nieuwe kreeg ik nog steeds blanco vellen. Afschrijven dus en hier een andere kiezen......
Bram25-11-2020
4.0

Foto printen niet zoals het hoort

4.0
Ik gebruik mijn printer veel voor het printen van foto's en diploma's voor de biljartclub. Tot mijn spijt moest ik er achter komen dat deze printer geen A4 fotopapier accepteert. Erg jammer. Ik kan het ook niet in de beschrijving vinden. Verder voldoet de printer wel. Als er niet geprint wordt staat hij uit en zodra er een word document of een ander document geprint moet worden start hij vanzelf op.
Pluspunten
  • eenvoudig te installeren
  • in rust uit, start op als nodg is.
Minpunten
  • kan geen A4 fotopapier invoeren
A.v.Z.09-07-2020
2.0

Printer scant niet in Windows 10

2.0
Deze printer werkt met een erg oud systeem, hierdoor is het niet mogelijk om in Windows 10 te scannen
Pluspunten
  • Goede prints
Minpunten
  • Achterhaald systeem
Henk van Kampen26-05-2020

Goedkoop is wel duurkoop

Ook na nu meer dan 3 maanden in gebruik bevalt deze printer nog steeds uitstekend,zelfs de bijgeleverde eerste inktcartridges bevatten meer inkt dan ik voor mogelijk had gehouden,ik had deze printer eigenlijk al jaren geleden moeten kopen,dat had mij veel ellende bespaard
Pluspunten
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Inktgebruik
Minpunten
  • Geen wifi
henk in kampen09-02-2020

Prachtige afdrukken

Prima printer voor een lage prijs,makkelijk te installeren,zeer gebruiksvriendelijke mogelijkheden,bijgeleverde inkt is weinig,maar voldoende voor de eerste weken
Pluspunten
  • Simpel
  • usb aansluiting
Minpunten
  • Geen wifi
henk in kampen06-02-2020

Prachtige afdrukken

Pluspunten
  • Simpel
  • usb aansluiting
Minpunten
  • Geen wifi
P.P.H. Ploeg15-02-2019

betrouwbare all in 1 printer

een printer die aan alle criteria voldoet, printen, scannen en copieren en dat alles voor de prijs van 2 inktcardriches, je vraagt je af hoe dit mogelijk is, maar het is waar. Hiervoor hebben wij jaren de voorloper, de 2400 canonprinter gehad, die het ook altijd prima deed. Die is nu voor de kleinkinderen.
Pluspunten
  • door de grootste leek gemakkelijk te bedienen.
  • onvoorstelbare prijs.