Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB690RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 07-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

7,0
De combi oven is een mooi apparaat en lekker ruim van binnen.
Helaas kwam er sluiting in na een paar keer gebruikt te hebben maar is netjes op gelost door de fabrikant.

Pluspunten

  • Ruim van binn
  • Bediening is simpel

Minpunten

  • Vrij snel een defect

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Best Gerard,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam voor het schrijven van deze review.
Vermoedelijk gaat het niet om de afzuigkap maar om één van onze combimagnetrons.
Wij worden er blij van om te lezen dat een vervelende storing naar tevredenheid is opgelost.
Daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Q**y@m**s.com 05-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

good product by ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Very nice product and it also matches all other appliances that I have from ETNA

Pluspunten

  • No Vent outlet needed
  • Easy to clean
  • Multiple fan settings
  • Looks very nice

Minpunten

  • can be very noisy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Dear Sir / Madam,

Thank you very much for writing this nice review.
And what a score, a 10! Thank you!
Nice to read that you are a loyal ETNA customer.
Very pleased that you are happy with this beautiful new acquisition.

We wish you lots of cooking pleasure!

Kind regards,
Ellen
ETNA webcare

Reageer

p**e@f**x.ai 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuigkap, strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Zuigt goed af. Modern uiterlijk. Goede bouwkwaliteit. Montagesysteem kan beter

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • Zuigt goed af
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Montagesysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**n@h**l.com 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel werk maar dan is het mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Vandaag de afzuigkap opgehangen. Hij is heel mooi, doet het ook goed. Maar wat een ellende om die pijp erop te zetten. De beschrijving is onduidelijk en we zijn uren bezig geweest om het passend te krijgen. Maar hij hangt nu en ik ga verder van mijn afzuigkap genieten.
Beppie

Pluspunten

  • Mooi
  • Werkt goed

Minpunten

  • Niet handig om op te hangen
  • Wel veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij voor ETNA gekozen hebt.
Jammer dat de montage niet zo soepel ging en de beschrijving niet helemaal duidelijk,
maar erg fijn dat het gelukt is en dat jij tevreden bent met het resultaat!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**4@h**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie en een goed werkende afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
super mooie afzuigkap !
werkt ook nog eens heel goed .
wij zijn er zo blij mee ,dat we ook maar een etna inductie plaat hebben gekocht .
zeker een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de afzuigkap.
En ontzettend leuk om te lezen dat jij ook nog gekozen hebt voor een ETNA inductiekookplaat,
daar doen wij het voor, tevreden klanten!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Vitor 22-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beautiful product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
The instructions to install were not very clear. Had some extra screws at the end. But the product looks really beautiful! It makes a little bit more noise than I would like, but that was kind of expected. My old extractor hood made even more noise.


This product works great! I chose this one because it has a good value for money ratio and because of its extended warranty option of 5 years after the product is registered. The installation manual is a little confusing, I had some extra screws in the end that were not used. The noise level is a bit higher than expected, but the suction power is really good.

Pluspunten

  • Appearance
  • Extraction

Minpunten

  • Installation
  • Noisy

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Dear Vitor,

Thank you for writing this review.
How nice that you are satisfied with the design and the solidity of the extractor.
Hopefully you will soon get used to the sound.

We wish you a lot of pleasure from your purchase.

With kind regards,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Andrea 06-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak moderne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Mooie strakke zwarte afzuigkap. Doet zij werk prima. Alleen jammer dat de filterplaatjes er scheef in zitten.

Pluspunten

  • Zwarte kleur
  • Verlichting

Minpunten

  • Filterplaatjes zitten er los/scheef in

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Andrea,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

hpraamsma@solcon.nl 01-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
We moesten een nieuwe keuken. De keukenleverancier heeft ons deze apparaten aanbevolen . We zijn tot nu toe tevreden

Pluspunten

  • werkt goed

Minpunten

  • maakt wel veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft in uw nieuwe keuken en hier tevreden over bent.
Wij wensen u veel plezier met uw keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Top chef 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

8,0
Top afzuigkap, doet wat hij moet doen.
Zoals de test al deed vermoeden, duizelingwekkend goed.

Pluspunten

  • top resultaat
  • makkelijk in gebruik
  • eenvoudige montage
  • mooie afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste top chef,

Jouw beoordeling, wow, duizelingwekkend goed!
Bedankt hiervoor.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met de afzuigkap.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

g**y@h**e.nl 12-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Dit product hebben wij gekocht , voor de prachtige vormgeving en dat het ook prima en mooi staat bij onze nieuwe keuken. De werking van dit product voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • uitstraling
  • perfecte afzuigkap

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een fantastische beoordeling, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat jij gekozen hebt voor het mooie design van de AB690ZT.
Gelukkig is de werking ook zoals je had verwacht.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**a@h**e.nl 03-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat , mooi design,gemakkelijke installatie maar één min puntje is dat hij wat minder geluid mocht maken

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gemakkelijke installatie

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze beoordeling. Wat fijn dat u zo blij bent met het design en het gebruiksgemak. Uw feedback is zeer waardevol en nemen wij mee om de afzuigkap te blijven verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**k@z**t.nl 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Heb voor deze afzuigkap gekozen omdat mijn oude niet voldeed (recirculatie niet goed ) . Kennissen van mij hebben ook een ETNA kap en zijn daar zeer tevreden over . Dit nieuwe apparaat inmiddels aangesloten , nu rechtstreeks op een afvoerkanaal naar buiten , en het verschil met de vorige is enorm . Geen last meer bij het koken van geur die in de keuken blijft hangen !!!
Kortom , heel erg blij met deze afzuigkap .

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je op basis van de positieve ervaringen van kennissen voor ETNA hebt gekozen en dat de afzuigkap ook zo goed bevalt. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en deze enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

h.dirkx2@upcmail.nl 14-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

niet prettig

Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

3,0
de afzuigkap maakt heel veel lawaai.
ook in de laagste stand.
hij valt ons ontzettend tegen.

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het geproduceerde geluid. Het overmatig produceren van geluid kan te maken hebben met de installatie van de afzuigkap. Belangrijke punten bij een afzuigkap met afvoer naar buiten zijn; een te kleine diameter van de afvoer, het afvoerkanaal is te lang of telt te veel bochten. Als vuistregel geldt dat het afvoerkanaal maximaal 5 meter lang mag zijn. Elke bocht in het kanaal komt overeen met 1 meter lengte. Mocht je nog vragen hebben horen wij dit uiteraard graag. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur via telefoonnummer 088-8821803.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

m**y@h**l.com 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Fijne afzuigkap! Zuigt alle lucht of stoom erg goed af! Op stand 3 hoor wel veel geluid maar stand 1 is eigenlijk al hard zat, stand 3 gebruiken wij daarom eigenlijk niet.
Ook is het een mooie afzuigkap om te zien in de keuken!

Pluspunten

  • Ziet er erg mooi uit
  • Stand 1 en 2 zijn al goed genoeg
  • Mooie lampjes van onder

Minpunten

  • Op stand 3 veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p**e@g**l.com 04-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit gaat nooit verloren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Ziet er mooi en strak uit.
Werk goed en niet te vergeten:
Merk ETNA was vroeger bij ons al aanwezig als fornuis.
Ben zelf 69 jaar en als je dan ziet dat het merk nog bestaan,kun je wel indenken dat het goed is👍

Pluspunten

  • Mooi en strak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nvt
  • Maakt wat lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en u hiermee tevreden bent. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jose maijers 03-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Een aanwinst in onze bestaande keuken, mooi strak design en werkt uitstekend.
Snelle levering.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-02-2022

Beste Jose Maijers,

Wat leuk om te lezen dat de AB690ZT zo’n mooie aanwinst is voor jouw keuken! Fijn dat de afzuigkap aan al je wensen voldoet. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Rob 02-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top afzuigkap gezien wat die kost.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Mooie afzuigkap,makkelijke bediening, goed te monteren,afzuig kracht heel goed geluid ja wij vinden de herrie we meevallen,zeker voor het geld.
Voor ons een aan rader zou zo'n kap weer kopen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel licht
  • Montage simpel
  • Genoeg vermogen
  • 4 standen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-02-2022

Beste Rob,
​Bedankt voor deze beoordeling. Fijn te lezen dat de afzuigkap een makkelijke bediening heeft en voldoende vermogen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Philip 21-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

10,0
Lang over na gedacht om deze aan te schaffen maar heb er geen spijt van wat een fijne afzuigkap goed licht en maakt niet veel geluid en nu nog even wachten tot de Inductie plaat KIF880ZT weer leverbaar is zodat ik een mooi kook gedeelte heb alles van ETNA

Pluspunten

  • Lampjes geven goed licht
  • Maakt niet veel geluid
  • mooie kleine druk knopjes

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste Philip,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en top cijfer! Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en tevreden bent over uw afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**a@h**l.com 20-01-2022
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap, die goed werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over deze afzuigkap. Ik heb hem in eerste instantie gekozen vanwege het uiterlijk. Mooi strak, met 'gezellige' ronde lampjes en ronde knopjes. Hij werkt goed. Stand 1 vind ik al best sterk en die gebruik ik dan ook vaak. Ik moest eerst wel even wennen aan het vrij harde geluid.
Al met al blij met deze aankoop.
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Martin 17-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

maximale product prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Prachtig modern desgin. Doet wat ie moet doen. Compleet aangeleverd. Goede LED verlichting

Pluspunten

  • modern
  • prachtig desgin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste Martin,
Dank voor het schrijven van deze review. Goed te lezen dat u het een prachtig modern design vindt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews