Beko DA8012GA - Vented Dryer - 8kg - White - Wasdrogers

Beko DA8012GA - Vented Dryer - 8kg - White
Beko DA8012GA - Vented Dryer - 8kg - White
Energieklasse B
Review schrijven over Beko DA8012GA - Vented Dryer - 8kg - White

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

3.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beko DA8012GA - Vented Dryer - 8kg - White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p**************@l******17-12-2023
3.0
3.0
Ik heb nog nooit zo'n slecht drogende droger gehad. Moet het dikwijls 2x aanzetten, terwijl het toch op het langste programma staat. En de was draait ook nog eens in elkaar. Heel erg irritant
p**************@l******01-05-2023

Geen aanrader

4.0
Anderhalf jaar geleden gekocht en totaal niet tevreden Is al een keer gerepareerd, omdat de warmte pomp kapot was. Droogt heel slecht, moet het dikwijls nog een keer aanzetten. En bij het drogen van beddengoed draait het helemaal in elkaar. Heel irritant.
Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Droogt slecht
  • De was draait in elkaar
i********@h**********09-10-2022

geen aanrader

4.0
ik ben niet tevreden over deze droger.moet hem meerdere keren aan zetten voordat de was eindelijk droog is.