Bosch MUM52120 zwart, wit, transparant, roestvrijstaal - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM52120 zwart, wit, transparant, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loonley 23-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben super tevreden over de machine had deze eerder moeten kopen
Doet wat je van zo'n machine mag verwachten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michelle 22-05-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel erg fijn apparaat en gemakkelijk in gebruik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fati 28-07-2021

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb er geen spijt van. Voir mijn verjaardag gekocht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Greet 02-10-2020

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gister het apparaat voor het eerst gebruikt en een heerlijke taart gebakken.
Het apparaat is rustig en mengt goed.
Ik vind het handig en makkelijk in elkaar te zetten.
Het handige tasje die in de mengkom kan met alle losse kleine onderdelen is heel handig, scheelt troep in de kast.
Ik ben heel blij met deze keukenmachine en weet nu al dat ik deze veel zal gebruiken. Binnenkort eens op ontdekkingsreis met de blender en snijder/raps.
Een blij persoon!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch MUM52120 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat met veel functies voor een mooie prijs. Klopt, kneedt, mixt, snijdt, pureert en blendert.

Pluspunten

  • Staat stevig door zuignappen
  • Mooie prijs voor deze mogelijkheden

Minpunten

  • Spatdeksel niet zo makkelijk te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 17-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi verassend gedegen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht 'n keukenmachine die goed deeg kon kneden in 'n metalen kom, met 'n metalen deeghaak. Dit is hem ! Het is 'n beweeglijk ding, met 1 druk op de knop: van metalen meng & mix kom, naar opzet rasp en schaaf, of opstaande mix / meng beker. Alles in 1 mooie vorm. Als de behuizing niet mee trilde was hij nog wat stiller geweest.

Pluspunten

  • ontwerp
  • goede deeg machine
  • ondedelen wassen goed schoon in de vaatwasser

Minpunten

  • plastic behuizing trilt mee en veroorzaakt geluid
  • rasp & snijschijven vallen niet goed op de plaats

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrie 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne machine om mee te bakken.
Fijn dat we de overstap van een hand mixer naar een tafel model gegaan zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ERM 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een maand in bezit. Werkt prima. Simpel in gebruik. Nog geen problemen mee gehad. Zelfs de beste oliebollen ooit mee bereid. (Is wel pas de 2e keer in mijn leven dat ik zelf oliebollen heb gemaakt, maar met deze machine is het allemaal een stuk eenvoudiger) Schoonmaken is ook geen probleem.
Nadeel is dat mijn dochter er ook mee aan de slag is gegaan en nu echt iedere dag een taart of andere zoetigheid aan het bakken is, wat ik natuurlijk weer moet proeven..

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Schoonmaken
  • Weinig lawaai
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Dochter bakt nu teveel taarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. A 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Keuken machine die precies doet voor wat hij nodig is. kloppen mixen raspen en heerlijke smooties maak je in een handomdraai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-12-2019
  • Product gekocht

Bosch Mum52125

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige machine, degelijk, vriendelijk in gebruik en mooi designe. rijke aanschaf voor in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkelijk en goede prijs

Algemene score

9,0
Ik heb deze food-processor gekocht omdat de reviews zo lovend waren en het is niet gelogen. Het is super makkelijk in gebruik en zonder de gebruiksaanwijzing gelezen te hebben kon ik ermee overweg. Het is de prijs meer dan waard. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Is in een hand omdraai omgebouwd.
  • Mooi en doet zijn werk tot nu toe perfect.

Minpunten

  • Heb nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fatiha 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en grondig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een uitvinding zeg! Ik had nooit genoeg kracht om lang te blijven kneden, waardoor veel recepten mislukten en ik weinig plezier beleefde aan bakken. Nu met dit apparaat ben ik weer enthousiast met plezier aan het bakken geslagen. Alles wordt zo grondig en zacht gekneed. Het pakt alle hoekjes in de kom door de driedimensionale kneedrichting. Sinds ik dit apparaat in huis heb, heb ik meerdere soorten broodjes en hapjes gemaakt die zo luchtig waren! Zelfs mijn man heeft zich aan een recept gewaagd, omdat het zo’n makkelijk apparaat is. Ook voor het maken van cakes, koekjes, noem het maar op kun je het gebruiken. Normaal zet ik elektrische apparaten weg in een kast, maar deze blijft mooi op het aanrecht staan. Onmisbaar voor elke keuken! Ik heb al jaren een bosch stofzuiger waar ik super tevreden over ben, nooit verwacht dat ook hun keukenapparatuur net zo kwalitatief en krachtig zijn!

Pluspunten

  • Krachtig kan veel hebben
  • Grote kneedbak
  • Naast kneden, mixen, ook blenden en malen
  • Blijft stabiel staan en maakt weinig geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Had graag meerdere kleuropties willen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine mum52120

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, veel opties met als basis 1 apparaat, goede prijs kwaliteit verhouding, gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Vele opties
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keukenmachine MUM52120 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MUM52120

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
sinds kort in het bezit van de mum52120 keukenmachine. is prettig en makkelijk in gebruik. Goed en makkelijk schoon te maken na gebruik. Doet wat het moet doen, een mooi instap model om mee te starten en de meest standaard dingen mee te doen. Blender werkt goed en voldoende snel voor het maken van smoothies. kom met gardes ook voldoende voor het mixen van simpel beslag en het kloppen van eiwitten.
Het snijden van groenten gaat ook soepel, enkel blijft er wat boven het snij deel meedraaien bij de laatste stukjes. De ruimte tussen de deksel en het snij oppervlak is dan net te ruim waardoor het er niet erdoorheen wordt geduwd. Maar dat stoort mij niet. Voor deze prijs een mooi instap apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een super fijne keukenmachine, hij is makkelijk in gebruik en er zitten handige accessoires bij. Ook zijn de accessoires die je erbij kunt kopen erg fijn, ik heb er hier nog geen van gekocht maar ben dit zeker van plan.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • handige accessoires
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • recepten op cd niet erg interessant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tree 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is handig in gebruik en heeft veel accessoires. Je kan er mee kneden, hakken, pureren enz. Zeer veelzijdig apparaat.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.R. Pauwels 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk schoon te maken

Algemene score

10,0
Een geweldig veelzijdig apparaat, fijn in gebruik.
Goede eigenschappen.
Een krachtig apparaat.
Vooral de draaibare kop is handig.
Goede inhoud van de kom.

Pluspunten

  • Veel zijdig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BERT VAN MIDDELKOOP 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Gezien de uitvoering van deze keukenmachine is het een ideal apparaat voor ons huis houden gemakkelijk in gebruik, goed schoon te houden en met veel mogelijkheden. Deze keuken machine gaan we heel veel gebruiken als doe het zelf kok in bakken en braden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardo 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

4,0
Na 15 jaar mijn Moulinex Multi maar eens vervangen door een nieuwe keukenmachine. Mede door de goede reviews dit apparaat aangeschaft, maar hij valt mij ontzettend tegen.. Vandaag weer eens wortelen proberen te raspen....wat een gedoe. De speciale rasp-arm moet erop gezet worden, dan de rasp zelf erop, en dan de deksel sluiten dat steeds na veelvoudig proberen uiteindelijk lukt. De rasp heeft een grove en fijne snijkant. Snij ik met de grove, dan is alles te grof, en met de fijne wordt het een grote brij. Het opzet gedeelte had na 1 x raspen al een oranje aanslag van de wortelen die niet te verwijderen zijn. Voor mij een veel te omslachtig apparaat. Hij gaat in de hoek, en ik gebruik mijn oude Moulinex weer. Veel eenvoudiger en sneller te gebruiken en schoon te maken. Jammer, ik had er veel meer van verwacht voor die prijs.

Pluspunten

  • Vrij stil en stabiel

Minpunten

  • Veel te omslachtig.
  • Raspt niet op goede dikte.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Harm 10-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superhandige keukenhulp!

Algemene score

9,0
De Bosch MUM52120 gekocht omdat ik vanwege een dieet allerlei voedingsproducten moest gaan kneden, kloppen, raspen, malen, etc. etc. Ik wilde een niet te duur, maar wel handig alles-in-een apparaat. Nou, dat is gelukt! Deze keukenmachine is superhandig, makkelijk in gebruik, doet wat ie moet doen, en de onderdelen zijn makkelijk te reinigen. 2 dagen in huis en al volop in bedrijf met heerlijke resultaten. En de oude mixers, blenders, raspen, etc. zijn naar de kringloop!

Pluspunten

  • Superhandig
  • Veel functies
  • Makkelijk schoon te maken
  • Prima prijs-kwaliteit

Minpunten

  • eh................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews