Bloomfold Halo Luchtontvochtiger - 12L per Dag - Incl. Was-droog Functie - Wit

Bloomfold Halo Luchtontvochtiger - 12L per Dag - Incl. Was-droog Functie - Wit

M********@o**********22-10-2025
Wij wonen in een huurhuis waar in de slaapkamers voor enkel glas zit. Zodra het kouder wordt staat het vocht op de ramen en ligt er in de ochtend in de vensterbank gewoon een plas water. Wij hebben hem in de gang geplaatst zodat hij allebei de slaapkamers tegelijk kan pakken. Ik dacht echt dat het niet zou werken. Maar sinds dat ding aanstaat zijn de ramen in de slaapkamers droog. En je merkt aan het aparaat dat het vocht in huis echt minder wordt doordat hij minder snel vol zit. Dus ik ben echt zeer positief. Ik heb maar 1 minpunt en dat is dat het fijner zou zijn als er iets minder water in de lekbak zit als hij zegt dat hij vol zit. Als hij nu vol zit en uitslaat dan zit het water reservoir eigenlijk net te vol waardoor er bijna altijd water overheen gaat, vanaf dat ding naar waar je het water weggooit. Maar ik denk dat we met dit ding voor het eerst sinds jaren een schimmel vrije winter tegemoet gaan. En we zijn van plan om er 1 aan te schaffen voor elke slaapkamer zodat we zeker weten dat we eindelijk van de schimmel af zijn