Inventum AKO6012RVS - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m*************@g******** 01-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

8,0
Handige afzuigkap voor niet teveel geld, kreeg goede reviews en die kan ik alleen maar onderschrijven.
De kap is relatief makkelijk op te hangen en functioneert perfect. Door de dubbele motor is ie erg krachtig en heb ik geen last van kookgeurtjes of vocht op de keukenwand achter de kookplaat. Wel is hij wat lawaaiig op de hoogste stand, maar dat stoort me vooralsnog niet.

Pluspunten

  • Niet zo duur
  • Mooi uiterlijk en goede kwaliteit

Minpunten

  • Wat lawaaiig op de hoogste stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**********@c******** 02-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

8,0
Mooie RVS afzuigkap - Goede afzuiging - Beetje luidruchtig op stand 3 - redelijke prijs

Pluspunten

  • Goedeafzuiging
  • RVS

Minpunten

  • Beetje luid op Stand 3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w***************@g******** 02-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Keuken weer compleet door dit prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

9,0
Prima apparaat.
Ziet er zelfs nog mooi uit ook! De prijs is ook mooi.

Hebben het weer top voor elkaar!

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • Werkt prima
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**************@g******** 22-11-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

10,0
Degelijke kwaliteits dampkap in RVS met dubbele motor. Uitlaat buitenafvoer voorzien van terugslagklep wat minder koude terug slaat in de winter. Aparte bedieningsknoppen per snelheid en led verlichting. 2 handig (duur bij te bestellen) metaalfilters voorzien. Top!

Pluspunten

  • RVS kast
  • Bedieningsknoppen
  • Metaalfilters
  • Terugslagkleppen buitenafvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 02-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

2,0
Zuigt zeer slecht af, zelfs op stand 3 nog veel condens op de ramen. Maakt heel veel lawaai: alsof er een bladblazer aan is. Het led lampje kunt je volgens de handleiding niet zelf vervangen, moet je de servicedienst van Inventum voor bellen. Belachelijk.! Spijt van mn aankoop.

Minpunten

  • Zuigt slecht af
  • Veel lawaai
  • Kan led lamp niet zelf vervangen

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Mich 29-01-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Brol

Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

1,0
Maakt geweldig veel lawaai! Nog erger, het is precies of je vaart in een motorbootje!
Afzuigen: niet zo denderend! Han een 230 m³h die beter was!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Rob 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer matige kwaliteit

Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

2,0
gekocht bij de mediamarkt voor goede prijs, kap ziet er mooi uit. Maar werkt niet. Zelfs stand drie heeft een minimale afzuiging.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Hans 10-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lawaai

Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

7,0
Een nette afzuigkap,Zuinige led verlichting.
Echter ook super lawaaig,zal dus niet snel weer een Inventum kopen.

Pluspunten

  • netjes
  • zuinige led verlichting

Minpunten

  • Super veel lawaai,vooral in stand 3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Hannes62 04-01-2019

Hallo Hans. Dit is een afzuigkap met de grootste afzuigcapaciteit voor onder de 100 Euro.
Twee motoren die 326 kuub per uur afzuigen, dat levert ook een hoop lawaai. Ik ben blij dat Inventum deze levert want in mijn geval vind ik de capaciteit belangrijker dan het lawaai: dat gaat hand in hand bij de meeste afzuigkappen. Wil je een stillere dan val je terug naar 150 -225 kuub per uur.

Reageer

D.W.Langerhorst 12-08-2018
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Inventum AKO6012RVS, snel geleverd door 123apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AKO6012RVS

Algemene score

10,0
Inventum AKO6012RVS, mooi uitgevoerd met 2 motoren, 3 snelheden en goede LED-verlichting.
Het geluid is minder dan mijn vorige afzuigkap van Siemens.
1 Minpunt in de gebruiksaanwijzing, je moet het aansluiten op een randaarde stopcontact maar er zit geen randaarde stekker aan maar een platte stekker, foutje dus.
123Apparatuur maakt zijn naam wel waar, razendsnel geleverd, voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis.
Keurig door de bezorgdienst vooraf gebeld om 07.15 uur en vertelde dat ie tussen 07.30 uur en 08.00 uur bezorgd zou worden, perfecte service.

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • Stiller dan de oude afzuigkap.
  • Mooi helder LED-licht

Minpunten

  • Geenrandaarde stekker maar platte stekker
  • Gebruiksaanwijzing klopt dus niet helemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer