Bosch MUM52120 zwart - Reviews

Best Reviewed apr 2015 Bosch MUM52120 zwart
Best Reviewed april 2015
Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 223 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronique 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super aparaat

Algemene score

9,3
Aparaat uitgepakt en in elkaar gezet. Het is wel even puzzelen voordat je doorhebt hoe het werkt. Het snijapparaat erop klikken is best lastig en pakt niet gelijk. Voor oudere mensen is het denken ik wel een minpunt. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het super! Qwa geluid vind ik hem niet storend zoals veel andere apparaten. Wat ik ook fijn vind is dat hij langzaam begint en niet volle bak. Ik ben blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Wissink 08-03-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat! Zelf jaren met de handmixer gewerkt maar dit is echt een uitkomst en helemaal niet duur als je het totaal plaatje bekijkt qua mogelijkheden, uiterlijk en gebruik. Eindelijk lekker aan het bakken en mijn handen toch vrij houden tussen door. Komt goed van pas voor het bereiden van mijn nieuwe recepten om te bakken. Misschien beveel ik het apparaat wel aan in mijn volgende bakboekje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mascha 18-01-2017 Product paar maanden in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer gebruiksvriendelijk , makkelijk schoon te houden .
zit een heel handig opberg tasje bij.
en je hebt maar 1 machine waar je heel veel mee kan.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • je kan dikke snijplakken niet instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linsi 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima machine, hij is mooi van vormgeving en past mooi bij onze keuken. Voor deze gekozen omdat we een machine wilden die kan mixen, snijden en pureren en niet teveel ruimte inneemt. Superhandig is het tasje dat erbij zit om de accessoires in op te bergen. Gemakkelijk schoon te maken. Qua prijs is deze in vergelijking met andere producten niet duur. Had hem veel eerder aan moeten schaffen in plaats van alle losse apparaten. Heb hem een week en al van alles uitgeprobeerd. De CD met recepten is ook heel handig en duidelijk.

Pluspunten

  • maakt niet veel herrie
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thuisbakker 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

aanrader, blij dat ik hem heb

Algemene score

8,7
zeer gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden
ik maak er ieder beslag mee en ook de blender wordt dagelijks gebruikt.
Hij maakt wel een beetje herrie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,3
De keukenmachine van Bosch heeft een gigantisch scala aan extra apparaten en mogelijkheden om dit veelzijdige apparaat nóg uitgebreider in te kunnen zetten in de keuken.
Een uitgebreid diner kan met behulp van deze keukenmachine in een handomdraai geprepareerd worden, inclusief vers ijs d.m.v. de extra ijsmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik heb deze machine nu een paar weken en heb inmiddels alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Hij staat heel stevig op het aanrecht, hij verschuift zelfs niet bij het kneden van het brooddeeg. Het snijden van de witte kool wat nu een fluitje van een cent.De stalen kom is stevig en degelijk. De onderdelen zijn inderdaad gemakkelijk schoon te maken. Ik moest even puzzelen hoe alles in elkaar moet, maar als je dat eenmaal weet is het simpel. Er zit een uitgebreide beschrijving bij. Kortom: ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had deze machine veel eerder moeten kopen! Werkt super goed en maakt niet te veel herrie. Was het geld zeker waard!!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Weinig geluid
  • Werkt goed

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moedniet 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne machine, zeer praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn compact model, praktisch ontwerp. Past prima in een hele kleine keuken. Degelijke rvs kom. Ben een thuisbakker en met regelmaat bezig aan een groot project, in plaats van de handmixer te gebruiken zet ik nu de keukenmachine aan om eindeloos biscuitbeslag te maken, verschillende soorten room en botercrème. De machine neemt dus erg veel werk uit handen. 700W motor is voldoende krachtig. Vanwege de deksel op de kom heb ik naderhand ook minder schoonmaakwerk in de keuken. En de losse apparaten kunnen de deur uit, ook een smoothie is zo gemaakt. Echt blij dat ik deze machine met erg veel aanvullende opties nu heb.

Pluspunten

  • erg makkelijk in gebruik
  • compact, doordacht ontwerp
  • opbergzakje voor accessoires

Minpunten

  • binnenste van klopgarde moeilijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henricus 22-01-2017 Product paar weken in bezit

goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eerder al ander Bosch producten gekocht zoals gereedschap en een wasmachine en droger en nog steeds tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

MUM5210 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, ziet er mooi uit, blijft goed staan op aanrechtblad. neemt weinig ruimte in.

Pluspunten

  • kleine footprint
  • bosch kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jess 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne toevoeging in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi en handig apparaat! Het heeft een solide en toch doordacht en compact design. Hierdoor staat het mooi op het aanrecht en neemt weinig ruimte in beslag. Het deeg en beslag wordt heerlijk luchtig geklopt en neemt goed alles in de kom mee. Doordat de gardes en kneedhaak 3D draaien blijven er geen restjes achter aan de zijkant of onderkant van de kom achter, ideaal. De blender werkt goed en zelfs op de hoogste stand van het gebruik hiervan staat het apparaat harstikke stevig. De snijmessen heb ik nog niet uitgeprobeerd, dus daar kan ik weinig van zeggen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt weinig geluid
  • Apparaat staat stevig en stabiel
  • Klopt en kneed goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dave 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat welke fantastisch in onze nieuwe keuken staat. Het apparaat zit boordevol opties welke het tot een must have in onze keuken maken. Werkt perfect en voorziet in de behoefte!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • Heel veel accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caliskan 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi apparaat past mooi in mijn keuken. gebruiken van het apparaat is heel makkelijk geen poespas. Maakt geen herrie daar ben ik ook heel blij mee, want ik heb keukenmachines gezien van andere merken (die kunnen herrie maken zeg). Pakt het deeg meteen en snijdt mixt heel goed. Ben er tevreden mee. Ik beveel dit zeker aan.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel extras
  • onderdelen bij te bestellen
  • maakt geen herrie

Minpunten

  • Bosch is veel beter in het kneden dan mij :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. Zanoni 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, en van alle gemakken voorzien

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, enige wat ik mis is een hakker, maar voor de rest kan je hier echt alles mee. Makkelijk in elkaar te zetten en het design is geweldig dus kan gewoon op de aanrecht blijven staan.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid
  • Degelijkheid

Minpunten

  • geen hakker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

linsi58 01-12-2016

Super apparaat

Algemene score

10,0
Dit apparaat had ik jaren geleden al moeten kopen, vervangt een heleboel andere losse apparaten en bespaart dus ruimte in de keuken. Mooi design, maakt niet veel herrie, makkelijk schoon te maken, meeste kan in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

inge 27-06-2016

handig apparaat

Algemene score

8,0
Compact en handig toestel met interessante uitbreidingsmogelijkheden!
Neemt weinig plaats in op je aanrecht en kan dus - mede door mooi design - blijven staan.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

HSP 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Hadden we veel eerder moeten doen!!

Algemene score

9,0
We hebben eigenlijk niets negatiefs op te merken. Hij kan alles. Prijs kwaliteit gewoon prima, gebruiksvriendelijkheid erg goed. Mijn vrouw gebruikt hem voor alles en nog wat, sapjes, smooties, deeg, salades, etc etc De reden dat mijn vrouw hem ook zo prettig vindt is de veiligheid. Ik weet zeker dat we er nog lang plezier van hebben, hij is ook nog erg degelijk!! Wanneer we uitbreiding nodig hebben kunnen we die makkelijk bestellen en wordt de al uitgebreide inzetbaarheid nog groter. Tot slot, het snoertje, dat kan gewoon weer terug in het apparaat zodat er geen onnodig lange snoeren op het aanrecht hoeven te verkeren....Ik raad hem zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie handige machine met veel opties

Algemene score

7,7
Stabiele machine met zuignappen voor niet schuiven tijdens werken. de machine heeft heel veel mogelijkheden en is zeer stabiel . De arm is zeer gemakkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de diverse attributen die bij de machine is bijgeleverd dat dit een zeer complete machine is voor veel verschillende mogelijkheden. Die ook nog eens uit te breiden zijn, door attributen bij te kopen.
Snijden, raspen, mengen, kneden, blenden het kan allemaal.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jpdb 30-05-2016 Product paar weken in bezit

Bosch MUM52120

Algemene score

8,7
Prachtige machine die tevens gebruiksvriendelijk is! Ook uit te breiden met diverse accessoires, wat het een zeer diverse keukenmachine maakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews