Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T Baars 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We wilden graag een draadloze stofzuiger en waren op zoek naar een krachtige zuiger. We vonden het draadloze en het gemak erg fijn. Bij de V6 viel op termijn de zuigkracht iets tegen, dit heeft de V10 geheel goedgemaakt.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • 3 verschillende standen

Minpunten

  • Kop is dik, kan daarmee niet onder bed zuigen
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn trouwe hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stofzuiger, voldoet totaal aan mijn wensen. Zelfs op de lage stand doet hij wat ik verwacht. Tevens is hij licht en handzaam.
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-07-2018
  • Product getest

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Dyson V10 Fluffy mogen testen. Ik ben al in het bezit van de Dyson V6 Motorhead.
Wat meteen opviel was dat het geluid van de V10 beduidend zachter was.
Met stand 1 kun je goed schoon zuigen, bovendien gaat hij dan veel langer mee.
Heb je veel zuigkracht nodig, dan zijn er nog 2 standen beschikbaar.
Het mondstuk is erg beweegbaar, op de lange stukken is het even wennen, maar komt
wel weer ten goede in kleine hoekjes.
Het ledigen van het reservoir gaat veel eenvoudiger dan bij de voorgaande series V6 en V8.
Al met al is de Dyson V10 een grote vooruitgang.
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Reageer

jordi 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer stof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stofzuiger, zuigt veel meer stof op in vergelijking met de oude Dyson stofzuiger met snoer.
Makkelijk in gebruik en de verschillende zuig standen zijn erg handig.
De Dyson V10 is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te legen.
Enige min punt is dat hij niet heel makkelijk onder kasten of banken komt.
Verder zijn wij erg tevreden.

Pluspunten

  • Goede accu duur
  • Zuigt veel stof op door roterende borstel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • komt iets minder makkelijk onder kasten
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ini 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijna perfect :-)

Algemene score

9,0
Stil, mooi, krachtig maar het handvat vind ik best wel zwaar ... zal misschien moeten wennen verder erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Flexibel
  • Erg stil

Minpunten

  • Handvat wat zwaar
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van der Weiden 28-06-2018
  • Product gekocht

Super krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beste stofzuiger die er momenteel te verkrijgen is. Door de lange accuduur kan het gehele huis en bepaald meubilair zelfs intensief worden schoongemaakt. De verschillende meegeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat je op iedere plek kunt komen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • 3 standen
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone Boerlage 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en hoge zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Dyson V10 heeft mijn manier van schoonmaken veranderd. Het is een lichte, stille en praktische stofzuiger. Met de zachte borstel is het ideal voor mijn houtenvloer.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Still
  • Licht
  • Krachtig
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Bakker 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Test V10 Fluffy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine

Zeer sterk punt is de accu: dat je het vermogen met een schuifknop kunt regelen is zeer handig. de vergaarbak is eenvoudig te lege prima machine
Geschreven voor: Dyson V10 Fluffy Nikkel/Rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer