Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines

Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

claire willems29-04-2016

top apparaat

apparaat is handig in gebruik makkelijk op te bergen neemt niet veel ruimte in beslag. De meerdere opties zijn erg fijn dit maakt het apparaat multifunctioneel. zeker geen spijt van
NL29-04-2016

Tevreden klant

Machine enkele dagen in mijn bezit; ik ben er blij mee. Al bijna alle functies uitgeprobeerd en het werkt naar tevredenheid. Ook is het fijn dat je eventueel later nog extra losse onderdelen kunt bestellen; mocht ik de machine voor meer functies willen gebruiken dan dat ik bij de aanschaf heb ingeschat.
manon vinken25-04-2016

Bosch Mum52120! Een topper!

Wij zijn tot nu toe erg tevreden over de bosch mum 52120! Meteen in gebruik genomen en erg makkelijk. Zeer gebruiksvriendelijk een prijstechnisch erg goed! Het duurt iets langer doordat het 'maar' 700 watt is, maar dat mag de pret niet drukken!
Marieke Wissink08-03-2016
Wat een geweldig apparaat! Zelf jaren met de handmixer gewerkt maar dit is echt een uitkomst en helemaal niet duur als je het totaal plaatje bekijkt qua mogelijkheden, uiterlijk en gebruik. Eindelijk lekker aan het bakken en mijn handen toch vrij houden tussen door. Komt goed van pas voor het bereiden van mijn nieuwe recepten om te bakken. Misschien beveel ik het apparaat wel aan in mijn volgende bakboekje!
M van der Tempel03-02-2016
Het is een mooi apparaat met veel verschillende attributen en mogelijkheden die allemaal goed werken. Wat ik wel merk is dat de kracht van het apparaat af en toe te kort schiet bij het maken van brooddeeg bijvoorbeeld, dan komt de deeghaak stil te staan omdat hij niet meer door het deeg komt tegen het einde van het kneden. Verder is het een fijn apparaat om te gebruiken en maakt hij maar weinig geluid als hij aanstaat, ook dat is prettig!
Stefan29-01-2016
Sierlijk apparaat die niet misstaat op je aanrecht. Tevens super handig door de verschillende mogelijkheden. Heeft alle verwachtingen overtroffen.
Hanneke18-01-2016
Na jaren met de hand mixen kan ik nu handsfree cake bakken! Ideaal en hij mixt het deeg erg goed! Staat stevig op het aanrecht. Heeft prettige spatdeksel. Vandaag de blender uitgeprobeerd voor een verse smoothie. Ook ideaal! Snel en goed! Hier ga ik veel plezier aan hebben. De snijfuncties van de keukenmachine heb ik niet uitgeprobeerd maar dat komt vast nog. Fijn apparaat en erg compleet.
Wil17-01-2016
Heb erg veel plezier van mijn apparaat gebruik hem veel,had hem veel eerder aan moeten schaffen,hij is makkelijk te gebruiken niet moeilijk dus.raad hem iedereen aan.
brigitte15-01-2016
Degelijk en stil apparaat, makkelijk schoon te maken. Apparaat staat mooi op de keuken. Voor de losse elementen zit een zeer handig tasje, zo blijft alles bijenkaar. Deze past zelfs in de mengkom. Bij de basis zit geen hakfunctie. Deze is wel los te bestellen. Smoothies en milkshakes maken gaat super.
Els15-01-2016
Ik heb deze machine nu een paar weken en heb inmiddels alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Hij staat heel stevig op het aanrecht, hij verschuift zelfs niet bij het kneden van het brooddeeg. Het snijden van de witte kool wat nu een fluitje van een cent.De stalen kom is stevig en degelijk. De onderdelen zijn inderdaad gemakkelijk schoon te maken. Ik moest even puzzelen hoe alles in elkaar moet, maar als je dat eenmaal weet is het simpel. Er zit een uitgebreide beschrijving bij. Kortom: ik ben er blij mee.
Keuken machine van Bosch MUM52120 roestvrij staal07-01-2016
Het is een super makkelijk te bedienen aparaat, en nog mooi ook. Handig op te bergen, met veel mogelijkheden.
PenM05-01-2016
Er zitten verschillende onderdelen bij die op het apparaat aangesloten kunnen worden; mengkom, blender en foodprocessor. Daarnaast zijn er nog meerdere onderdelen te verkrijgen die op de keukenmachine gebruikt kunnen worden. Heel fijn. Nadat je door hebt hoe alle onderdelen vastgezet moeten worden en weer los gehaald moeten worden, is het gemakkelijk te doen. In het begin had ik het idee dat alles precies 'verkeerd' om vast moest worden gezet. Wanneer je bijvoorbeeld bevroren fruit gebruikt om een smoothie te maken in de blender, heeft hij daar wat moeite mee als het meer is dan een handje vol. Nadat je het eerst iets hebt laten ontdooien in de blender met alle ingrediënten, gaat het prima. Met vers fruit heeft hij geen moeite. We hebben 1x in de mengkom een kruimeldeeg gemaakt. Het apparaat had het wat lastiger dan ik had verwacht. Maar uiteindelijk een prima deegje geworden. Wel tussendoor even de ingrediënten van de zijkant van de kom geschraapt, zodat het beter gemengd werd. Dit moet je ook doen wanneer je een cakebeslag maakt. De foodprocessor hebben we nog niet gebruikt. Wij zijn erg tevreden!
A05-01-2016
Degelijke keukenmachine die een goede hoeveelheid deeg aan kan. Hij is mooi stil en kan zonder problemen 20 minuten kneden zonder heet te worden. Ook zijn er veel extra opties zoals de blender, rasp etc. Het enige nadeel vind ik dat je de bijbehorende kom altijd erop moet hebben. Ook bij bijvoorbeeld de rasp kan je er geen andere kom onder zetten.
Teun04-01-2016
zeer complete keukenmachine.. keukenmixer met hak-/ en snijfunctie en blender in 1.. ook makkelijk op te bergen doordat veel accessoires in de mengkom passen. enige nadeel is dat hij bij het kneden van brooddeeg het erg zwaar lijkt te hebben. de beweegbare arm schud dan behoorlijk mee, weet niet of dit normaal of schadelijk is.
Brera0103-01-2016
Wat een spijt dat ik deze machine niet eerder ontdekt heb. Alles wat de vorige, een Severin, niet kon of slecht deed, doet deze machine veel en veel beter. Na de aanschaf van de citruspers al 14 kilo sinaasappelen moeiteloos geperst. Nu in afwachting van wat nieuwe attributen en dan heerlijke koekjes maken. Ben verliefd op deze machine. Oh, zorg er wel voor dat aal niet gebruikte aansluitingen zijn afgedekt met hun doppen. Ik schrok me rot toen ik wilde gaan persen en de machine het niet deed. Mijn fout, ik was het dopje voor de blender aansluiting vergeten!
Brouwer02-01-2016
Wat een mooie machine. Voor de eerste keer gebruikt voor het deeg van de oliebollen en appelflappen. Echt een super apparaat
kleintje01-01-2016
dit apparaat hadden we eerder moeten hebben!! super handig in gebruik, staat solide op werkblad met veel hulpstukken en makkelijk schoon te maken. het apparaat maakt niet veel lawaai en we zullen zeker nog enkele optionele hulpstukken erbij kopen, kunnen al die losse apparaten uit de kast weg!!
Leo v R30-12-2015
Geweldig apparaat om deeg mee te maken, waarvoor ik deze ook heb gekocht. Voldoende power en weinig geluid. Een echte aanrader.
Ellis30-12-2015
Heel prettige alleskunner! Maakt nauwelijks geluid. Stevig en solide. Direct kunnen gebruiken zonder de gebruiksaanwijzing te hebben gelezen, zo duidelijk is het. Compact op te bergen. Is over nagedacht! Tevens geen vervelende richeltjes of randjes die bij de meeste keukenapparatuur wel aanwezig zijn en zo lastig schoon te maken zijn. Het basisstation veeg je zo schoon met een vochtig doekje en de rest kan in de vaatwasser.
Marco29-12-2015
Recensie Bosch MUM52120 Gebruikersvriendelijkheid slechts een 8, omdat de gladde draaiknop lastig te bedienen is met natte handen. En een nadeeltje was dat er bij uitpakken een dop van de achterkant afviel; en zonder die dop werkt 'ie niet. Maar wel een lekker grote kom, de opzetstukken komen niet helemaal tot onderop, maar dat maakt niet uit voor de fantastische slagroom (van ofwel koemelk ofwel kokosmelk. Hij is wel flink krachtig, zo krachtig dat ik bang ben dat de room over de rand spettert, dat gebeurt gelukkig niet. Zit ook stevig in eklkaar, rammelrt niet. Kortom: ik ben erg tevreden!
Britta29-12-2015
Je wisselt heel snel tussen de verschillende functies (van mix kom naar blender naar keukenapparaat met rasp etc) en het is een enorm gebruiksvriendelijk apparaat, geen ingewikkelde knoppen, alles wordt snel en makkelijk vastgeklikt.
Amber28-12-2015
Gelijk de eerste dag aan de slag gegaan met deeg voor cupcakes. Het apparaat werkte perfect. Degelijk en maakt weinig geluid. Jammer dat er los bijvoorbeeld een frietsnijder bij gekocht moet worden, is niet inclusief. Verder ben ik er echt blij mee.
Bosch Keukenmachine mum 5212027-12-2015
De Bosch mum52120 voldoet aan al mijn verwachtingen.Het handige aan deze machine is dat je 3 apparaten in 1 krijgt voor een redelijke prijs.Echt een aanrader om voor de Bosch mum52120 te kiezen.
Sinuhaji27-12-2015
GREAT MACHINE. MUST HAVE! from the very beginning I knew i'm gonna love this machine. i'm loving it.
bietel6226-12-2015
gebruiksvriendelijke montage en demontage van accessoire, eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen.