ETNA AP260RVS - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
350 m³/h
Aansluitwaarde
135 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AP260RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zwaan 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Fijne afzuigkap, makkelijk zelf op te hangen, prettig in gebruik.
Maakt minder lawaai dan onze vorige etna afzuigkap, afwerking luchtafvoerslang op maat te schuiven.
Goede kwaliteit voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-09-2020

Beste Zwaan,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven! Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

Walter H 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Het is een mooi strak model. Er zit op en aan wat je nodig hebt. Het apparaat maakt geen buitengewoon lawaai en heeft een zeer goede zuigkracht. Evenals zijn voorganger waar wij ook jarenlang plezier van gehad hebben.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Schuifjes van de filters haperen soms iets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-08-2020

Beste Walter,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat dit model zo goed bevalt. Wij wensen je dan opnieuw een jarenlange plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet , Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

Pauline 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goede functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

8,0
Mooi vorm gegeven afzuigkap, die prima past bij het design en de kleurstelling van mijn nieuwe keuken. Goede afzuiging (3 standen) en prima verlichting. Makkelijk te onderhouden/schoon te maken. Moet even wennen aan het geluid; stand 2 en 3 zijn best lawaaiig, maar eigenlijk - bij normaal koken - werkt stand 1 prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • praktisch in het gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • beetje lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-04-2020

Beste Pauline,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze afzuigkap zo mooi past in je keuken zowel qua design als werking. Soms kan een harder geluid te maken hebben met de afvoer en/of installatie. We wensen plezier van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Stephanie van den Hurk 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Missende onderdelen

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

6,0
Ik ben benieuwd of de prestaties van dit product mijn mening nog doen gaan veranderen, wat ik natuurlijk van harte hoop. Het is namelijk zo dat ik bij het monteren al tegen enkele onaangename verrassingen ben gelopen.
- er stond in de handleiding dat er montagemateriaal bij zat, dit ontbrak echter...
- er staat vantevoren niet duidelijk bij dat je nog een afvoerpijp los erbij moet kopen, waardoor je de montageklus weer moet staken.

Verder ziet de afzuigkap er mooi uit en hoop ik dat hij goed werkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-03-2020

Beste Stephanie, wat vervelend om te lezen dat de montage van de afzuigkap stroef is verlopen. Hopelijk is het ontbreken van het montagemateriaal snel opgelost via ons of de verkoper ? Ondanks deze valse start hopen we dat je nog veel plezier mag hebben van deze aankoop en mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag van je. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Rian 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Zeer mooi strakke afzuigkap. Zeer makkelijk te installeren.
Werkt prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Al eerder Etna producten gehad, nog nooit eentje tegengevallen.

Pluspunten

  • ziet er prima uit
  • strakke vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-01-2020

Beste Rian,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Bert50 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke kap, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

7,0
Onze vorige kap was ook een Etna uit de 4403 serie waar helaas de motor van defekt was geraakt en toch opnieuw voor Etna gekozen vanwege de goede prijsstelling en strakke vormgeving.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Eenvoudige montage

Minpunten

  • Aansluitsnoer erg kort
  • Geen enkele plug of schroef meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Bert,
Wat fijn te lezen dat de keus wederom op ons merk ETNA is gevallen.
Wensen je veel plezier van deze aankoop.
En alvast een goede jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer