Siemens LC87KHM60 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
680 m³/h
Aansluitwaarde
263 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

haco 29-10-2018

Valt tegen

Algemene score

2,0
Nu na een jaar deze afzuigkap gebruikt te hebben gaan we toch op zoek naar een ander model.
Reden : Waterdamp slaat neer op de glazen plaat en loopt naar beneden en drupt zo de pannen weer in.
Het geluidsniveau en afzuigcapaciteit vallen tegen.
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Miro 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Algemene score

8,0
Deze afzuigkap werkt goed. Omdat hij schuin is kan ik mijn hoofd er niet aan stoten. Het ziet er stijlvol uit. Op de middelste stand en hoogste stand maakt het wel wat lawaai, maar dat is op zich niets nieuws met een afzuigkap. Schijnbaar is dat minder als je geen koolstoffilters gebruikt, maar de lucht afvoert (zonder recirculatie).

Pluspunten

  • schuin
  • werkt prima
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • bedieningspaneel liever aan onderkant
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie schuine design afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap nu 3 weken in gebruik en bevalt zeer goed. Bevestiging is degelijk: De afzuigkap hangt aan een handige stevige muurplaat. Zeer makkelijk met het bewerken/verven van de achterwand. 2 schroeven los en je tilt hem zo van de muurplaat af.
Zuigt in stand 2 goed af en het geluid is dan ook prima.
In stand 3 en boost (gebruiken we niet, stand 2 is voldoende voor onze keuken) is het geluid wel luider maar niet hinderlijk, ook logisch doordat er veel meer lucht door het lucht kanaal moet.
Maar het design en de schuine opstelling was voor ons de doorslag. Past goed bij onze nieuwe inductie kookplaat van 80 cm. En nooit meer onze hoofd stoten ;)

Pluspunten

  • degelijk. handige bevestiging plaat. zuigt goed.
  • mooi strak design! niet meer onze hoofd stoten.

Minpunten

  • prijs? ;)
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Haverkort 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantasties om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij zuigt geweldig, je ruikt niks en je moet er zowat een winterjas bij aan trekken, zo koud wordt het in de keuken, mooie uitstraling, de lamp er achter geeft voldoende licht en hij is makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • zuigt als een tierelier
  • makkelijk in onderhoud
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Axel de K 06-03-2018

Mooie design afzuigkap met ruim voldoende capacite

Algemene score

10,0
Mooie design afzuigkap en een meer dan goede afzuig capaciteit. Ik stopte vaak mijn hoofd tegen mijn oude afzuigkap, maar deze uitvoering is dat verleden tijd. Staat schitterend bij mij 80 cm breed kleurplaat van Siemens
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JV50 28-01-2018

Een sieraad in de keuken

Algemene score

10,0
Prachtige afzuigkap die ook nog eens heel goed werkt. Er zit een boost stand op waarmee hij tijdelijk extra krachtig afzuigt. Door zijn ontwerp is deze afzuigkap een sieraad in onze keuken!
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lzwl 03-01-2018

Geweldige afzuigkap!

Algemene score

10,0
Super gaaf design. Enorme zuigkracht en het geluid is prima. Geeft geen zwaar brommend geluid die ik vaak bij andere kappen hoor. Makkelijk schoon te maken. Mooie blikvanger in onze keuken!
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LC87KHM60 Afzuigkap Siemens 27-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grootscherm

Algemene score

4,0
Helaas niet tevreden met dee keuze . Alles wordt te nat tijdens het koken . Ook als je op de hoogste stand de afzuiger aan zet. Wel tevreden met het uiterlijk van de Afzuiger
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fagm 09-10-2017

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
De afzuigkap werk prima. Zelf vind ik hem wel wat luid. Hij had wat stiller gemogen. Verder staat de afzuigkap erg mooi in onze moderne keuken.
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ad_te_L 05-09-2017

Handige afzuigkap voor langere mensen

Algemene score

8,0
Positieve punten:
- Zuigt goed af
- Design is handig voor langere mensen (je stoot je hoofd minder snel)
- Mooi afgewerkt

Verbeterpunten
- Maakt relatief veel lawaai in default stand
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vera 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede afzuiging en prachtig design

Algemene score

10,0
Een aanwinst voor mijn keuken! Gebruikersvriendelijk en een prachtig design. Absoluut geen etensluchtjes in huis door een perfecte afzuiging.

Pluspunten

  • Perfecte afzuiging
  • Gebruikersvriendelijk
  • Prachtig design
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

supermooie afzuigkap

Algemene score

9,0
goede zuigkracht, heeft een boost functie waardoor je bijvoorbeeld een frituurpan eronder kan zetten, erg makkelijk als je lang bent door de schuine kant waardoor je je hoofd niet stoot, mooi design

Pluspunten

  • design
  • boost
  • prima voor lange mensen
  • zuigt goed af
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tristan90 09-07-2017

Gewoonweg mega gaaf!

Algemene score

10,0
Vanaf begin af aan dit design gewild en nog elke dag enthousiast als ik hem aan doe. Het lijkt een beetje science-fiction qua design. Enorme zuigkracht, al met al: hij maakt me keuken af.
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Malden 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over dit apparaat. Het werkt goed. Acceptabel geluid bij lage standen
Eye catcher, makkelijk schoon te houden.
Wij hebben dit apparaat nu een maand in gebruik en zijn tot op heden tevreden!

Pluspunten

  • Acceptabel geluid
  • Prima zuigkracht
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel1985 21-05-2017

Heel mooi design

Algemene score

8,0
Vooral het design van deze afzuigkap spreekt me erg aan. Staat echt heel mooi in onze nieuwe keuken. Daarnaast is de capaciteit zover ik tot dusver kan zeggen dik in orde. Zoals elke afzuigkap maakt ook deze redelijk veel lawaai op de hogere standen.
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bremerdijk 30-03-2017

Moderne afzuigkap

Algemene score

10,0
Zeer strakke moderne afzuigkap, die zeker niet misstaat in een moderne keuken.
Maakt niet al te veel herrie.
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer