Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 - Reviews

Specificaties
Vermogen
550 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A+ energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alice 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super zuigkracht, stil, zakloze stofzuiger,schoner huis.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Miele stofzuiger bevalt ons zeer goed. Je kan hem aan doen via het handvat. Ik stel hem in op middel zuigkracht(draaiknop) dat is genoeg op mijn gladde vloer. Wij merken dat ons huis schoner is dan te voren. De moeilijk hoeken bij de plinten pakt hij zeer goed mee. Hebben een kookschool. Dat moet goed schoon zijn.De stofzuiger maakt een zacht geluid. Wendbaar maar vliegt niet uit de bocht bv tegen kastjes aan. De stofbak is dmv een handvat eruit te halen, en heel makkelijk terug te plaatsen. Er zijn verschillende zuigmonden bij, die ik voor de muur en bank gebruik. Netjes weggewerkt in de stofzuiger. Wij zijn heel tevreden. voor ons een aanrader!

Pluspunten

  • stofzuigerzakloos
  • bediening
  • geluidsarm
  • zuigkracht
  • makkelijk schoon te houden
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne stofzuiger die de ruimte snel schoonmaakt.
De ergonomische stofzuiger steel is erg fijn.
De parketborstel is echt een top uitkomst en je komt overal bij.
De stofzuiger zelf is best zwaar je neemt hem daarom niet snel mee de trap op naar boven.
Het snoer is aan de korte kant.

Pluspunten

  • Ergonomisch handvat
  • Parket borstel

Minpunten

  • Kort snoer
  • Gewocht
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vrediens 23-03-2018
  • Product gekocht

Stille en veelzijdige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote, degelijke stofzuiger. Stofzuiger heeft goede zuigkracht die kan worden aangepast aan het soort ondergrond (gladde vloer, vloerbedekking,tapijt en gordijnen). Het standaardborstel is goed voor elke ondergrond, echter nadeel is dat het borstel niet plat genoeg is om onder de bank en het dressoir te komen. Er zijn verschillende borstels meegeleverd waaronder een platte brede borstel voor de gladde vloeren die dat wel kan. Kwestie van borstel wisselen en is het probleem opgelost. De stofzuiger is nogal groot en zwaar, maar met goede set wieltjes waardoor hij soepel en vlot over de vloer glijdt i.p.v. hard aan te moeten trekken. Enige minpunt wat ik heb ervaren is het stofzuigen van de trap: hij is net iets te groot voor om de stofzuiger op de traptrede te zetten. Ik moest hem steeds tegenhouden zodat hij niet omvalt. Aan de voordelen kant: strak design, degelijke robuuste onderdelen, veel opzetstukken, zeer goede zuigkracht die niet achteruitgaat naarmate het stofreservoir volraakt, geen stofzak nodig, geschikt voor iedere ondergrond, heel stil. Ik zou hem aanbevelen

Pluspunten

  • Geschikt voor verschillende ondergronden
  • Veel opzetstukken
  • goede zuigkracht ondanks minder watt
  • Geen stofzak nodig

Minpunten

  • Aan de grote kant
  • Aan de zware kant
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M en B 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superfijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren al lang op zoek naar een stofzuiger toen ons oog op deze viel. Na deze een maand te hebben gebruikt zijn we meer dan tevreden. De stofzuiger werkt supergoed. Hij is wel een beetje zwaar in het gebruik maar hier raak je wel snel aan gewend gelukkig. Het snoer is lang genoeg en wat ik ook heel handig vind is dat het snoer automatisch oprolt met 1 druk op de knop. Het handvat is handig zodat je niet meer hoeft te bukken om de stofzuiger aan en uit te zetten. Ook kun je hiermee de zuigkracht aanpassen. Handig voor verschillende soorten vloeren.

Het reservoir is ook eenvoudig te legen en heel hygiënisch. Je hoeft het vuil niet aan te raken.

Ik zou Deze stofzuiger zeker aanraden. Hij kan wel wat luid zijn maar met een muziekje op heb je hier helemaal geen last meer van!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Handvat

Minpunten

  • Zwaar
  • Luid
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer gebruiksvriendelijke en goed werkende stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke en goed werkende stofzuiger! Deze stofzuiger 3 weken getest en zeer tevreden over het product. Positieve eigenschappen: aan uit schakelaar in zuigstang en meerdere zuig standen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Zuigstanden
  • Aan uit schakelaar in zuigstang
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens Ouwerkerk 29-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige high tech stofzuiger

Algemene score

8,0
Wij hebben twee kleine kinderen en moeten dus vaak stofzuigen. Deze miele stofzuiger is ideaal, erg krachtig en met een grote zuigmond, dus zo klaar!
Verder leuk dat je de sterkte kan instellen op het handvat, net ff beetje techie.

Pluspunten

  • grote zuigmond

Minpunten

  • groot, dus relatief zwaar
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard van der Steen 16-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger met veel wendbaarheid en controle

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van een stofzuiger wil je graag weten of dat de nieuwe aankoop aan je verwachtingen voldoet. De stofzuiger wordt in ons huis 1 tot meer keren per week gebruikt en dan wil je wel een machine waar je op kan vertrouwen.

De Miele Blizzard CX1 Comfort Ecoline is een iets grotere stofzuiger maar desondanks erg wendbaar. De vorm van de stofzuiger is prima gevormd en komt gemakkelijk overal langs. Het lange snoer is super handig en zo kom je echt overal zonder de stekker vaak om te pluggen.

Het aan en uitzetten van de Miele Blizzard is duidelijk anders dan onze oude stofzuiger. Op het ergonomische handvat van deze stofzuiger zit een controle paneel waarmee je de stofzuiger niet alleen aan en uit kan zetten maar ook in verschillende standen kan schakelen. Geen geanimeerde schuifjes om minder zuigkracht te simuleren maar echt een of meer tandjes lager of hoger; echt super handig.

Deze huishoudelijke machine maakt weinig geluid en dat is voor een zakvrije stofzuiger best goed.
De zuigkracht is niet beter dan onze oude stofzuiger maar hij maakt zichtbaar schoon. Ook deze stofzuiger geraakt vol , tenminste de container, want er zit uiteraard geen zak in. Wie wil er nu een stofzuiger waar je steeds de zak moet verwisselen als er een versie te koop is zonder zak. De zuigkracht blijft totdat de container vol is gelijk. De container waar het vuil in komt is transparant en zodra er iets ongemerkt of per ongeluk wordt opgezogen dan is dit snel te zien of te vinden in de container.

De stofzuigerstang is gemakkelijk in en uit te schuiven, maar waar ik echt enthousiast over ben is dat er een extra parketborstel bij zit. Deze borstel is super wendbaar. Hij is breder dan andere borstels maar op een of ander manier kom je echt overal bij. Dit is echt een goed ontwikkelde borstel.

Voor ons gezin een blijvertje, want ook een taak die je in huis niet als en plezierige taak ziet gaat je nu wat gemakkelijker af.

Al met al de plussen en minnen op een rij.
Plus
Handige controle
Erg wendbare borstel
Lang snoer
Zakvrij en transparante container

Min
Gelijkwaardige zuigkracht als de vorige stofzuiger

Pluspunten

  • hoog controle factor
  • Land snoer
  • transparante container
  • geen zak nodig
  • super wendbare parketborstel

Minpunten

  • Gelijkwaardige zuigkracht als de vorige stofzuiger
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inca35 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger nu een week in bezit. Tot nu toe erg positief. Het is onze eerst zakloze stofzuiger omdat we een keer een stofzuiger zonder zak wilden hebben. Ik had niet verwacht dat hij zo goed zou bevallen. De zuigkracht is goed, het filter doet goed zijn werk want hij ruikt niet, hij is soepel zwenkbaar. Tevens is het geluid prima, op de hoogst stand maakt hij natuurlijk meer lawaai maar is nog steeds niet te veel lawaai. Voordeel is ook dat je de bedieningsknoppen op het handvat hebt. Sowieso vind ik het speciale handvat erg fijn. De stang is lekker lang, dit is bij veel stofzuigers toch wat minder. Wij gebruiken vooral de parketborstel omdat we een houten vloer en een tegelvloer hebben. Deze borstel is mooi breed waardoor je veel oppervlakte meeneemt. Tot nu toe dus heel tevreden.

Pluspunten

  • soepel zwenkbaar
  • zakloos
  • lange steel
  • bediening op handvat

Minpunten

  • best prijzig maar is het wel waard
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fuyur 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Waanzinnig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooie stofzuiger. Ik heb de stofzuiger direct getest. Ik probeer eerst alles zelf voordat ik de gebruiksaanwijzing lees. Fit ging herl gemakkelijk. Wat zo fijn is aan de stofzuiger is de lange telescoop buis. Ik ben vrij lang dus dat is erg prettig. De knopjes op het handvat is ideaal. Erg luxe. De stofzuiger heeft wieltjes van rubber ook erg fijn waardoor het rollen geen geluid maskt en erg soepel gaat. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange telescoop buis
  • Mooi design
  • Makkelijk te legen
  • Maskt weinig geluid

Minpunten

  • Aan de grote kant
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin76 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige motor voor een zakloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het probleem met zakloze stofzuigers is dat ze vaak moet inboeten aan zuigkracht is mijn ervaring. Heb inmiddels 3 stofzuigers versleten die geen zak meer hadden en op den duur werd de zuigkracht steeds minder. Totdat ik deze stofzuiger mocht testen in de winkel, ik merkte gelijk dat deze motor veel krachtiger was dan mijn vorige exemplaren. Daarom heb ik ook diep in de buidel getast en uiteindelijk deze Miele gekocht. Want dat is eigenlijk ook mijn enige maar... de prijs. Deze stofzuiger kent verder alleen maar voordelen, een extra brede parketborstel waardoor je sneller klaar bent met de kamers, een handvat waar een aan en uit knop op zit, waardoor je niet iedere keer hoeft te bukken om hem aan of uit te zetten. En verder het snoer wat met 1 druk op de knop oprolt, en een veel stiller geluid dan dat ik gewend ben. Wat trouwens ook handig is is de opzetborstels voor meubels, trap, auto etc, deze klik je in/op de stofzuiger zelf waardoor je ze nooit meer kwijt raakt, dat laatste was bij mij vaak het geval. Het in elkaar zetten van de stofzuiger is een makkie, snel klaar en geode degenlijke sterke onderdelen zoals je van Miele mag verwachten. De gebruiksaanwijzing is makkelijk te begrijpen waardoor je alle toeters en bellen snel door hebt op deze krachtpatser. Het reservoir is groot en makkelijk en hygienisch te legen en last but not least een drempel is makkelijk te nemen ivm makkelijke zwenkwielen. Kortom alleen maar voordelen, behalve de prijs dan, maargoed ik hoop er nog lang plezier van te hebben en dan valt de prijs uiteindelijk mee.

Pluspunten

  • Hygienisch legen
  • snoer rolt in 1 kker op
  • goede geveerde zwenkwielen
  • krachtige motor
  • mooi hoogglans

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer