Bosch MUM52120 wit, zwart, transparant, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 225 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronique 07-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super aparaat

Algemene score

9,3
Aparaat uitgepakt en in elkaar gezet. Het is wel even puzzelen voordat je doorhebt hoe het werkt. Het snijapparaat erop klikken is best lastig en pakt niet gelijk. Voor oudere mensen is het denken ik wel een minpunt. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het super! Qwa geluid vind ik hem niet storend zoals veel andere apparaten. Wat ik ook fijn vind is dat hij langzaam begint en niet volle bak. Ik ben blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leonardo 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Tegenvaller

Algemene score

4,0
Na 15 jaar mijn Moulinex Multi maar eens vervangen door een nieuwe keukenmachine. Mede door de goede reviews dit apparaat aangeschaft, maar hij valt mij ontzettend tegen.. Vandaag weer eens wortelen proberen te raspen....wat een gedoe. De speciale rasp-arm moet erop gezet worden, dan de rasp zelf erop, en dan de deksel sluiten dat steeds na veelvoudig proberen uiteindelijk lukt. De rasp heeft een grove en fijne snijkant. Snij ik met de grove, dan is alles te grof, en met de fijne wordt het een grote brij. Het opzet gedeelte had na 1 x raspen al een oranje aanslag van de wortelen die niet te verwijderen zijn. Voor mij een veel te omslachtig apparaat. Hij gaat in de hoek, en ik gebruik mijn oude Moulinex weer. Veel eenvoudiger en sneller te gebruiken en schoon te maken. Jammer, ik had er veel meer van verwacht voor die prijs.

Pluspunten

  • Vrij stil en stabiel

Minpunten

  • Veel te omslachtig.
  • Raspt niet op goede dikte.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marieke Wissink 08-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat! Zelf jaren met de handmixer gewerkt maar dit is echt een uitkomst en helemaal niet duur als je het totaal plaatje bekijkt qua mogelijkheden, uiterlijk en gebruik. Eindelijk lekker aan het bakken en mijn handen toch vrij houden tussen door. Komt goed van pas voor het bereiden van mijn nieuwe recepten om te bakken. Misschien beveel ik het apparaat wel aan in mijn volgende bakboekje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mascha 18-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer gebruiksvriendelijk , makkelijk schoon te houden .
zit een heel handig opberg tasje bij.
en je hebt maar 1 machine waar je heel veel mee kan.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • je kan dikke snijplakken niet instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linsi 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima machine, hij is mooi van vormgeving en past mooi bij onze keuken. Voor deze gekozen omdat we een machine wilden die kan mixen, snijden en pureren en niet teveel ruimte inneemt. Superhandig is het tasje dat erbij zit om de accessoires in op te bergen. Gemakkelijk schoon te maken. Qua prijs is deze in vergelijking met andere producten niet duur. Had hem veel eerder aan moeten schaffen in plaats van alle losse apparaten. Heb hem een week en al van alles uitgeprobeerd. De CD met recepten is ook heel handig en duidelijk.

Pluspunten

  • maakt niet veel herrie
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thuisbakker 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

aanrader, blij dat ik hem heb

Algemene score

8,7
zeer gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden
ik maak er ieder beslag mee en ook de blender wordt dagelijks gebruikt.
Hij maakt wel een beetje herrie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil 24-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,3
De keukenmachine van Bosch heeft een gigantisch scala aan extra apparaten en mogelijkheden om dit veelzijdige apparaat nóg uitgebreider in te kunnen zetten in de keuken.
Een uitgebreid diner kan met behulp van deze keukenmachine in een handomdraai geprepareerd worden, inclusief vers ijs d.m.v. de extra ijsmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 15-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik heb deze machine nu een paar weken en heb inmiddels alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Hij staat heel stevig op het aanrecht, hij verschuift zelfs niet bij het kneden van het brooddeeg. Het snijden van de witte kool wat nu een fluitje van een cent.De stalen kom is stevig en degelijk. De onderdelen zijn inderdaad gemakkelijk schoon te maken. Ik moest even puzzelen hoe alles in elkaar moet, maar als je dat eenmaal weet is het simpel. Er zit een uitgebreide beschrijving bij. Kortom: ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harm 10-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superhandige keukenhulp!

Algemene score

9,0
De Bosch MUM52120 gekocht omdat ik vanwege een dieet allerlei voedingsproducten moest gaan kneden, kloppen, raspen, malen, etc. etc. Ik wilde een niet te duur, maar wel handig alles-in-een apparaat. Nou, dat is gelukt! Deze keukenmachine is superhandig, makkelijk in gebruik, doet wat ie moet doen, en de onderdelen zijn makkelijk te reinigen. 2 dagen in huis en al volop in bedrijf met heerlijke resultaten. En de oude mixers, blenders, raspen, etc. zijn naar de kringloop!

Pluspunten

  • Superhandig
  • Veel functies
  • Makkelijk schoon te maken
  • Prima prijs-kwaliteit

Minpunten

  • eh................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiard 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De machine is mooi vormgegeven. Hij is niet erg groot en neemt dus relatief weinig ruimte in op het aanrecht. Hij is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. De motor is niet een van de sterkste maar tot nu toe voldoet hij prima. Ik heb bijvoorbeeld nog geen deeg mee bereid.

Pluspunten

  • Neemt niet veel ruimte in
  • Design is slim

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Femke Lammers 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mijn hobby, taarten maken was ik al heel lang opzoek naar een mooie en goede keukenmachine. Op een dag was ik bij een vriendin en gingen we samen een taart bakken. Zij had een deze Bosch MUM52120 keukenmachine en ik was meteen verkocht! Paar maanden later heb ik hem ook gekocht en heb er geen moment spijt van. Als ik dan toch één puntje mag noemen, dan is het dat de blender een hoop kabaal maakt. Maar dat is dan ook alles!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handen vrij tijdens mixen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel accessoires

Minpunten

  • De blender maakt lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole JvB 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne keukenmachine. Van alle gemakken voorzien. Jammer dat er niet meer diversiteit aan snijschijven bij zit, deze zijn wel los te koop.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had deze machine veel eerder moeten kopen! Werkt super goed en maakt niet te veel herrie. Was het geld zeker waard!!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Weinig geluid
  • Werkt goed

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moedniet 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne machine, zeer praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn compact model, praktisch ontwerp. Past prima in een hele kleine keuken. Degelijke rvs kom. Ben een thuisbakker en met regelmaat bezig aan een groot project, in plaats van de handmixer te gebruiken zet ik nu de keukenmachine aan om eindeloos biscuitbeslag te maken, verschillende soorten room en botercrème. De machine neemt dus erg veel werk uit handen. 700W motor is voldoende krachtig. Vanwege de deksel op de kom heb ik naderhand ook minder schoonmaakwerk in de keuken. En de losse apparaten kunnen de deur uit, ook een smoothie is zo gemaakt. Echt blij dat ik deze machine met erg veel aanvullende opties nu heb.

Pluspunten

  • erg makkelijk in gebruik
  • compact, doordacht ontwerp
  • opbergzakje voor accessoires

Minpunten

  • binnenste van klopgarde moeilijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henricus 22-01-2017
  • Product paar weken in bezit

goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eerder al ander Bosch producten gekocht zoals gereedschap en een wasmachine en droger en nog steeds tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

MUM5210 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, ziet er mooi uit, blijft goed staan op aanrechtblad. neemt weinig ruimte in.

Pluspunten

  • kleine footprint
  • bosch kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jess 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne toevoeging in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi en handig apparaat! Het heeft een solide en toch doordacht en compact design. Hierdoor staat het mooi op het aanrecht en neemt weinig ruimte in beslag. Het deeg en beslag wordt heerlijk luchtig geklopt en neemt goed alles in de kom mee. Doordat de gardes en kneedhaak 3D draaien blijven er geen restjes achter aan de zijkant of onderkant van de kom achter, ideaal. De blender werkt goed en zelfs op de hoogste stand van het gebruik hiervan staat het apparaat harstikke stevig. De snijmessen heb ik nog niet uitgeprobeerd, dus daar kan ik weinig van zeggen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt weinig geluid
  • Apparaat staat stevig en stabiel
  • Klopt en kneed goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dave 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat welke fantastisch in onze nieuwe keuken staat. Het apparaat zit boordevol opties welke het tot een must have in onze keuken maken. Werkt perfect en voorziet in de behoefte!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • Heel veel accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caliskan 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi apparaat past mooi in mijn keuken. gebruiken van het apparaat is heel makkelijk geen poespas. Maakt geen herrie daar ben ik ook heel blij mee, want ik heb keukenmachines gezien van andere merken (die kunnen herrie maken zeg). Pakt het deeg meteen en snijdt mixt heel goed. Ben er tevreden mee. Ik beveel dit zeker aan.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel extras
  • onderdelen bij te bestellen
  • maakt geen herrie

Minpunten

  • Bosch is veel beter in het kneden dan mij :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. Zanoni 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, en van alle gemakken voorzien

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, enige wat ik mis is een hakker, maar voor de rest kan je hier echt alles mee. Makkelijk in elkaar te zetten en het design is geweldig dus kan gewoon op de aanrecht blijven staan.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid
  • Degelijkheid

Minpunten

  • geen hakker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews