Denver PR4300 Beamer - 4K 3840x2160P - 400 ANSI Lumen - Mini Projector - HDMI - USB-C - Projectieschermen

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 89,00Bekijk alle aanbieders

e**************@h******07-05-2026
Ik was erg benieuwd naar dit apparaat, het leek me een leuke toevoeging voor een filmavond of om mee te nemen op vakantie. De prijs- kwaliteit verhouding is erg goed, we zijn zeer tevreden. De beamer is gemakkelijk te installeren en ook in gebruik. Je kan hem snel koppelen met mobiele apparaten en bluetooth muziekboxen. De beeldkwaliteit is ontzettend goed en aan te passen naar je eigen wens. De kabel is wel aan de korte kant, ik gebruik hem met verlengkabel. Dit vind ik jammer. Verder waren er geen batterijen meegeleverd voor de afstandsbediening. De beamer maakt een geluid, zelf vond ik deze niet storend, vooral niet in combinatie met een bluetooth box.
Clemon07-05-2026

Aanrader, die functioneert als verwacht

Wij hebben de beamer mogen testen en zijn ontzettend blij verrast met de kwaliteit. In ons appartement hebben wij een grote wit geschilderde muur die wij als projectie wand hebben gebruikt. De films die wij hebben bekeken werden goed geprojecteerd voor de prijs van het product. Ook heeft mijn vriend enkele wedstrijden bekeken en was daarbij ook tevreden met de kwaliteit. Ons kamer kan wel helemaal donker gemaakt worden, wat een groot voordeel is. Overdag hebben we de beamer ook een keer aangezet maar toen was de kwaliteit heel veel minder. Het geluid is daarintegen altijd van goede kwaliteit. Verder is de beamer erg gebruiksvriendelijk! Je kan hem makkelijk installeren, de benodigde kabels worden erbij geleverd en er zit een afstandsbediening bij. Alleen voor de afstandsbediening heb je nog batterijen nodig. Kortom, deze beamer is voor deze prijs een aanrader. Je krijgt wat je verwacht. Je kan een gezellig filmavondje creëeren met een zak popcorn, precies wat wij in gedachten hadden.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Helderheid
  • Geluid
Minpunten
  • Met daglicht is de kwaliteit minder
s**********@g********07-05-2026
De beamer is makkelijk te installeren. Toen ik hem uitpakte om te testen werd het me na het lezen van het instructieboekje meteen duidelijk wat ik moest doen. We hebben de beamer gekocht voor de overkapping, zodat we daar een soort van thuisbioscoop ervaring kunnen maken. We hadden eerst een wit laken opgehangen om te kijken of het wat was, maar daarop heb je al verrassend duidelijk beeld. Helaas zijn we er nog niet aan toegekomen om een scherm te kopen, maar met een wit laken werkt het dus al top!
Daniana06-05-2026

Top product voor aangename prijs

Fijne en eenvoudige beamer. Werkt direct zonder gedoe en is snel aangesloten. Beeld is goed genoeg voor films, vooral ’s avonds. Overdag wat minder fel, maar dat is te verwachten in deze prijsklasse. Handig in gebruik en makkelijk te koppelen met andere apparaten. Voor deze prijs gewoon een prima keuze.
Pluspunten
  • Compact
  • Scherp beeld
i***@h************05-05-2026

Leuk dingetje

Ik heb deze beamer twee weken getest. Het is een aardig ding, ik vind hem vooral erg leuk voor pubers. Zo kunnen ze lekker op hun eigen kamer een filmpje kijken met vrienden. Het is ideaal dat hij heel gemakkelijk te bedienen is, je hoeft niet eerst een handleiding van tweehonderd pagina's door te akkeren. Alles zit erbij, dus hij is heel compleet, behalve de batterij van de afstandsbediening, die moet je er zelf in doen. Voor professioneel gebruik is deze beamer ongeschikt, daar is hij gewoon niet krachtig en niet goed genoeg voor. Het is natuurlijk geen 4K projector. Ook niet geschikt voor buiten of als het schemerig is in plaats van donker, want heel krachtig is hij niet. Dus voor een thuisbioscoop zou ik hem niet gebruiken.
Pluspunten
  • Simpel
  • Licht
Minpunten
  • Geen 4K
  • Niet krachtig
d**********@h**********05-05-2026
Ik heb de Denver PR4300 2 weken mogen testen en ben redelijk positief verrast over de beeld kwaliteit. In de doos zitten alle kabels die benodigd zijn om de beamer te gebruiken, zoals een USB-C naar HDMI aansluiting en een afstandsbediening. Het heeft een smaller formaat en is licht wat het ideaal maakt om mee te nemen. Het gebruik simpel. Desondanks dat het geen native 4k is vind ik wel dat de beeld kwaliteit verassend scherp is door de 1440P resolutie, ook op de grotere beeldverhouding. Overigens is de scherpte in te stellen met de draaiknop boven de lens. Qua helderheid wordt het beeld helder genoeg zolang je niet boven de 80% zit. Dan wordt beginnen alle kleuren wit te worden. Het wordt wel lastiger als de gordijnen open staan of het licht aan gaat. Wat ik wel jammer vind is dat het beeld op de verticale as wel bij te stellen is maar de horizontale as niet. Dus de beamer moet wel centraal staan en kan niet schuin van links of rechts op de muur geschenen worden zonder dat het beeld buigt. Er zit een ingebouwde speaker wat mooi meegenomen is. Ook heeft het een bluetooth functie om geluid draadloos af te spelen. Alleen is het mij nog niet gelukt om het geluid en het beeld synchroon te krijgen op die manier.