Siemens LC87KHM60 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LC87KHM60 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tineke Haverkort 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantasties om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

9,0
Hij zuigt geweldig, je ruikt niks en je moet er zowat een winterjas bij aan trekken, zo koud wordt het in de keuken, mooie uitstraling, de lamp er achter geeft voldoende licht en hij is makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • zuigt als een tierelier
  • makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

lian palmans 27-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasemkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
De wasemkap heeft een mooi design en goede afzuiging. Het is gemakkelijk te bedienen en schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Menheere 10-05-2021

Grandioos mooi en grandioos goed

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De iQ300 bevalt ons heel erg goed. Hij is bijzonder mooi en doet grandioos goed zijn werk. Beslist geen nare luchtjes in de kamer en keuken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Postma 27-03-2021

Mooi uitziende afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Uitstekende afzuigkap werkt prima alle geuren zijn zo weg, fijne tiptoetsbediening
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Debby 21-03-2021

Mooi design

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Design is mooi je stoot nooit meer je hoofd. Wij hebben hem zonder afvoer dus recirculatie maar dat is geen aanrader. Bij normaal koken/bakken ruikt je kleding naar deze lucht, daar hadden we met een afvoer naar buiten nooit last van. Verder werkt het prima maar je hebt de afzuigkap toch ook voor de afvoer van kookluchten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martijn 15-03-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn nu een tijdje in bezit van deze afzuigkap. Doet wat hij moet doen en past goed bij onze zwarte keuken en andere Siemens apparatuur!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob 10-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

9,0
Staat er heel mooi bij. Goede afzuiging. Makkelijk schoon te maken. Moest in het begin wennen aan de klep die open kan voor extra afzuiging.

Pluspunten

  • doet wat hij moet doen
  • staat er heel mooi bij

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 23-02-2021

Echt geweldig

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super goede afzuigkap die echt alle luchtjes af zuigt en nog mooi om te zien ook en ook heel makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sandra 24-01-2021

Moderne afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne afzuigkap, wij hebben deze in gebruik met re circulatie kit dus geen buis naar buiten. Alleen zwarte scherm zichtbaar. Dit bevalt ons goed, vieze,vette luchtjes worden goed in filter opgevangen. Filter is makkelijk schoon te maken.geluid is minimaal.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Christo 18-01-2021

IQ300 Wandschouwkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eindelijk een afzuigkap waar ik met mijn lengte (1.88m) gewoon nog in de pannen kan kijken zonder mijn hoofd te stoten!!!! Verder doet hij precies wat je verwacht van een Siemens afzuigkap, inderdaad goede afzuiging met een acceptabel geluidsniveau.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J. Mosman 17-01-2021

Prachtig design afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn echt tevreden met deze fraaie afzuigkap. Hij is esthetisch en werkt functioneel prima. Daarnaast is hij goed schoon te houden en we stoten onze hoofden niet meer tijdens koken. Kortom we zijn echt blij met deze aankoop. De communicatie en levering van de bsh groep was weer uitstekend als altijd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeanne te Lintelo 19-12-2020

Mijn moderne design wandschouwkap.

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een aanwinst voor de keuken. Een mooi ontwerp, deze zwart-glazen schuine afzuigkap. Makkelijke bediening en onderhoud van de 2 metalen vetfilters. Indien nodig, bij veel kookstoom, kan het grotere afzuigfilter gebruikt worden door het voorste deel open te klappen. Het scharniert goed en blijft goed in positie. Tiptoets bediening, en een goede afzuigcapaciteit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Smidt 08-10-2020

Goede mooi afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jammer dat hier geen WiFi op zit want je vergeet hem vaak uit doen. Verder een fijne machine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees 10-08-2020

Prima eindelijk hoofdruimte

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt prima met plasmafilter en ziet er goed uit
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robin 05-08-2020

Vacuüm?

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze afzuigkap is niet alleen heel mooi, zijn zuigkracht is ook enorm.
Vanaf stand 2 (van de 4) wordt er werkelijk een vacuüm gecreëerd in huis. Onze vloer (pvc-zijl) komt omhoog.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

broekman 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

7,0
mooi designe en praktisch in gebruik, je stoot je hoofd niet meer en er zit een krachtige motor in,zuigt goed af.

Pluspunten

  • mooi designe
  • goed uitneembare filters

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zabraan 16-05-2020

Prima!

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een prima afzuig systeem, hij doet het prima, alleen op stand 3 maakt hij wel veel lawaai, mooie design, ziet er strak uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 05-05-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed werkende en mooie afzuigkap. Gemakkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fien 15-04-2020

Designer wandschouwkap

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een supermooi design en goede kwaliteit.
Makkelijk in onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

T 07-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuigt af

Geschreven voor: Siemens LC87KHM60

Algemene score

7,0
De echt kokende pannen kan je het beste achteraan zetten zodat het goed afgezogen wordt, anders gaat er redelijk wat vocht voorlangs. Niet heel stil maar ook geen straaljager

Roosters zijn er makkelijk uit te halen en kunnen in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews