Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines

Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Flo24-11-2015
Eerste indruk is top. Mooi ontwerp, heel veel verschillende mogelijkheden en werkt prima. Daarnaast is het apparaat ook ligt en dat is fijn.
Gultek24-11-2015
We hebben nu een keer brood deeg mee voorbereid en ene pizza deeg. En tot nu toe bevalt het ons heel goed. Ook de uiterlijk van het apparaat past heel goed in onze design keuken. We moeten de andere functies nog testen. Tot nu toe bevalt het ons heel goed.
rogerbono24-11-2015
Ik heb deze gekocht omdat mijn Herman den Blijker keukenmachine kapot was. Tot nu toe ben ik blij dat ik voor deze Bosch ben gegaan. Hij is een mooier, lichter (maar toch stabiel door de zuignappen) en maakt niet zoveel herrie !
stuurman24-11-2015
het is echt een super apparaat fijn in gebruik en alle mogelijkheden. het ontwerp ziet er prachtig uit. door zijn kleine voor maat maar vele mogelijkheden past hij goed in mijn kleine keuken. het apparaat en onderdelen zijn makkelijk te onderhouden. ik ben er erg blij mee.
L22-11-2015
Het is een fijne machine die er ook nog eens mooi uitziet. Enige nadeel is dat als je de blender wilt gebruiken, de mengkom eraf moet. Zo heb je altijd wel enkele onderdelen die je ergens anders moet opbergen. De haken en snijschuiven zitten daarentegen weer in een handig opberg zakje.
Marieke Wissink19-11-2015
Mooi uitziend apparaat, handig in gebruik, vele mogelijk heden en makkelijk schoon te houden. Ik bak erg veel en ben super tevreden met de verschillende functies!
Catharina16-11-2015
Dit is echt een multifunctionele keukenmachine. Heb de machine nu anderhalve week in bezit en al bijna elke dag gebruikt, o.a. voor het maken van Gratin Dauphinois, het snijden van groenten voor erwtensoep, Indiase pittige kokosroom-wortelsoep en uiensoep, het maken van eiwitschuim, het mixen van taartbeslag en deeg voor een pizzabodem. Je hoeft hier echt niet technisch voor te zijn. Het schoonmaken is een fluitje van een cent. Kortom een probleemloze en supersnelle machine!
Bianca12-11-2015
Echt heel handig voor die prijs een geweldig apparaat. je kan er heel veel meedoen en deze is makkelijk in gebruik
Su-Sanne08-09-2015
Super apparaat ik ben er heel tevreden over. Hij is ook heel makkelijk schoon te maken. Alleen vind ik het onveilig dat wanneer je hem uit zet dat hij dan toch nog even doorgaat?
Trooijers29-06-2015
Duidelijke handleiding, veel meegeleverde accessoires en een mooi design. Wel jammer van de blender dat deze in plastic is uitgevoerd
Jan Lely27-06-2015
We zochten een keukenmachine die goed is in deeg kneden. Dat doet deze Bosch perfect. De stalen kom is een stuk prettiger dan een kunstof kom en is erg degelijk. Tip: gebruik een kunstof lepel of spatel om wat plakkeriger deeg uit de kom te halen. Gebruiksvriendelijk in zowel bediening als schoonmaken, alles kan in de vaatwasser. Ben blij met deze keukenmachine, werkt een stuk prettiger als voorheen met de handmixer!
Barry Beumer21-06-2015
Het lijkt mij een redelijk goed apparaat, de degelijkheid zal afhangen van waarvoor en hoe vaak je deze gebruikt, sinds enkele dagen gebruikt is dit echt een snelle mixer en razendsnelle blender ik zou wel aanraden om deze 700 wat als minimum te gebruiken, vooral als je ook deeg gaat kneden en zo. gr. Dhr. B.Beumer
Kim160720-06-2015
Tot nu toe een erg fijn apparaat. Snel gebruiksklaar en door de overzichtelijke gebruiksaanwijzing makkelijk en snel in gebruik te nemen. Smoothie en slagroom waren in een handomdraai klaar. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken. De meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser. Uitgebreide gebruiksmogelijkheden zijn erg fijn en makkelijk uit te voeren.
L.Bouten17-06-2015
Super apparaat,ontzettend veel mogelijkheden, behalve als mixer ook als rasper of snijmachine te gbruiken, zelfs voor het maken van smooties :-) De roestvrijslaten kom is tenminste lekker degelijk. Het bedienen van het apparaat is super makkelijk, ook qua verschillende standen aan de zijkant. Wij zijn super tevreden met deze aankoop! Met vriendelijke groet, L. Bouten
Dyana 197609-06-2015
De machine werkt perfect. Vooral de mixer draait over uren met het maken van heerlijke vruchten shakes. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop.
rriesenbeck09-06-2015
hij ziet er mooi uit makkelijk te bedienen wat je kan bewegen gaat erg soepel maakt weinig geluid het apparaat is stabiel en stevig
janneke6705-06-2015
Een heel fijn apparaat die meer kan dan alleen mixen. Hij staat stevig op het aanrecht door de zuignapjes. Ook is het apparaat veilig, wanneer niet goed ingesteld, gaat hij niet aan.
KopNH04-06-2015
Geweldige machine.koken was nooit zo makkelijk met alle functies die dit apparaat heeft. Een aanrader voor alle kookfanaten
Marchella27-05-2015
Simpel in gebruik. Veel hulpmiddelen, zodat je bijna geen ander keukenapparatuur nodig hebt. Helaas mist het opzetstuk voor pureren, je kan deze apart kopen maar kost ook wat. Mooi aparaat voor een mooi prijsje.
Assen123425-05-2015
Super machine , een echte alleskunner ! Zeer compleet en uitgebreid , juiste tekst en info ik de handleiding!
Su-Sanne21-05-2015
Mooi vormgegeven, makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken! Wanneer je iets verkeerd aansluit of vergeet doet het apparaat niks. Zo hoef je ook niet bang te zijn iets verkeerd te doen.
Bridget145921-05-2015
Een supermooi compact apparaat met precies de mogelijkheden die ik nodig heb: snijden, raspen, mixen, blenden. Lekkere smoothies maken, taartendeeg mixen, eiwit kloppen, groenten fijn snijden, wat een gemak, ik had de MUM al veel eerder moeten hebben! Heel blij mee!
Leo Tacx20-05-2015
Fantantisch, gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden. Ook om uit te breiden. Wil graag nog de citruspers en de patatsnijder aanschaffen. Had de keukenmachine veel eerder aan moeten schaffen. :-)
Floratine16-05-2015
Mooi design, wat goed op het aanrecht staat. Makkelijk in bediening en doet wat hij moet doen. Erg tevreden mee!
Theo en Coosje14-05-2015
Schitterend apparaat met veel mogelijkheden waar wij het vaakst de mogelijkheid om beslag te maken zullen gebruiken. Gaat werkelijk prima! Goede machine, wat kun je anders van Bosch verwachten?