Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Neff DBCP952N op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noestert 19-01-2022

PRIMA PRODUCT

Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na maanden gebruik te hebben gemaakt van een ander merk nu een prachtige en met name stille wandschouwkap die stoer staat in nieuwe keuken. Een hele vooruitgang!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Afzuigkap 12-09-2021

We ruiken niets als ‘ie aanstaat

Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne afzuigkap, geeft aan wanneer de filters schoon moeten,? Dat is handig!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

afzuigkap 16-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

10,0
mooie uitziende afzuigkap. Met veel zuigkracht. Veel instelmogelijkheden en fijne roosters die je in de vaatwasser weer schoon krijgt.

Pluspunten

  • veel zuigmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vic 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige afzuiger met goede verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

8,0
Onze huidige afzuiger was aan vervanging toe, daarom hebben we deze gekocht. Wij vinden hem mooi strak vorm gegeven, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Hij zuigt erg goed af. In zijn hoogste stand hoor je hem wel duidelijk, in de laagste eigenlijk niet tijdens het koken. De geïntegreerde LED verlichting (3x) geeft goed licht op de kookplaat.
Wat erg handig is, is de afzuig timer. Zo kan je hem nog even aan laten staan om de laatste kookluchten af te zuigen en gaat hij vanzelf uit.

Pluspunten

  • kractige afzuiging met timer
  • LED verlichting

Minpunten

  • luid in hoogste stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kristel 25-01-2021

Prima afzuigkap!

Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn erg tevreden over onze afzuigkap. Hij is gemakkelijk schoon te houden en simpel in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jelte 20-12-2020

Afzuigkap

Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken met Neff afzuigkap. Vooral de fresh functie en de geluidsreductie knop Volume zijn top. Afzuiging en dimbare verlichting werken prima. Fijn dat de verlichting ook dimbaar is. Kortom: prima aankoop
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Tonka Dadou-Postma 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

10,0
Een mooie, strakke matte afzuigkap met drie verlichtingspunten. De verlichting is bovendien dimbaar en dimt langzaam als je hem uitzet. De afzuigkap zuigt goed af, maar maakt weinig geluid. Er zijn meerdere standen te kiezen, wat heel prettig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 12-05-2020

Prima

Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Relatief weinig geluid en goede afzuiging
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Paola 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

9,0
stil, lage tonen, geweldig afzuigvermogen, mooie stijl. Functioneel, zeer functioneel, stylish. Neff is een top keuze.
Ik heb de keuze gemaakt op basis van mijn ervaring met een Neff afzuigkap bij familie.

Pluspunten

  • afzuigvermogen
  • fluisterstil
  • mooi
  • dimmerlicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 19-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff DBCP952N

Algemene score

9,0
Wat een fijne afzuigkap. Maakt niet al teveel lawaai bi het afzuigen. Meerdere fijne opties. Veel licht door de 3 ledlampjes.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Handige opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer