Siemens LB78574 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
inbouw
Afzuigcapaciteit
730 m³/h
Aansluitwaarde
277 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LB78574 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

borgo 05-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
deze afzuig unit van siemens gaat mijn verwachtingen te boven,toen wij de keuken gingen uitzoeken wisten we dat we al dat we het inbouw apparatuur van het zelfde merk zouden doen want dat is makkelijk,het is siemens geworden..bij verkoop kregen we de mededeling dat deze erg stil zou zijn...
bij het eerste gebruik overstrof ons dat zeker wat een geweldig ding.....hij zuigt als een malle af en je hoeft hem echt niet op zijn hoogste stand te laten draaien.....
er zitten 2 ledpots in wat zuinig werkt.
de bediening is erg eenvoudig,simpeler kan niet....er zit zelfs nog een 4e stand op die als een soort boost werkt maar die hebben we nog niet nodig gehad....
de afzuigunit is verder super mooi afgewerkt met zijn mat afwerking....al met al een geweldige afzuigunit..

mvg fb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

7,0
het is een mooie en sterke afzuiger. de vetfilters vangen een hoog vet op. het openen van de kap is wel lastig en gaat zwaar. hij is helaas niet zo stil als ons verteld was

Pluspunten

  • mooie verlichtin
  • vangt veel vet op
  • zuigt goed af

Minpunten

  • maakt veel herrie
  • lastig de kap te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scott 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuiger en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

9,0
Een zeer compacte recirculerende afzuigunitv past perfect in mijn schouw en is eenvoudig te monteren en schoon te houden.

Pluspunten

  • Geluid
  • Krachtig
  • Compact
  • Eenvoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

8,0
we hebben voor siemens apparatuur gekozen omdat we het prettig vinden om een goed product in onze keuken te hebben. tevens is het een pluspunt dat we 5 jaar garantie hebben op alle apparatuur. afzuiger zuigt goed af. heeft wel een beetje lawaai maar dat hoort er ook wel een beetje bij.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk in onderhoud en gebruik

Minpunten

  • iets teveel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Geurts 26-09-2017

Prachtige looks, eenvoudige bediening lelijk licht

Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

8,0
Mooie afzuigkap. Eenvoudig in onderhoud en bediening. De ingebouwde LED lampen zijn kil van kleur en geven weinig licht. De afzuigkap is niet super stil. Ik had gehoopt dat deze in de zachtste stand wat stiller zou zijn. De installatie in mijn situatie is optimaal, daar ligt het niet aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob 08-07-2017

Strak design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

8,0
strak design.
Eenvoudig te installeren. Ingebouwde led spots zijn wat minder door koele lichtkleur en goedkoop uiterlijk. Een handig iemand kan ze vervangen voor betere

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kokkini 22-05-2017

Afzuiger moet zijn werk doen

Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

10,0
Bij een grotere gas-op-glas kookplaat hoort ook een grotere afzuigunit niet zichtbaar maar moet zijn werk doen afzuigen! en dat deze perfect
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ad48 13-12-2015

uitstekende kwaliteit

Geschreven voor: Siemens LB78574

Algemene score

10,0
Onlangs gekocht en zelf ingebouwd, in het gebruik zeer eenvoudig. de mate van afzuiging is boven verwachting. ook het design is van hoge kwaliteit . kortom zeer tevreden met dit product
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J K Kooistra 29-10-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige inbouw-unit met heldere LED-verlichting. 3 standen mogelijk, waarbij ons opvalt dat deze afzuigunit relatief weinig geluid maakt. Dit maakt 'hem' prettig om te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skeet1973 25-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat is heel erg makkelijk in het gebruik. De knoppen werken makkelijk. Goed weg te werken in het interieur. Heeft bovendien een goede afzuiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer