Bosch Serie 6 DWK97JM60 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 DWK97JM60 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 01-07-2021

Mooi, stijlvol en werkt naar behoren

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Strak, mooi en stijlvol design
Maakt niet te veel herrie
Werkt zoals verwacht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arie1970 22-04-2021

Mooi Design

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi Design, en ik stoot m'n hoofd niet meer tegen de afzuigkap!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robbie B 17-04-2021

Top model , een pareltje in de keuken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het staat prachtig, zuigt alle luchten weg en als je iets gaat bakken met veel rook (b.v vis of hamburgers) dan zet je de afzuigkap open en gaan alle luchten de goede kant op.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 19-03-2021

Stijlvol stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Een stijlvolle aanwinst voor de keuken. Nog belangrijker: hij is stil (ook in de turbo-stand) en zeer effectief.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 19-03-2021

Stijlvol stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een stijlvolle aanwinst voor de keuken. Nog belangrijker: hij is stil (ook in de turbo-stand) en zeer effectief.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chantal 26-02-2021

Mooi design

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nooit meer je hoofd stoten aan de afzuigkap. Mooi en praktisch.
Keen nare luchtjes in huis en makkelijk in gebruik. Goed schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch-liefhebber 04-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staat mooi in de nieuwe keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Maakt niet al te veel geluid. Zuigt super goed, en is makkelijk schoon te houden. Verder vind ik hem erg mooi staat in de nieuwe keuken.

Pluspunten

  • zuigt goed.
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mirthe 03-02-2021

Super

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne afzuigkap, zacht qua geluid en doet goed zijn werk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 01-02-2021

Afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie kap, afzuiging goed maar niet fantastisch, jammer dat er geen timer op zit om nog paar minuten door te laten gaan
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ruben 19-11-2020

Mooie, stille kap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De kap oogt mooi, mensen die bij ons thuis komen vragen altijd naar het appraat. Verder werkt hij prima, zuigt goed af en je stoot je hoofd gelukkig niet aan uitstekende hoeken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lianne 06-11-2020

Afzuigkap met een chique uitstraling

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi en stijlvol, werkt goed, simpel schoon te maken en krachtig genoeg.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aukje 15-10-2020

Slecht!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij ziet er prachtig uit mar de werking is onder de maat. Als hij op de hoogte stand staat lopen er nog allemaal druppen vanaf.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

David Jack 24-08-2020

wat een stilte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] niet aanwezig door de stilte maar wel mooi te zien
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aljo 10-07-2020

Afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een zeer stille en goede afzuigkap in het gebruik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jenny 24-05-2020

Mooi vormgegeven afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuigkap bevalt prima. Geeft goede resultaten en is een aanwinst voor de keuken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gero 16-05-2020

Stijlvol functioneel juweel

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat het moet doen in relatieve stilte!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rick 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap model schuin

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
mer goede afzuigkap die alle damp en luchtjes netjes afvoert. De moderne uitstraling en de donkere look maken het een genot voor het oog. Ook de schuine opstelling geeft veel ruimte tijdens het koken terwijl de afzuiging optimaal is.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop81 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

9,0
schitterende afzuigkap, door het schuine gedeelte erg goed zicht op de pannen (ben vrij lang). afzuigen gaat heel goed en is best stil. schoonmaken is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • zit niet in de weg
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • communiceert niet met kookplaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap, ideaal om je hoofd niet te stoten.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Fijne afzuigkap. Door de diverse standen kan je goed bepalen hoe hard dit apparaat moet afzuigen. Standje 1 is bijna fluisterstil en de overige standen zijn nog redelijk hard. Ook stoot je nooit je hoofd. Als ik een minpuntje moet geven is dat wanneer je aardappels kookt, je goed de deksel erop moet doen zodat de warme lucht direct opgezogen wordt. Als de deksel er niet correct op zit, ontstaat er behoorlijk wat condens.

Pluspunten

  • Stil
  • Vieze luchtjes zijn zo verdwenen
  • Door de schuine kant, stoot je nooit je hoofd

Minpunten

  • Er ontstaat snel condens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arend 29-11-2019

Heel tevreden!!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat zijn we blij met deze afzuiger.

Mooi design!
Weinig lawaai en werkt prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews