Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 230 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronique 07-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super aparaat

Algemene score

9,3
Aparaat uitgepakt en in elkaar gezet. Het is wel even puzzelen voordat je doorhebt hoe het werkt. Het snijapparaat erop klikken is best lastig en pakt niet gelijk. Voor oudere mensen is het denken ik wel een minpunt. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het super! Qwa geluid vind ik hem niet storend zoals veel andere apparaten. Wat ik ook fijn vind is dat hij langzaam begint en niet volle bak. Ik ben blij met mijn aankoop!
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leonardo 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Tegenvaller

Algemene score

4,0
Na 15 jaar mijn Moulinex Multi maar eens vervangen door een nieuwe keukenmachine. Mede door de goede reviews dit apparaat aangeschaft, maar hij valt mij ontzettend tegen.. Vandaag weer eens wortelen proberen te raspen....wat een gedoe. De speciale rasp-arm moet erop gezet worden, dan de rasp zelf erop, en dan de deksel sluiten dat steeds na veelvoudig proberen uiteindelijk lukt. De rasp heeft een grove en fijne snijkant. Snij ik met de grove, dan is alles te grof, en met de fijne wordt het een grote brij. Het opzet gedeelte had na 1 x raspen al een oranje aanslag van de wortelen die niet te verwijderen zijn. Voor mij een veel te omslachtig apparaat. Hij gaat in de hoek, en ik gebruik mijn oude Moulinex weer. Veel eenvoudiger en sneller te gebruiken en schoon te maken. Jammer, ik had er veel meer van verwacht voor die prijs.

Pluspunten

  • Vrij stil en stabiel

Minpunten

  • Veel te omslachtig.
  • Raspt niet op goede dikte.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marieke Wissink 08-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat! Zelf jaren met de handmixer gewerkt maar dit is echt een uitkomst en helemaal niet duur als je het totaal plaatje bekijkt qua mogelijkheden, uiterlijk en gebruik. Eindelijk lekker aan het bakken en mijn handen toch vrij houden tussen door. Komt goed van pas voor het bereiden van mijn nieuwe recepten om te bakken. Misschien beveel ik het apparaat wel aan in mijn volgende bakboekje!
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mascha 18-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer gebruiksvriendelijk , makkelijk schoon te houden .
zit een heel handig opberg tasje bij.
en je hebt maar 1 machine waar je heel veel mee kan.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • je kan dikke snijplakken niet instellen.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linsi 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima machine, hij is mooi van vormgeving en past mooi bij onze keuken. Voor deze gekozen omdat we een machine wilden die kan mixen, snijden en pureren en niet teveel ruimte inneemt. Superhandig is het tasje dat erbij zit om de accessoires in op te bergen. Gemakkelijk schoon te maken. Qua prijs is deze in vergelijking met andere producten niet duur. Had hem veel eerder aan moeten schaffen in plaats van alle losse apparaten. Heb hem een week en al van alles uitgeprobeerd. De CD met recepten is ook heel handig en duidelijk.

Pluspunten

  • maakt niet veel herrie
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thuisbakker 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

aanrader, blij dat ik hem heb

Algemene score

8,7
zeer gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden
ik maak er ieder beslag mee en ook de blender wordt dagelijks gebruikt.
Hij maakt wel een beetje herrie.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil 24-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,3
De keukenmachine van Bosch heeft een gigantisch scala aan extra apparaten en mogelijkheden om dit veelzijdige apparaat nóg uitgebreider in te kunnen zetten in de keuken.
Een uitgebreid diner kan met behulp van deze keukenmachine in een handomdraai geprepareerd worden, inclusief vers ijs d.m.v. de extra ijsmachine.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Tempel 03-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Het is een mooi apparaat met veel verschillende attributen en mogelijkheden die allemaal goed werken.
Wat ik wel merk is dat de kracht van het apparaat af en toe te kort schiet bij het maken van brooddeeg bijvoorbeeld, dan komt de deeghaak stil te staan omdat hij niet meer door het deeg komt tegen het einde van het kneden.
Verder is het een fijn apparaat om te gebruiken en maakt hij maar weinig geluid als hij aanstaat, ook dat is prettig!
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 15-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik heb deze machine nu een paar weken en heb inmiddels alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Hij staat heel stevig op het aanrecht, hij verschuift zelfs niet bij het kneden van het brooddeeg. Het snijden van de witte kool wat nu een fluitje van een cent.De stalen kom is stevig en degelijk. De onderdelen zijn inderdaad gemakkelijk schoon te maken. Ik moest even puzzelen hoe alles in elkaar moet, maar als je dat eenmaal weet is het simpel. Er zit een uitgebreide beschrijving bij. Kortom: ik ben er blij mee.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Keukenmachine MUM52120 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MUM52120

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
sinds kort in het bezit van de mum52120 keukenmachine. is prettig en makkelijk in gebruik. Goed en makkelijk schoon te maken na gebruik. Doet wat het moet doen, een mooi instap model om mee te starten en de meest standaard dingen mee te doen. Blender werkt goed en voldoende snel voor het maken van smoothies. kom met gardes ook voldoende voor het mixen van simpel beslag en het kloppen van eiwitten.
Het snijden van groenten gaat ook soepel, enkel blijft er wat boven het snij deel meedraaien bij de laatste stukjes. De ruimte tussen de deksel en het snij oppervlak is dan net te ruim waardoor het er niet erdoorheen wordt geduwd. Maar dat stoort mij niet. Voor deze prijs een mooi instap apparaat.
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een super fijne keukenmachine, hij is makkelijk in gebruik en er zitten handige accessoires bij. Ook zijn de accessoires die je erbij kunt kopen erg fijn, ik heb er hier nog geen van gekocht maar ben dit zeker van plan.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • handige accessoires
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • recepten op cd niet erg interessant
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tree 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is handig in gebruik en heeft veel accessoires. Je kan er mee kneden, hakken, pureren enz. Zeer veelzijdig apparaat.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • handig in gebruik
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.R. Pauwels 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk schoon te maken

Algemene score

10,0
Een geweldig veelzijdig apparaat, fijn in gebruik.
Goede eigenschappen.
Een krachtig apparaat.
Vooral de draaibare kop is handig.
Goede inhoud van de kom.

Pluspunten

  • Veel zijdig
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BERT VAN MIDDELKOOP 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keuken machine

Algemene score

10,0
Gezien de uitvoering van deze keukenmachine is het een ideal apparaat voor ons huis houden gemakkelijk in gebruik, goed schoon te houden en met veel mogelijkheden. Deze keuken machine gaan we heel veel gebruiken als doe het zelf kok in bakken en braden
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 10-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superhandige keukenhulp!

Algemene score

9,0
De Bosch MUM52120 gekocht omdat ik vanwege een dieet allerlei voedingsproducten moest gaan kneden, kloppen, raspen, malen, etc. etc. Ik wilde een niet te duur, maar wel handig alles-in-een apparaat. Nou, dat is gelukt! Deze keukenmachine is superhandig, makkelijk in gebruik, doet wat ie moet doen, en de onderdelen zijn makkelijk te reinigen. 2 dagen in huis en al volop in bedrijf met heerlijke resultaten. En de oude mixers, blenders, raspen, etc. zijn naar de kringloop!

Pluspunten

  • Superhandig
  • Veel functies
  • Makkelijk schoon te maken
  • Prima prijs-kwaliteit

Minpunten

  • eh................
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiard 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De machine is mooi vormgegeven. Hij is niet erg groot en neemt dus relatief weinig ruimte in op het aanrecht. Hij is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. De motor is niet een van de sterkste maar tot nu toe voldoet hij prima. Ik heb bijvoorbeeld nog geen deeg mee bereid.

Pluspunten

  • Neemt niet veel ruimte in
  • Design is slim
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Femke Lammers 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mijn hobby, taarten maken was ik al heel lang opzoek naar een mooie en goede keukenmachine. Op een dag was ik bij een vriendin en gingen we samen een taart bakken. Zij had een deze Bosch MUM52120 keukenmachine en ik was meteen verkocht! Paar maanden later heb ik hem ook gekocht en heb er geen moment spijt van. Als ik dan toch één puntje mag noemen, dan is het dat de blender een hoop kabaal maakt. Maar dat is dan ook alles!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handen vrij tijdens mixen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel accessoires

Minpunten

  • De blender maakt lawaai
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole JvB 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne keukenmachine. Van alle gemakken voorzien. Jammer dat er niet meer diversiteit aan snijschijven bij zit, deze zijn wel los te koop.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had deze machine veel eerder moeten kopen! Werkt super goed en maakt niet te veel herrie. Was het geld zeker waard!!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Weinig geluid
  • Werkt goed

Minpunten

  • Geen!
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moedniet 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne machine, zeer praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn compact model, praktisch ontwerp. Past prima in een hele kleine keuken. Degelijke rvs kom. Ben een thuisbakker en met regelmaat bezig aan een groot project, in plaats van de handmixer te gebruiken zet ik nu de keukenmachine aan om eindeloos biscuitbeslag te maken, verschillende soorten room en botercrème. De machine neemt dus erg veel werk uit handen. 700W motor is voldoende krachtig. Vanwege de deksel op de kom heb ik naderhand ook minder schoonmaakwerk in de keuken. En de losse apparaten kunnen de deur uit, ook een smoothie is zo gemaakt. Echt blij dat ik deze machine met erg veel aanvullende opties nu heb.

Pluspunten

  • erg makkelijk in gebruik
  • compact, doordacht ontwerp
  • opbergzakje voor accessoires

Minpunten

  • binnenste van klopgarde moeilijk schoonmaken
Geschreven voor: Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews