ETNA KVS6102 Combi-koelkast | Ingebouwd | 147 l | Wit - Wijnkoelkasten
Energieklasse E
Fijne compacte koelkast met vriesvak
Fijne compacte zuinige koelkast met vriesvak. Veel ruimte in de deur voor potjes en flessen, 3 plankjes. Uitstekende installatie service van expert.
Pluspunten
- Vriesvak
- Compact
Minpunten
- Kleine groentelade
- Hard duwen om vriesvak te sluiten
Prima product voor een goede prijs
Dit is een prima vervanger, voor een prettige prijs voor onze inbouwkoelkast die het na 17jaar plotseling liet afweten.
Prima indeling
Pluspunten
- Prettige indeling
- Etna staat voor mij voor kwaliteit
Gewoon goed
De koelkast bevat prima. Voldoet aan mijn verwachtingen. Prijs/kwaliteit is goed.
Ik weet niet hoe maar ik kan er meer in kwijt dan in mijn vorige (even grote) koelkast. Top dus.
Pluspunten
- Ruim
- Stil
- Prettige verlichting
Minpunten
- Installeren was even puzzelen
- Deur sluit niet goed als je de deur te zacht sluit
Prima koel/vriescombinatie
Prima koelvriescombinatie gekocht van Etna! Zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding.
De koelkast is zoals ik verwachtte. Ziet er verzorgd en praktisch uit. Het inbouwen van de koelkast bleek ook geen probleem. Dus alles conform verwachtingen.
Prima koelkast
Koelt en vriest goed prettige koelkast, de ruimte is efficient ingericht. Netjes afgeleverd en ingebouwd
Pluspunten
- Praktische indeling
Prima inbouwkoelkast
Ter vervanging van de bestaande koelkast deze Etna gekocht. Er zat ook al een Etna in deze keuken en de nieuwe heeft weer precies dezelfde afmetingen. Dat was het belangrijkste criterium. Ten opzichte van de vorige is de uitvoering wat gemoderniseerd. Led verlichting en het ontwerp van de deur oogt ook weer wat beter. Ik mis wel de klepjes aan de bovenkant van de deur. Die zijn denk ik weg bezuinigd. Verder is deze koelkast lekker stil en hij zou wat minder stroom moeten gebruiken. Nadeel is de matige temperatuurregeling. Het is een beetje alles of niets.
Pluspunten
- Stil
- Oogt modern
Minpunten
- Temperatuur moeilijk te regelen
Goede koelkast.
Het is een mooi en ruimte koelkast, het is moeilijker dan de rest overige koelkasten om zelf te installeren, maar voor de rest werkt het naar behoren, zeker blij mee.
Pluspunten
- Ruimte
- Goede licht
Minpunten
- Niet zo makkelijk om zelf te installeren
- Kleine groentela
Mooie koelkast
Alles staat goed beschreven om het te installeren de deur kun je makkelijk verplaatsen van de ene kant naar de andere kant alles past precies als die aan staat dan heeft hij er een mooi lampje in zitten mooi wit en hij koelt goed super ding
Pluspunten
- Makkelijk te installeren
- Erg zuinig
- Mooie uitstraling
- Goede prijs
Minpunten
- Iets te laat geleverd
Prima koelkast
Prima koelkast, goede prijs-kwaliteitverhouding. Enigste minpunt is de groentelade, deze is verhoudingsgewijs klein
Pluspunten
- Prijs-kwaliteit
- Lekker stil
Minpunten
- Groentelade is vrij klein
Fijne koelkast
Een hele fijne en overzichtelijke koelkast. Maakt geen bromgeluid. Enig minpuntje is de smalle groentelade onderin. Verder echt een fijne Koelvriescombinatie!
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Geen bromgeluid
- Mooie design
Minpunten
- Kleine groentelade
Eerste indruk prima!
Advies van min lokale expert winkel. Hooge kwalitatiefe indruk, wenig geluid. Prima!
Goede service maar probleem nog niet opgelost.
Helaas zijn wij, tot nu toe nog niet tevreden over onze koelkast met vriescombinatie. Gekocht oktober 2021. Het rubber van het vriesgedeelte sloot niet goed, waardoor er telkens een rand met ijs ontstaat, langs het rubber. Het vriesdeurtje sloot steeds minder goed door de ijsrand die dikker werd. Door de goede service van Etna kregen wij een nieuw deurtje toegezonden. Helaas nog steeds hetzelfde probleem. Ook met dit nieuwe deurtje binnen een dag alweer een rand ijs langs t rubber.
Ik ga deze week weer contact opnemen met Etna en hoop dat zij een oplossing hebben.
Pluspunten
- Service
Minpunten
- Probleem van niet sluitend rubber niet opgelost
Prettige koelkast voor klein huishouden
Relatief makkelijk zelfstandig te installeren. Stil, relatief zuinig en compact maar nog steeds een erg praktische indeling om voldoende kwijt te kunnen voor een klein huishouden.
Pluspunten
- Praktische indeling
- Compact
- Relatief zuinig tov concurrentie
- Stil
- Makkelijk installeerbaar
Minpunten
- Groentela had iets groter gemogen
Prettige koelkast voor klein huishouden
Pluspunten
- Praktische indeling
- Compact
- Relatief zuinig tov concurrentie
- Makkelijk intstalleerbaar
- Stil
Minpunten
- Groentela had iets groter gemogen
Bevalt goed, zeker een aanrader.
Kwaliteit is prima. Het enige nadeel is de groentela.Die is klein. Verdere indeling is prima. De deur sluit erg goed. Het is niet nodig om honderden euro's meer uit te geven.
Pluspunten
- Genoeg ruimte in de deurkrukken.
- Gemakkelijk te reinigen.
Minpunten
- Kleine groentelade.