ETNA AB661RVS - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m*****@o********** 17-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661RVS

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap, doet het prima.
De ledverlichting geeft goed licht tijdens het koken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede afzuiging

Minpunten

  • redelijk veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 17-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de werking en verlichting van jouw afzuigkap je zo goed bevallen.

We wensen je heel veel plezier toe van het toestel!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

zomerhuisje 16-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Maakt veel geluid

Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

7,0
Ziet er fraai uit. Maakt wel veel lawaai, al bij zuigstand 1. Kunt de radio dan niet meer horen. Afzuiging is wel prima.

Pluspunten

  • fraai
  • afzuiging goed
  • roosters gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • te veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 17-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor jouw beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het uiterlijk en de afzuigkracht van jouw nieuwe afzuigkap.

Het geluidsniveau kan versterkt worden door verschillende factoren. In de meeste gevallen weerstand.
Mocht je de afzuigkap als recirculatie gebruiken dan zal het altijd iets meer geluid maken doordat de koolstoffilters weerstand creëren. Hetzelfde gebeurd wanneer je een lang afvoerkanaal hebt, of er bijvoorbeeld veel bochten in zitten.

Twijfel je hierover dan mag je natuurlijk altijd contact met onze service opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:30 tot 13:30. Ons telefoonnummer is 088 88 21 803.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Bennie 25-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap met grote zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661RVS

Algemene score

8,0
Afzuigkap met grote afzuigkracht en prettig bedienbare toetsen.
Ook het licht dat de afzuigkap geeft is ruim voldoende en redelijk warm.
Nadeel is dat hij wel redelijk wat lawaai maakt maar dit is ergens ook te begrijpen gezien het hoge volume lucht dat deze afzuigt. Zover dus erg tevreden!

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Prettige toetsen
  • Mooi design

Minpunten

  • Redelijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
webcare-7 26-03-2024

Beste Bennie,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik en de werking van de afzuigkap. Fijn ook dat hij goed afzuigt.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a******@z************ 09-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AB661RVS

Algemene score

10,0
Super krachtige afzuigkap van Etna, mooie uitstraling en goede prijs kwaliteit verhouding.

Blij mee.
webcare-7 11-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie review met dit fantastische cijfer! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gebruik en design van deze afzuigkap!
We wensen jullie nog veel plezier van jullie aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*******@l****** 28-01-2024
  • Product gekocht

Zeker aan raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661RVS

Algemene score

9,0
Ik ga voor beste kwaliteit/service en daarom ben ik voor ETNA producten gekozen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
webcare-7 29-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je bij het uitzoeken van de apparatuur hebt gekozen voor ETNA.
We wensen je veel plezier van je nieuwe producten!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Anoniem 10-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving.
Super stil en krachtig.
Energiezuinig
Weinig onderhoud.
Erg blij met het goede advies

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Goede Verlichting
  • Stil
  • Ruimte om spulletjes nog op te zetten
  • Makkelijk onderhoud en schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 29-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het design en het gebrek aan geluid. Fijn ook dat hij energiezuinig is.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l*********@g******** 26-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: ETNA AB661RVS

Algemene score

3,0
Zeer terleurstellende afzuikap. Zo veel herrie, dat ik hem niet eens gebruik aanzet. Zowel luchtafvoer als recirculatie geprobeerd. Na een paar dagen klaar mee en op zoek naar een andere kap .

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.

Minpunten

  • Ongelovelijke herrie
  • Zuig niet goed af

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 30-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de review. Ontzettend vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afzuigkap en je hierdoor opzoek bent naar een ander toestel. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om jou dit gevoel te geven. Het overmatig produceren van geluid kan te maken hebben met de installatie van de afzuigkap. Mocht je eventueel nog vragen hebben horen wij dit graag. Wij zijn telefonisch te bereiken via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Paula 14-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

7,0
Mooi design
Goede kracht erin
Alleen ik heb er mankementen mee gehad
Die nog opgelost moeten worden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-03-2023

Beste Paula,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design de de krachtige afzuiging. Jammer dat je last hebt van mankementen, mochten wij hierin nog iets kunnen betekenen doen wij dat natuurlijk graag. Zo ja, zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b************@g******** 07-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

8,0
De afzuigkap was zoals ik verwachten en heb er veel plezier van vol doet aan al mijn verwachten geluid is zoals ik hoopte
En zuigt super de luchtjes af

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Fijne verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je zoveel plezier beleeft aan de afzuigkap.

Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j********@g******** 06-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

9,0
Ik heb een nieuwe zwarte keuken gekocht, en deze zwarte afzuigkap bij gekocht. Prachtig strakke vormgeving, makkelijk bediening en doen zijn werk uitstekend

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Doet zijn werk uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p***********@i********* 16-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Schitterende zwarte afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB661ZT

Algemene score

10,0
Afzuigkap AB 661ZT. Kleur zwart met zwarte filters gekocht. Prachtig design model. In het echt nog mooier dan op de site gezien. We zijn er geweldig blij mee. Een aanrader om te kopen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zwarte filters.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische score!
Wat fijn om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt.
Wij proberen onze foto's natuurlijk altijd zo te maken dat u een goede indruk krijgt van het toestel.
Leuk dat het toestel nog beter bevalt dan de indruk die de foto's gaven.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw nieuwe afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer