Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines

Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anja23-12-2015
Heb hem nu een paar dagen en hij bevalt me prima. Hij is stil, makkelijk in gebruik en met vele mogelijkheden! Ik zal zeker in de toekomst ook overige accessoires erbij kopen. Een aangename verrassing was de cd die erbij zit met vele recepten en andere info
Dennis22-12-2015
Een degelijke keukenmachine met een mooi ontwerp. Te mooi om op te bergen. Bovendien erg veelzijdig met vele uitbreidmogelijkheden. De onderdelen zijn makkelijk te installeren en te verwisselen.
Sultankosar22-12-2015
Ik heb heel lang nagedacht wat voor merk en soort keukenmachine ik zou bestellen heb toch gekozen voor de bosch serie ik ben iedere week wel bezig met broodjes maken of cake vind het zo makellijk en fijn dat ik nu een keukenmachine heb,de machine heeft een stille motor en ıs makelijk schoon te maken ook het uitbreiden van de accessoires ga ik zeker doen
Truus21-12-2015
Degelijk apparaat met veel accessoires die makkelijk schoon te houden zijn in de vaatwasser. Tevens veel extra opties later bij te bestellen als een citrus pers.
Dick Blokland21-12-2015
Het apparaat ziet er mooi en robuust uit. Alles zit keurig verpakt in de doos en de onderdelen zitten in een mooie tas, waarin dit keurig bewaard kan blijven. De keukenmachine werkt uitstekend. De omschrijving had iets meer gedetailleerd gemogen.
Han20-12-2015
Vlak voor de feestdagen aangeschaft. Prima apparaat voor de huis tuin en keuken prins of prinses. Prettig om snel even een cake-, taart- of ander beslag te maken. Een smoothy of share is ook in een handomdraai in elkaar gezet. Kind kan de was doen. Voor ons was het een prima toevoeging in onze keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Fam Warnars16-12-2015
Zeer stevige keukenmachine met een tal aan opties. De bouw kwaliteit is niet te vergelijken met producten uit de zelfde prijsrange, deze staat met stip op 1. In gebruik maakt het apparaat ook amper geluid.
Hennie15-12-2015
Ziet er erg stoer uit door zijn uitstraling, is heel gebruiksvriendelijk , makkelijk schoonmaken en doet wat het moet doen.
bosch keukenmachine MUM 5 serie15-12-2015
het apparaat werkt goed maar het goed ingeklikt krijgen van de diverse toebehoren is niet altijd even makkelijk. Sterke motor, stil. Gebruiksaanwijzing op youtube is duidelijker dan het boekje dat er bij zit
Ilona14-12-2015
Heb lang getwijfeld en veel vergelijkingen gemaakt maar ben enorm blij met mijn keuze.een super degelijk,gebruiksvriendelijk en,veelzijdig en stil apparaat
Sylvana14-12-2015
Super goed apparaat. Erg krachtig en mooi design. Veel opties en veel accessoires nog bij te bestellen. Makkelijk schoon te maken.
Hendrik13-12-2015
Vanavond een wolkencake gemixt en dat ging redelijk voorspoedig. De klopper is vrij groot en bereikt de hele kom aardig (de bovenste randen uiteraard niet). Ik had wel het cacao-poeder er wat gedoseerd in moeten gooien, want dat werd nu wat tegen de randen van de kom opgeworpen. Het apparaat doet degelijk aan.
Erik13-12-2015
De vorige was ook een Bosch, na 30 jaar toch maar eens vervangen, ook al deed hij het nog prima. De nieuwe heeft meer mogelijkheden, en is stiller. Hopelijk gaat die ook zo lang mee!
SRO10-12-2015
Keukenmachine heeft mooi design staat dus prima en is ook nog compact. Bediening is gebruikers vriendelijk en het heeft genoeg accessoires. Machine en bediening ervan doet degelijk aan. Dus vooralsnog ziet dat er goed uit
Renate10-12-2015
Een degelijke keukenmachine met een moderne uitstraling, praktisch in gebruik en een krachtige motor. Aanvullende onderdelen voor bijzondere bereidingen zijn optioneel verkrijgbaar incl. een graanmolen!
Babs08-12-2015
Het apparaat is degelijk en staat stevig. En qua mogelijkheden een fantastische aanvulling op mijn keuken. We hebben er al deeg voor pepernoten in gemaakt en de smoothie beker is ook erg in trek. Ik had hem al veel eerder moeten aanschaffen.
Kadjal08-12-2015
Hij is makkelijk schoon te maken, en makkelijk in gebruik. Je kan er van alles mee, ook shakes maken met de blender. En van alles snijden met de snij vlakken.
van der Zee06-12-2015
De machine nu 1 dag in huis. 1 keer gebruikt en zeer tevreden. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken, maakt weinig herrie en ook erg fijn, de zuignappen voor de stabiliteit. Het uiterlijk mag er ook zijn(het oog wil natuurlijk ook wat) Staat erg mooi in onze keuken. Conclusie een echte aanrader!
Theo04-12-2015
Ik de machine de eerste keer gebruikt voor het raspen van wortels. Wat schetst mijn verbazing de behuizing met uitlaat-opening krijg ik met afwassen niet meer schoon. Deze is helemaal oranje{ van de wortels}.Een keer gebruikt! Dit vind ik erg jammer en eigenlijk niet bij zo een mooie keukenmachine passen.
Mario03-12-2015
Ik ga hem nu zelf gebruiken maar heb al ervaring met dit apparaat. mijn dochter heeft er ook een al een paar jaar. en die heeft mij aangeraden om dit apparaat te nemen van wegen het bediening's gemak en alles in een en je kan er hulpstukken bijkopen . een machine voor vele doeleinden wat idiaal is. ik raad deze machine iedereen aan.
PK02-12-2015
Deze design keukenmachine staat als een pareltje op ons keukenblad. Uitbreidbaar met heel veel accessoires, mochten we die later nog bij willen kopen.
Marjan01-12-2015
Compact, handig in gebruik. Geen ingewikkelde handelingen, zeer gebruiksvriendelijk. En het apparaat ziet er erg mooi uit. Handige opbergtas voor accessoires. Ik heb spijt dat ik hem niet eerder heb aangeschaft.
Bosch MUM52120 grijs wit30-11-2015
Een hele fijne en vooral mooie machine met handige tasje voor de haken en snij schijven. De motor is krachtig genoeg voor alle taken. Enige minpuntje is dat je de kom eraf moet halen als je de blender wilt gebruiken.
Tevreden gebruiker28-11-2015
Mooi, degelijke keukenmachine met veel mogelijkheden. Handig met de zuignappen onder de machine zodat de machine niet verschuift als je de bijv. de kom eraf haalt. En is eenvoudig in gebruik. Kortom, een mooi aanwinst voor in de keuken!
Tiebie25-11-2015
Je hebt het gevoel dat het een stevig en degelijk apparaat is! Werkt uitstekend en voorziet ons van het vele lekkers door de vele mogelijkheden.