Alles over ASUS laptops!


ASUS heeft een groot assoritiment aan laptops maar welke laptop past er nu het beste bij jou? Op deze pagina vind je drie verschillende personen die een ASUS laptop voor andere doeleinde gebruiken. Lees de artikelen en bekijk de video's om erachter te komen welke laptop het beste bij jou past. 


Multitasken

Deze ASUS ZenBook DUO (UX482) is stijlvol vormgegeven met een matblauwe buitenkant in Celestial Blue en een herkenbaar logo. Maar wie hem openklapt, ziet meteen wat deze notebook speciaal maakt. Tussen het toetsenbord en het primaire scherm klapt een tweede scherm open. 

Lees meer

Sony KD-55XH9505 Getest!

ASUS Zenbook kopen?


Ontspanning en entertainment

Je notebook gaat overal mee naartoe en je kunt er van alles mee. Niet alleen voor werk of studie, maar zeker ook voor je vrije tijd. Of je nu houdt van urenlang series bingen, graag creatief bezig bent met foto’s of tekeningen. De ASUS Zenbook Flip 13 OLED (UX363) is je ideale computer voor ontspanning en entertainment.


Lees meer

Zakelijk gebruik

Een notebook voor zakelijk gebruik moet aan een hoop eisen voldoen. Hij moet draagbaar zijn, overweg kunnen met een hoop verschillende programma’s zonder prestatieverlies, een stabiele internetverbinding bieden en ook zonder stopcontact in de buurt urenlang werken mogelijk maken. De ASUS ZenBook Flip S13 OLED (UX371) combineert een luxe uitstraling met krachtige prestaties. 

Lees meer

HEAVN - ASUS

HEAVN is een Amsterdams duo die in 2015 zijn gestart met het maken van muziek. In deze video zie je hoe hun fotograaf (Rui Reis) gebruik maakt van de ASUS Zenbook Pro Duo bij het bewerken van de foto's van HEAVN. Zie hoe fotograaf Rui Reis Maya de ZenBook Pro Duo gebruikt om foto’s voor de shoot van de nieuwe @HAEVN MUSIC single te bewerken.