Philips SatinShave Prestige BRL160 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Waterdicht
Ja
Afspoelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vtizand 19-06-2016
  • Product maand in bezit

prettig in gebruik

Algemene score

10,0
erg prettig in gebruik,vindt dat de huid er zachter van wordt.
Door flexibel scheerblad wordt ieder haartje verwijdert ook door het hulpstukje dat de huid glad trekt pak je alles mee
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke3 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Scheert veel beter dan mijn oude ladyshave, had ik veel eerder moeten vervangen!

Algemene score

8,2
Ik dacht dat mijn 15 jaar oude oude lady shave (en scheermesjes in de vakantie) het goed deden maar nu ik deze heb gebruikt merk ik dat het toch veel beter kan! Perfect glad zonder irritatie! De satin shave houdt ook lekker vast dus het design van het apparaat zelf vind ik ook goed. Ik vind alleen het beschermkapje en opbergzakje minder handig. Het kapje gaat er lastig op en het zakje is heel dun en niet waterdicht (mijn ouder ladyshave zit in een beschermend zakje heel handig voor als hij valt)
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

E 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ladyshave doet wat ie moet doen

Algemene score

7,5
Fijne ladyshave, heeft pijnloos en glad resultaat. Handzaam in gebruik, mooi design.
Helaas geen trimfunctie
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tamara Vermeer 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

GEMAKKELIJK EN SNEL ALLE HAARTJES WEG!

Algemene score

8,8
Wat een fijn apparaat!! Door de meebewegende scheerkop en het hulpstuk om de huid glad te trekken zijn in één beweging bijna alle haartjes weg! Hij is nat en droog te gebruiken en ziet er super mooi uit. AANRADER!
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizaro 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig en mooi!

Algemene score

9,2
Ligt goed in de hand, scheert eenvoudig en soepel. Mooi apparaat,
Beter dan mijn eerdere lady shaves van philips.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeTe 25-02-2018

Slechte kwaliteit.

Algemene score

2,0
Slechte scheerkwaliteit; haren worden niet in één keer verwijderd.
Bevestiging scheerblad aan scheerkop ziet er erg kwetsbaar uit en is het ook. Om scheerblad te verwijderen moet schuifje op scheerkop verschoven worden. Dit werkt niet. Er zit ruimte tussen scheerblad en kop en scheerblad kan zonder te ontgrendelen van scheerkop verwijderd worden.
Tijdens scheren al paar keer gebeurd dat scheerblad spontaan van scheerkop viel.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

nicole 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,2
Hij is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand.De mesjes zijn scherp en scheert daarom super glad.Hij laad ook snel op dus een fijn mooi apparaat om te gebruiken.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lynde2 01-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn scheerapparaat

Algemene score

8,2
Fijne ladyshave, die lekker in de hand ligt en superglad scheert. Wel even wennen voor mijn gevoelige huid, maar na een paar keer scheren ging het prima.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ndk77 23-06-2016

Handig en mooi product

Algemene score

8,0
Scheert goed glad, ligt lekker in de hand. Alleen bij langere haartjes "hapt" ie nog wel eens, niet fijn. Dus moet je eigenlijk gewoon eerder scheren voordat de haren te lang zijn. Wel jammer dat er geen uitschuifbaar tondeuse op zit, die zit wel op mijn oude ladyshave van Philips, maar na zo'n 20 jaar was die echt aan vervanging toe. Al met al tevreden!
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Essie75 09-06-2016
  • Product paar weken in bezit

fijn apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb deze ladyshave nu een paar weken in huis. Hij scheert heel fijn en gemakkelijk. Is makkelijke schoon te maken. Tijdens het scheren doet het geen pijn, het scheerblad voelt erg zacht aan. Ook het resultaat is erg goed. Mooie gladde benen.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MaSiBo 05-06-2018

Dit product voldoet aan mijn verwachting

Algemene score

8,0
Na diverse merken scheerapparaten te hebben geprobeerd, spant de Philips BRL160/00 SatinShave de kroon. Hij scheert prettig en glad.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Noska 11-01-2017

Glad resultaat

Algemene score

6,0
Na 20 jaar een philips ladyshave te hebben gehad nu ook weer een gekozen voor een philips ladyshave.
De ladyshave werkt erg langzaam, hapt bij langere haartjes. Scheerresultaat is uiteindelijk mooi, zacht en glad. Het ontwerp is mooi makkelijk vast te houden, wat ingewikkelder schoon te maken maar dat vind ik geen probleem, draadloos.
Ik heb hem nog niet geprobeerd onder de douche!
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ndk77 05-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat!

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven ladyshave, en scheert goed glad. Accu gaat lang mee. Alleen jammer dat er geen aparte tondeuse stand op zit zoals op mijn oude 20 jaar oude Philips. "Hapt" geen haartjes wat pijnlijk kan zijn. Erg fijn!
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emms23 30-06-2016

Goede ladyshave

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, doet z'n werk goed: pijnloos en snel ontharen.
Jammer dat er geen trim functie op zit.
Apparaat ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Zuss 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Blij

Algemene score

9,5
In 1ste instantie moest mijn huid wennen aan het nieuwe systeem maar nu na twee weken gebruik kan ik zeggen dat het een super apparaat is en dat ik het iedereen kan aanbevelen. Heel erg gebruiksvriendelijk, super resultaat en handig dat hij ook tijdens het douchen gebruikt kan worden. Prijs kwaliteit super.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

7,8
Mooi design, degelijk. Scheert pijnloos, vrijwel geruisloos en haalt de haardjes goed weg. Nadien is de huid heerlijk zacht en dit houdt langer aan tov mijn vorige ladyshave. Een groot nadeel vind ik helaas wel dat ik de haartjes in bikinilijn (liezen) er nauwelijks mee geschoren krijg en daarvoor weer een beroep moet doen op mijn oude ladyshave.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke01 15-06-2016

Scheert veel beter dan mijn oude ladyshave!

Algemene score

10,0
Ik dacht dat mijn oude lady shave (en scheermesjes in de vakantie) het goed deden maar nu ik deze heb gebruikt merk ik dat het toch veel beter kan! Perfect glad zonder irritatie! De satin shave houdt ook lekker vast dus het design van het apparaat zelf is ook goed. Ik vind alleen het beschermkapje en opbergzakje minder handig. Het kapje gaat er lastig op en het zakje is heel dun en niet waterdicht (mijn ouder ladyshave zit in een beschermend zakje heel handig voor als hij uit mijn badkamerkastje valt)
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sweetheart 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Scheert perfect ook voor stugge haartjes

Algemene score

7,8
Ik vind dit een heel fijn scheerapparaat wat goed werkt. Zelfs voor de wat dikkere haartjes werkt hij perfect. Zowel nat als droog te gebruiken en het voelt daarna niet gelijk stoppelig aan, een pluspunt dus.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AngeliqueB 14-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect apparaat

Algemene score

9,5
Ik heb nog nooit zo'n goed apparaat gehad. Het scheert glad. Ik hoef niet iedere dag te scheren. Handzaam. Makkelijk mee te nemen.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 12-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

zachte benen in een handomdraai

Algemene score

6,5
nog nooit zulke zachte benen gehad na het scheren. korte oplaadtijd en lange scheertijd zijn echte pluspunten! handig dat je snoerloos kan scheren en dubbele scheerkop zorgt dat je sneller klaar bent. makkelijk schoon te maken. aanrader
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews