Bosch Serie 6 DWK97JM60 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
722 m³/h
Aansluitwaarde
143 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 DWK97JM60 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Braber 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterend design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Wij vielen gelijk voor het design . De opgegeven specificaties beloofde veel goeds . De Afzuigkap voldoet aan alle onze eisen en de specificaties kloppen precies !

Pluspunten

  • Filter makkelijk uitneembaar
  • stil op laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paddenburg 28-06-2019

Een eyecatcher in de keuken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Zuigt uitstekend af, op de lagere snelheden is hrt geluid zeer laag. Zelfs op de hoogste afxuigstand is het niveau nog acceptabel. Meerdere nensen dachten dat er een tv aan de muur hing.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Judith 22-03-2019

Top design. Werkt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Heerlijk dat je nu kan koken zonder je hoofd te stoten of te moeten bukken. Daarnaast erg mooi vormgegeven en goede afzuiging.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DJ 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stille sterke afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Dit apparaat is ondanks zijn hoge afzuigcapaciteit stil. Design is prachtig, afzuigvermogen geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ismael 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, met krachtige zuigfunctie. Leek in eerste instantie erg groot te zijn, maar na 1 week wennen paste deze prima in de keuken en bleek onopvallend de stille kracht te zijn.

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi design

Minpunten

  • schouw was wat aan de lange kant
  • vette vingers zie je snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

9,0
zeer mooie vormgeving en goedwerkende afzuigkap.meerdere standen met verlichting.
heb hem zelf aangesloten op 10cm afvoer maar beter is 16cm \.capaciteit genoeg.

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, erg stil, zuigt goed af.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap. Heel handig in bediening en zuigt goed af. Natuurlijk ook een pareltje in de keuken!

Pluspunten

  • stil
  • mooi vorm gegeven
  • handig in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keko 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewelidig stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Een schuine kap koop je sowieso omdat je een 'normale kap' niet mooi vind of je je eraan stoot. Deze kap lost dat probleem op, maar heeft ook een sterk vermogen en is tegelijkertijd heel stil, veel stiller dan verwacht

Pluspunten

  • stil
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer