Fijne trimmer. Hij ligt zwaar in de hand en dat voelt kwalitatief. Veel verschillende opzetstukken, dus voor alles is er wel 1. Hij scheert en trimt fijn, en ik heb geen irritaties gehad zoals uitgetrokken haren. Het enige minpunt is dat de houder voor alle opzetstukken heel erg plasticky is.
De tondeuse en trimmer is vrij zwaar in de hand, voelt hierdoor wel stevig aan. Je kunt met deze trimmer goed de baard trimmen, er zijn verschillende kammen bij geleverd voor de verschillende lengtes. Ook om de neus of oren te trimmen is hij handig in gebruik.
Voor het knippen van de haren vind ik hem niet zo fijn. Voor elk verschil in lengte moet er een nieuwe kam opgezet worden, heel jammer. Ook is de kam met grootste lengte maar 20 mm.
Bij het uitpakken valt het design meteen op,erg gaaf dat goud!
Het apparaat ligt lekker in de hand en je kunt er meteen mee aan de slag de accu is helemaal vol.
Aan opzetstukken geen gebrek de keuze is reuze, en handig op te bergen in het bijgeleverde bakje waar alle opzetstukken handig in passen. Het wisselen van de opzetstukken is even goed kijken maar als je het dan weet gaat het vanzelf. De zelfslijpende mesjes zijn echt verrassend scherp en scheren super goed. Onze zoon heeft er veel plezier van
Ik was kaal en heb mijn haar laten groeien voor het testen van dit product. Baard en hoofdhaar is goed te scheren met deze tondeuse. Heel veel verschillende opzet stukken zijn er bij zodat je alle lengtes kan scheren . Ben wel blij met dit apparaat. Handzamer mooi design. Batterijduur ook prima