ETNA AP260RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AP260RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno Van den Bosch 17-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Movie afzuigkap, goed prijs-kwaliteit verhouding

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

8,0
Ik zocht een vervanger voor afzuigkap die stuk was gegaan en kwam bij ETNA uit. Mooie kap en makkelijk te installeren. Schroeven en pluggen niet meegeleverd, daar moet je wel even rekening mee houden. Goede afzuiging en minder lawaai dan vorige afzuigkap.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Mooi model

Minpunten

  • Geen schroeven en pluggen meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-03-2021

Beste Arno,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is daarom welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

EM Jager 24-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, makkelijk op te hangen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

10,0
Goed product,redelijkeprijs.
Makkelijke gebruiksvriendelijk en weinig geluid wij hebben hiervoor zelfde soort gehad maar geluid was veel erger
we hebben een open keuken en zijn dus heel blij met deze Edna afzuigkap.

Pluspunten

  • Redelijke prijs
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Tot nu toe niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-02-2021

Beste EM Jager,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met deze aankoop.
Ik kan me voorstellen dat het prettig is bij een open keuken, dat het geluid minder is.
Veel gemak van de AP260RVS.

Groet Heidi,
Webcareteam ETNA

Reageer

R.L. 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet afgeleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Goede stille kap, compleet afgeleverd met verloopstukken voor luchtafzuig koker. Jammer dat ik niet de gaten van mijn oude Etnakap kon gebruiken. Net afwijkende maat. Lampjes : er mag 2.5 watt in totaal dus 5 watt, zou van mij wel wat hoger gemogen bv totaal 15 watt. Je kan er dan een iets fellere led inzetten.

Pluspunten

  • compleet
  • stil

Minpunten

  • lampjes iets meer wattage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-02-2021

Geachte R.L.

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen. Ale feedback is uiteraard welkom en zal door ons worden meegenomen.

We wensen u veel plezier met deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

? 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

8,0
ten eerste zaten we vast aan de breedte van 60 cm net als de vorige ,de prijs en een goed product voor die prijs.

Pluspunten

  • de prijs
  • goed afgewerkt

Minpunten

  • niet al te stil
  • dunne filters

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-01-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Indien de afzuigkap een harder geluid laat horen, kan dit soms te maken hebben met installatie en/of de afvoer.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Johannes 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Deze kap met gemonteerd. Was zo gebeurd.
Stekker in het stopkontakt en werken maar.
Goede verlichting op mijn fornuis nu.
Is niet al te lawaaierig. Zuigt prima.

Pluspunten

  • Geluid
  • Afwerking

Minpunten

  • Snoer wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-12-2020

Beste Johannes,
Dank u voor deze mooie reviewscore. Fijn om te lezen dat deze afzuigkap prima zuigt en niet al te lawaaierig is. Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

Dick 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA , Merknaam zegt genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Heb dit product gekocht omdat vorige ook een ETNA was en het 10 jaar heeft vol gehouden, hoop dus ook dat deze het ook zolang volhoud,, alleen jammer dat de Mediamartkt een showmodel meegeeft zonder doos, op dat moment verder niet bij stil gestaan, omdat het ook goed uitkwam wat vervoer betreft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-11-2020

Beste Dick, bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Wij wensen je ook bij dit model nog vele jaren plezier toe.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Rene Maas 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echt stille kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

10,0
Onze oude smegg afzuigkap brak op bedieningsnokje af, balen, zelfde avond deze voordelige vervanger besteld en de volgende dag al binnen en gemakkelijk geïnstalleerd.
Dit keer met drukknopjes, veel beter. Ziet er goed uit, ook goede verlichting. Maar wat vooral super is, is dat je m niet zo hoort, veeeel stiller dan de vorige en toch heel goede afzuiging want geen damp meer op de (Niet dubbele) ramen in de keuken! Goed apparaat voor relatief weinig geld.

Pluspunten

  • Weinig lawaai, zeker op lage standen
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Nog geen gevonden :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-11-2020

Beste Rene,

Wat een mooie beoordeling! Hier zijn we erg blij mee natuurlijk. Vriendelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Zwaan 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Fijne afzuigkap, makkelijk zelf op te hangen, prettig in gebruik.
Maakt minder lawaai dan onze vorige etna afzuigkap, afwerking luchtafvoerslang op maat te schuiven.
Goede kwaliteit voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-09-2020

Beste Zwaan,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven! Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

Walter H 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Het is een mooi strak model. Er zit op en aan wat je nodig hebt. Het apparaat maakt geen buitengewoon lawaai en heeft een zeer goede zuigkracht. Evenals zijn voorganger waar wij ook jarenlang plezier van gehad hebben.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Schuifjes van de filters haperen soms iets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-08-2020

Beste Walter,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat dit model zo goed bevalt. Wij wensen je dan opnieuw een jarenlange plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet , Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

Pauline 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goede functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

8,0
Mooi vorm gegeven afzuigkap, die prima past bij het design en de kleurstelling van mijn nieuwe keuken. Goede afzuiging (3 standen) en prima verlichting. Makkelijk te onderhouden/schoon te maken. Moet even wennen aan het geluid; stand 2 en 3 zijn best lawaaiig, maar eigenlijk - bij normaal koken - werkt stand 1 prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • praktisch in het gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • beetje lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-04-2020

Beste Pauline,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze afzuigkap zo mooi past in je keuken zowel qua design als werking. Soms kan een harder geluid te maken hebben met de afvoer en/of installatie. We wensen plezier van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Stephanie van den Hurk 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Missende onderdelen

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

6,0
Ik ben benieuwd of de prestaties van dit product mijn mening nog doen gaan veranderen, wat ik natuurlijk van harte hoop. Het is namelijk zo dat ik bij het monteren al tegen enkele onaangename verrassingen ben gelopen.
- er stond in de handleiding dat er montagemateriaal bij zat, dit ontbrak echter...
- er staat vantevoren niet duidelijk bij dat je nog een afvoerpijp los erbij moet kopen, waardoor je de montageklus weer moet staken.

Verder ziet de afzuigkap er mooi uit en hoop ik dat hij goed werkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-03-2020

Beste Stephanie, wat vervelend om te lezen dat de montage van de afzuigkap stroef is verlopen. Hopelijk is het ontbreken van het montagemateriaal snel opgelost via ons of de verkoper ? Ondanks deze valse start hopen we dat je nog veel plezier mag hebben van deze aankoop en mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag van je. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Rian 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

9,0
Zeer mooi strakke afzuigkap. Zeer makkelijk te installeren.
Werkt prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Al eerder Etna producten gehad, nog nooit eentje tegengevallen.

Pluspunten

  • ziet er prima uit
  • strakke vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-01-2020

Beste Rian,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Bert50 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke kap, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP260RVS

Algemene score

7,0
Onze vorige kap was ook een Etna uit de 4403 serie waar helaas de motor van defekt was geraakt en toch opnieuw voor Etna gekozen vanwege de goede prijsstelling en strakke vormgeving.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Eenvoudige montage

Minpunten

  • Aansluitsnoer erg kort
  • Geen enkele plug of schroef meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Bert,
Wat fijn te lezen dat de keus wederom op ons merk ETNA is gevallen.
Wensen je veel plezier van deze aankoop.
En alvast een goede jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer